[Jármű] Volkswagen T1

Nacho

Újonc
Támogató
2019. 01. 25.
49
3
LV karakter
Russell Romano
Teljes mértékben támogatom az ötletet! Teljesen beleíllik a szerver atmoszférájába, rejlik is benne némi RP lehetőség. Illetve személy szerint keveslem az old timer kocsikat a szerveren. Attól mert a kereskedők és a durrogós csattogós fétisü játékosok nem látnak benne lehetőséget, meg fantáziat az az saját dolguk. Nem kell megvenni.. A mod pedig a képeken sem nézz ki rosszúl, látszik rajta a munka és az igényességre való törekedés. Mégegyszer támogatom az ötletet!! Peace✌

• Imádom
Reactions: Roooland

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
335
554
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Én pillanatnyilag hippit (próbálnék) RP-zni, nekem nagyon tetszene ez a jármű a szerveren.

Sepsi

Zöldfülű
2019. 01. 10.
170
283
LV karakter
Vennie Liang
irónia. Mifelénk úgy hívják. Egyáltalán nem kell a szerverre. Inkább jobb ötletek jönnének mint "Autó és autó".

andorange

Barangoló
2019. 02. 25.
109
76
23
Szolnok
LV karakter
Shawn Sanders
TÁMOGATOM!
Az A45-ös Merci helyére teljesen el tudnám képzelni handling-és árügyileg is.

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 754
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Ezt a kocsit nem tudom elképzelni a szerveren, meg ha be is kerülne venne 3-4 játékos azt ennyi értelme lenne. ?​

• Vicces

Roooland

Újonc
2019. 01. 10.
43
81
24
Debrecen
V4 karakter
Joaquin Trujillo
LV karakter
Elton Winn/Kenneth Rhee
Nem értem mi baja az embereknek ezzel az autóval. Csak mert nem ér milliókat és nem nagy szám kitenni aláírásba, attól még illik a szerverhez és szerintem sikere lenne.

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 754
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Szerintem nem illene ide. :ROFLMAO:

• Vicces

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

• Imádom