FA/SA bírálatára vár Jan Tahir -> FA/SA

cherry motel

Aktív fórumozó
2019. 08. 09.
256
1 651
21
V4 karakter
gabriel houghton
LV karakter
jan tahir
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Jan Tahir >

Kitiltás időpontja:
<
2022.05.01 >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös >

Admin neve, aki kitiltott:
<
kicsiwilly >

A kitiltás indoka:
<
Előző kitiltásból sem tanulva ismételt lövöldözés / üldözés generálás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
Több mint három éve vagyok kitiltva a szerverről.
Ez az idő nem kevés, főleg úgy hogy az akkori hibám miatt történt mindez. Bevallom, tényleg átestem a ló túloldalára. Akkoriban elég "elterjedt" dolgot műveltem, nem is egyszer, és teljesen jogos volt a következmény. Az viszont frusztráló hogy ennyi idő elteltével is nemleges válaszokba ütközöm, miközben manapság olyan dolgokért adnak rövidebb kitiltásokat, amik régen komolyabb büntetést jelentettek. Néha úgy érzem, hogy egy OOC kereskedésért kitiltott ember előbb kap lehetőséget mint én, aki egy hétvégi lövöldözés miatt vár ennyit. Tisztában vagyok vele hogy ez nem az első ilyen ügyem volt, de azt is látom mennyit változott a szerver azóta. Ami akkor súlyosnak számított, az ma már szinte mindennapos, és őszintén mondom, engem ez már nem vonz. Azóta leginkább a társszerveren, azaz a sima négyes verzión játszottam, és próbáltam értéket adni a közösségnek, akár sima szerepjátékban, akár nagyobb szinten, és úgy gondolom ez sikerült is nagyvonalakban. Nagyon szeretnék visszakerülni és újra része lenni a közösségnek. Nem szeretném ezt csak pár sorban elintézni. Ha van rá lehetőség, szívesen beszélnék erről TeamSpeaken is hogy tisztázzuk a dolgokat. A három év alatt bőven volt időm átgondolni mit hibáztam el, és szeretném ha kapnék még egy esélyt.

• Tetszik
Reactions: kalobone