Jelentkezési lap a W-Taxi-hoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PetoKrisa

Újonc
2019. 04. 02.
5
0
V4 karakter
Peto Kristof
V2 karakter
Pető Kristóf
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

< Peto Kristof >

Édesanyja leánykori neve:
< Koszegi Krisztina >

Születési helye,ideje:
< See City, 2006.05.15 >

Bejelentett lakcíme:
< ---- >

Telefonszáma:
< 38761120155027 >

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen, rendelkezem >

Van tapasztalata a munka terén?:
< Van, mert busz söfőrként dolgozok >

Önéletrajz (5-10 mondat):
< See City-ben születtem és ott is nőttem fel. Mostanában anyagilag eléggé rosszul állok ezért is nincsen lakásom, főként arra szeretnék gyűjteni. Busz soférként dolgozok ami nem a legjobban fizető munka. De ez a felvételben előnyöm lehet hiszen nagyon sokat vezetek, szinte a sarki kisboltba is kocsival megyek. Apukám autó szerelő volt a BMS-nél ezért az autókhoz is értek, bár a jogosítványt eléggé nehezen tettem le, főleg azért mert nem volt hozzá semmi kedvem. De ezt már megbántam, hiszen nagyonsok ismerősöm sofőr és/vagy fuvarozó. (És még megjegyzem hogy ez az első kitöltött önéletrajzom mert még csak busz sofőr voltam de ott nem nagyon kérték.) >

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

< Pető Kristóf >

Hány éves vagy?:
< 13 >

Játszott perceid száma?:
< 2597 >

Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://imgur.com/a/5pncOCx >

Mesélj magadról (5-10 mondat):
< A való életbeli adataimat adtam meg a játékban is. Az önéletrajnak viszont semmi köze a való élethez, és a jogosítvánnyal semmi bajom. Jövőre tervezem lerakni az AM jogosítványt. Már autótt is vezettem, igaz csak üres parkolókban mert ugye 13 vagyok. A játékkal sokat játszok ami lehet hogy előny. (XD eddig az egész cringe) >

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Még a kitöltés előtt elolvastam, és el fogadom
>
Jelentkező aláírása:
Peto Kristof

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.