FÓRUM NEVED:
- ????? -
HÁNY ÉVES VAGY?
- 18 -
MENNYI IDŐT SZOKTÁL TÖLTENI A FÓRUMON?
- Most tértem át erre a fórumra, de naponta akár több órát is rá fogok fordítani. -
EBBŐL MENNYIT FORDÍTANÁL ALÁÍRÁSOK KÉSZÍTÉSÉRE?
- Amennyit csak szükséges. -
KÉSZÍTETTÉL MÁR MÁSNAK ALÍRÁST? (KÉPPEL, LINKKEL MELLÉKELVE)
- Másnak még nem. -
ÍRJ MAGADRÓL PÁR MONDATOT (MINIMUM 10-15 KEREK MONDAT)
- Fakky vagyok, egy 18 éves, budapesti srác. Az egész MTA-val először 2012 környékén ismerkedhettem meg. Az akkori osztálytársaimmal toltuk a fun szervereket. Körülbelül egy év után befejeztük, mert meguntuk. 2015 nyarán újra elővettem a játékot, de akkor már RolePlay szerveren kezdtem játszani - ami nem a SeeMTA volt - immáron egyedül. Szépen lassan megtanultam RP-zni, megismerkedtem remek emberekkel, barátságokat kötöttem. Azon a szerveren töltött időm alatt alapszintű felhasználóként megismerkedtem a Photoshop-pal illetve az akkor még BBCode-s fórummal. Nagyon élveztem a szövegek formázását, több embernek is segítettem egy-egy szöveg megformázásában. Később a fórum Rich Text Editor-ra váltott, ami jelentősen kevesebb lehetőséget nyújtott, de még abból is megpróbáltam kihozni a maximumot. Páran összeálltunk, és 2018 októberében megalapítottuk az aláírás készítő csapatot és a kép szerkesztő csapatot is, melynek én is tagja lettem. Sajnos nem volt rá érdeklődés - és a mai napig nincs is - így nem nagyon tudtam másoknak aláírást vagy képet készíteni, de magamnak mindig újítottam rajta valamit. Továbbá a fórumon moderátorkodtam, és a Helpdesk tagja is voltam, mindig próbáltam segíteni a közösségen. Most, hogy eljöttem attól a szervertől, és a fórumját is hanyagolom - habár a csapatból még nem léptem ki - szeretnék itt elkezdeni munkálkodni, és kiélni az aláíráskészítő vágyamat. A képszerkesztéssel is elboldogulok, bár van még hova fejlődni. Magamról még annyit, hogy igazi csapatjátékos vagyok, könnyen beilleszkedek, kitartó vagyok, és mindig a maximumot próbálom kihozni mindenből.
FELADAT
- Szerkessz, egy aláírás ezzel a szöveggel: -
See Game HelpDesk - 2030.02.24. - 2030.04.23.
Szerver Adminisztrátor - 2030.04.23. - 2031.03.12.
Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság - Ezredes
Boxter Mechanic Shop - Szakképzett Szerelő
Országos Rendőr Főkapitányság - Zászlós
See City Kormány - Testőr
Latin Kings - Insider
T I S Z T S É G E I M
⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤⏤
≫ See Game Helpdesk (2030.02.24. - 2030.04.23.)
≫ Szerver Adminisztrátor (2030.04.23. - 2031.03.12.)
F R A K C I Ó I M
≫ Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság - Ezredes
≫ Boxter Mechanic Shop - Szakképzett szerelő
≫ Országos Rendőr Főkapitányság - Zászlós
≫ See City Kormány - Testőr
≫ Latin Kings - Insider
≫ See Game Helpdesk (2030.02.24. - 2030.04.23.)
≫ Szerver Adminisztrátor (2030.04.23. - 2031.03.12.)

F R A K C I Ó I M
≫ Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság - Ezredes
≫ Boxter Mechanic Shop - Szakképzett szerelő
≫ Országos Rendőr Főkapitányság - Zászlós
≫ See City Kormány - Testőr
≫ Latin Kings - Insider
Kép: ls-rp
Utoljára szerkesztve: