- 2019. 01. 20.
- 136
- 137
- LV karakter
- Zaytseva Jakow
- V2 karakter
- Matthew Velaryon

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza ahol, mint játékos válaszolsz az általunk feltett kérdésekre.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!
Hogyan szólíthatunk? Hány éves vagy?
~ Attila,15 ~
Mióta játszol a SeeMTA V2 szerverén? Mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ fél éve, 6500perc kb ~
Voltál-e már AdminJail-ben, kitiltva a szerverről? (UCP kép kötelező, NÉVVÁLTÁSOKRÓL is!)
~ igen:https://imgur.com/a/ML8eFDd~
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ igen~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni? Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt elvártakat?
~ 4-5 óra ~
Mesélj magadról pár mondat erejéig! (min. 7 kerek, egész mondat)
~ 4 éve MTA-zok , abból 1 évet játszottam SEE szervereken. Más játékokkal nem igazán játszom, szóval tudok elég időt szentelni a frakcióra. Csoport munkával nincs probléma, szeretek csapatban dolgozni. azért szeretnék jelentkezni a frakcióba hogy ne csak bojongjak a szerveren, legyen valami haszna is. Hosszú távon szeretnék itt lenni. Monoton munkával sincs különösebb bajom, voltam szerelő másik szerveren ott 3 hónapig, mert sajnos utána bezárt a szerver. TS-en is elérhető lennék mindig.~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap utolsó részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!
Teljes neve:
~ Matthew Bangle ~
Születési helye, ideje:
~ See-City, 1996.10.14 ~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Érettségi + autószerelő szakma ~
Miért szeretne a Fix&Drive csapatához tartozni?
~ Nagyon szeretek autókkal foglalkozni, és a pénz is kéne, szóval dupla haszon. ~
Csatolja szakmai önéletrajzát (10-15 mondat)!
~ See City-ben jártam a 8 általánost. 4,5 re végeztem, onnan mentem a See-City középiskolába. Ott érettségiztem. Ott is szereztem a szakmám. E-mellet OKJ-s villan szerelő szakmát is letettem. rendelkezem b-s és teherautó jogosítvánnyal is. 7 éve van jogosítványom. voltam autót szerelni másik városban is 3 évig, csak hát az a műhely megszünt. egész jó tapasztalattal rendelkezem autószerelés terén, független márkaszervízben dolgoztam. Szóval minden márka apró trükkjeit tudom. Szeretnék sokáig itt dolgozni, mivel nagyon tetszik a környezet. az itt dolgozókat is kedvesnek tartom, szívesen dolgoznék velük. Köszönöm szépen hogy elolvasták!
Aláírás:
Matthew Bangle
Matthew Bangle