Jelentkezes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tommo

Újonc
2021. 11. 06.
16
26
V4 karakter
Ayberk Sen
LV karakter
---
V2 karakter
Ken Ruiis
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

SEE CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezz legjobb tudásod szerint, értelmes, kerek, egész, bő mondatokban válaszolni! Kérünk, mindenhova valós adatokat adj meg! A jelentkezési lapod az általad megadott válaszokból, illetve fogalmazási képességedből, valamint a kérdésekre adott helyes válaszaid alapján lesz elbírálva.

fejl-c2.png

I. OOC Információk

Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak?
Márk

Hány éves vagy?
14

Mióta játszol a SeeMTA V3 szerverén?
Szeptember vagy október óta.

Hány játszott perced van?
1928

Miért pont téged válasszunk?
úgy vagyok vele hogy egy probát mindenki megér, megfelelőnek érzem magam a feladatra.

Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
4 vagy 5 órát.

Tudnál teljesíteni heti 1000 percet, melyet a frakcióra kéne szánnod?
Persze.

Mesélj magadról pár mondatban! Írj pár sort magadról, amelyben bemutatod magad!
Márk, vagyok szeretek kerékpározni kutyát sétáltatni, szabad időmben Seemtazni szoktam, amikor nem érek rá seemtazni általában tanulok vagy más dolgokkal vagyok elfoglalva, amik fontosabbak mint például a seemta.

Miért szeretnél a Honvédséghez csatlakozni?
Mivel, a frakció mimikáját megértem, nem olyan nehéz lejelenteni egy dolgot mint például orfkban, nem nehéz kibontakozni.

Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már?
Nem.

Írj magadról 3 pozitív, valamint 3 negatív tulajdonságot!
3 pozitiv tulajdonság. barátságos,aktiv,okos. 3 negativ. Naiv,türelmetlen, kissé figyelmetlen.

Rendelkezel Teamspeakkel, valamint működő mikrofonnal?
Igen

Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
A Szerveren frakcióba MÉG! nem voltam.

Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Kitiltva még nem voltam

Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Nem volt Korábbi Névváltásom.

fejl-c2.png

II. IC Információk

Ebben a részben a karakteredről szeretnék általános információkat megtudni.

fejl-c2.png

Teljes név:Tommo William Válasz
Születési hely, idő:. 2002 Las Venturas
Anyja neve: Lola William
Bejelentett lakcím: Nincs
Állampolgársága:magyar
Személyigazolvány száma: Válasz
Neme: Férfi
Családi állapota: Romokban
Testmagassága (cm): 200
Testsúly (kg): 90
Telefonos elérhetőség: 38761188797627
E-mail cím: --

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a karaktered képzettségére, illetve korábbi munkahelyeire vagyunk kíváncsiak.

fejl-c2.png

Középfokú iskolai végzettség: 12.
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte:
Ha van felsőfokú iskolai végzettség:
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: Corvinus egyetem
Nyelvismeret: Magyar, angol.
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: orvos.
Korábbi munkahelyek: Postás, nagykerfutár
Ha rendelkezik járművezetői engedély kategóriákkal, azokat sorolja fel: Autó.

fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben karaktered előéletére, illetve az általa megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem voltam

Volt már Ön ellen szabálysértési eljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem

Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem

Volt már korábban bevonva vezetői engedélye?
Nem

Volt már korábban vezetéstől eltiltva?
Nem

Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem rendelkezem velük.

Szolgált már korábban a See City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton?
Sajnos még nem.

fejl-c2.png

V. Honvédséggel kapcsolatos kérdések

Az utolsó részben arra vagyunk kíváncsiak mennyire vagy tisztában Honvédség feladatkörével.

fejl-c2.png

Mik a Honvédség főbb feladatai?

Harcolni, védeni és kiállni a hazáért.

Sorolja fel az altiszti rendfokozatokat!
Hadnagy,Főhadnagy,százados.

Mit kell tenni, ha egy katona találkozik felettesével?
Szalutálni neki, jelentést tenni.

Mi a Honvédség 3 fő haderőneme?
Tábornokok, Vezérkar.

Támaszponton belül tartózkodik, amikor sürgősségi rádión keresztül a Honvédséget vételezik tűzharchoz, azonban jelenleg nincs rangidős személy aki kitudná vezényelni az állományt. Mit tesz ebben az esetben?
Sürgösségire visszarádiózok hogy, nincs felsőfokú vezérkari tag aki ki tudná vezényelni az állományt, és ha az az X személy visszarádiózik hogy induljunk, akkor megkérdezem rádión van e közép rangú ember?, aki kitudná adni a parancsot, ha súlyos tűzharci esetről van szó amit a TEK nem bir elháritani, akkor indulunk ki maximum de parancs nélkül nem nagyon szabad indulni.

Mit tesz, ha észleli, hogy a támaszpontra beszökött egy civil személy?
felszólitom a civilt hogy távozzon a helyszinről amennyiben nem távozik kitessékelem a támaszpontról

Ön műveleti területen helyszínbiztosító feladatot lát el, majd észleli, hogy egy civil személy nem hajlandó elhagyni a helyszínt. Mit fog tenni ebben az esetben?
Felszólitom a civilt hogy hadja el a helyszint vagy kényszeritő eszközöket fogok alkalmazni

fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.

Kelt: Helyszín, év, hónap, nap.
Aláírás:
Aláírás helye

Zolle

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2020. 08. 13.
811
284
24
V4 karakter
🔥 Zayn Pellegrini 🔥
Szia rettentően kevés perced van a szerveren, plusz ezen kevés perc alatt szereztél egy admin jailt szerezz tapasztalatot majd próbáld újra ezt így nem támogatom.

tommo

Újonc
2021. 11. 06.
16
26
V4 karakter
Ayberk Sen
LV karakter
---
V2 karakter
Ken Ruiis
Szia rettentően kevés perced van a szerveren, plusz ezen kevés perc alatt szereztél egy admin jailt szerezz tapasztalatot majd próbáld újra ezt így nem támogatom.
Ezt én teljesen megértem, viszont az 1 adminjail nem súlyos nem perctől függ, van hogy az embereknek van más szervereken is tapasztalatuk, csak megprobálkoztam, mivel
és ja.

1. [2021-12-05 03:28:42] [Output] : Admin[4] Norman: (( ha mégegyszer meglátlak darálni ne várj jót.))

Norman.

no para és no sleep
2021. 03. 22.
459
979
Szentgotthárd
V4 karakter
finlay.gill
LV karakter
shane.gill
Ezt én teljesen megértem, viszont az 1 adminjail nem súlyos nem perctől függ, van hogy az embereknek van más szervereken is tapasztalatuk, csak megprobálkoztam, mivel
és ja.

1. [2021-12-05 03:28:42] [Output] : Admin[4] Norman: (( ha mégegyszer meglátlak darálni ne várj jót.))
Egy kicsit hozzászólok én is ha nem probléma.
Nem ismerlek annyira, de hallottam már felőled és hát.... had ne mondjam miket hallottam.
Ezt egyébként azért írtam mivel, ezt a kommentet kaptam a darás videód alá: https://prnt.sc/22bxlpc
De amúgy nekem sem tetszik a lap, NEM TÁMOGATOM.

Zoliii

Invictus maneo
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 07. 28.
3 125
5 070
V4 karakter
Flavio F Luchese
yr-Bg-ERtv2.png

SEE CITY HONVÉDSÉG
Tisztelt jelentkező!
Értesítem hogy a Honvédséghez beadott jelentkezési formanyomtatványát feldolgoztuk és elbíráltuk.
Sajnáljuk de a jelentkezése nem felelt meg az előírt feltételeknek.!

OOC: ((Szerezz még tapasztalatot, ez nem sikerült most.))
Üdvözlettel:
Flavio F Luchese
Vezérezredes
SCH Hadkiegészítő parancsnokság.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.