Jack Woods - Moder.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cedrick Floyd

Újonc
2020. 06. 18.
4
14
V4 karakter
Cedrick Floyd
LV karakter
Jack Woods
V2 karakter
-

rredmod.png

Neved

< Jack Woods >

A panaszra tett moderátor neve:

< Moder >

Panasz oka:

< Jogtalan Ban >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, ):

<

You are banned temporarily. Reason: "Trollkodás+Stílus By:Moder 06.19"

Try again in 13d 05:30:28

>

Megjegyzés:

< Csak anyit fuznék hozzá hogy mi abban a trollkodás hogy be megyek a modikhoz lenne egy kérdésem és nem mukodik a mikrofonom mert persze valamit elálitotam irtam nekik chatbe hogy halanak e én meg hirtelen oda irtam hogy ma egésznap jó volt most wtf, és akkor komolyan ebbe mi a trollkodás hogy véletlen elrontotam a mikrofonomat anyi hogy a moderátor nevét aki bannolt azt nem tudom mert éppen Játszotam de az van ki irva hogy valami moder. >

Moder

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 25.
838
736
21
Budapest
V4 karakter
Marcus Rossini
LV karakter
Marcus Easton
Kedves Jack!
Ez nem egészen így történt ahogy te ezt itt leírtad.
Nem volt IG neved tsen, én behúztalak folyamatosan süvített a mikrofonod és vissza hallottuk magunkat. Megkértünk hogy némisd magad és állisd be a mikrofonod normálisan. Ezek után te annyit írtal hogy “ember itt ordibálok” és chaten bőven megvolt a stílusod.
Akik jelen voltak az ügynél:
- Boti (sgh)
- Eric
- Marci(sgh)
Részemről a trollkodás az a mikrofonoddal való szándékos szórakozás, a stílust meg fejjebb leírtam. Várom a bírálást!

Utoljára szerkesztve:

aBotiilv

EX[GA]-4
2019. 07. 11.
179
775
21
Miskolc
Csáó! Azért írok ide, mert meglettem említve Moder által.
Számomra is trollkodásként jött le ez az egész, mivel ahogy Moder leírta fölöttem csak a süvítést és saját magunkat lehetett hallani. Az esetben, ha tényleg rossz lett volna a mikrofonod magunkat se hallottuk volna.

Cedrick Floyd

Újonc
2020. 06. 18.
4
14
V4 karakter
Cedrick Floyd
LV karakter
Jack Woods
V2 karakter
-
Igen nem registralt voltam Ember Suvitett a mikrofonom mert irtam is hogy elrontotam véletlenul nem? Nyomo gomboson voltam és azért nyomtam a gombot mert egy részt nem volt rajtam a fulles mert javitottam és kozbe probaltam komunikalni veletek akkor rá 2 percre jottem rá hogy mi a problema mit kell egybol ki akadni meg Dictatornak lenni nem értem Oké hogy most a barátaid meléd álnak a posztba de ez kicsit sok lesz mert fele ott sem volt azt sem tudja mi lett csak ir ide a posztom alá tudom milyen ez mikor én voltam modi én haverjaim sem voltak ott még is irtak pk alá hogy igy volt.

Utoljára szerkesztve:

aBotiilv

EX[GA]-4
2019. 07. 11.
179
775
21
Miskolc
Akkor sem reális, hogy süvítő hang meg saját magunkat halljuk, de téged nem. Magyarázd el, hogy hogyan hallhattuk volna magunkat, ha nem a telefonod hangszóróján keresztül, ergo működött a mikrofon.
Igen nem registralt voltam Ember Suvitett a mikrofonom mert irtam is hogy elrontotam véletlenul nem? Nyomo gomboson voltam és azért nyomtam a gombot mert egy részt nem volt rajtam a fulles mert javitottam és kozbe probaltam komunikalni veletek akkor rá 2 percre jottem rá hogy mi a problema mit kell egybol ki akadni meg Dictatornak lenni nem értem.
Másrészt a csodás stílusod ismét sikerült megmutatni, senki nem beszélt veled így, szerintem...

• Tetszik
Reactions: dzsoi és cikmar

Marcello

Feelings change, but memories don't.
2019. 01. 10.
135
110
Dbrcn
LV karakter
Marcello D Maldonado
Halihó! Én is jelen voltam, minden úgy történt, ahogy Moder, Eric, illetve Botii leírta. (Süvítés, illetve visszahallottuk magunkat.) Azt meg, hogy minden barát ideír nemértem, mivel mindannyian ott voltunk a TS szobában, illetve más amúgysem írhatna a panaszhoz.
[Ez az "ember"-ezés meg sok jóhoz nem vezet.]

Cedrick Floyd

Újonc
2020. 06. 18.
4
14
V4 karakter
Cedrick Floyd
LV karakter
Jack Woods
V2 karakter
-
Oké akkor mond hogy direkt volt mond csak azt amit szeretnél hogy direkt susogot a mikim egybol bannolni kell nem afkba huzni vagy valami nemis volt rajtam a fules plusz halkak is voltatok full jogtalan a ban ti is tudjátok jol, ha egybol szar a mikim nem ki huzni kell áhh rám kell fogni hogy troll vagyok mert kinai a fulesem van na, amugy meg milyen telefonom hangszoroján egyik az hogy nincs is telom ha trollkodni akarok akkor csak nem fogom arra elrontani az idot hogy itt irogalok, Ha meg nem tetszik a stilusom akkor ne beszélges velem minden embernek más a stillusa és ami szerintem a leg érthetobb ebbe az az hogy nem fogok senkinek se vigyázba állni csak hogy kérlek testvérem ne bannolj ki, vagy nyalni.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: cikmar és aBotiilv

Moder

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 25.
838
736
21
Budapest
V4 karakter
Marcus Rossini
LV karakter
Marcus Easton
Edit:
Ha nincs telefonod akkor hogy írsz arról a pk alá?

Figyelj, aztmondod nem volt rajtad a füles de te mégis hallottál minket és ezért reagáltál chaten. Megkértünk szépen hogy némisd magad és javísd a mikrofonod hibáját de te csak emberezni tudtál és flegmázni, de ezt most itt is megmutattad. Illetve el lettél húzva egy 30 mpre, aztán ismét vissza és továbbra se változtattál a hibán, amit már szándékosnak véltem. És ez hogy ne beszélgessünk veled ez lehetetlenség mivel neked nem volt IG neved és ezért lettél behúzva. Azért említettem meg akik jelen voltak az ügynél hogy ők is kifejtsék a véleményüket mert te nem az igazat írtad le a pkban.
A bannodat továbbra is jogosnak tartom, várom a bírálást!

Utoljára szerkesztve:

Moder

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 25.
838
736
21
Budapest
V4 karakter
Marcus Rossini
LV karakter
Marcus Easton
Ezekszerint teis és énis rosszul emlékeztem.
Civilként voltál jelen és nem volt IG neved ezért lettél behúzva.
Minden bejegyzésembe javítottam ennek megfelelően.

Cedrick Floyd

Újonc
2020. 06. 18.
4
14
V4 karakter
Cedrick Floyd
LV karakter
Jack Woods
V2 karakter
-
Meg lett mondva hogy addig arra a 2 percre miert nem huztatok ki a masik hogy mi neked abba felgmazas hogy azt irom hogy ember ha gondolod mondhatok mast is mivel irok a pk ala tudod van egy szamitogepem es azzal nem kell ahoz feltetlen telefon ne is haragudjal en a bant full jogtalanak tartom foleg trollkodas indokal ha valakinak a see game system szerverein elromlik a mikrofonja az egybol troll vagy tarts mar nekem egy kulon oktatast mert ezt en nem ertem.

• Vicces
Reactions: cikmar és aBotiilv

Moder

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 25.
838
736
21
Budapest
V4 karakter
Marcus Rossini
LV karakter
Marcus Easton
Szerintem meg többen és többször megkértünk hogy némisd le magad és javísd a mikrofonod, legalalább 5 percig bent voltál nálunk. A stílusod velem szembe most sem megfelelő és ugyan ezt produkáltad ügyfélben is.
Azért érdekes hogy gépről írsz mert nem használsz ékezeteket illetve mondatvégi irásjeleket.

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Valahogy kommunikálniuk kell a Moderátoroknak veled. Le is tudtad volna tesztelni, hogy mennyire rossz a mikrofonod, ha bemész a beállításokba TS-en belül, majd a capture-re nyomsz, és ott fogsz találni egy Begin Test gombot. Ha nem trollkodásnak szántad, akkor szépen is leírhattad volna TS-en nekik, hogy mi a problémád. Hidd el, nem ez lett volna a vége. Javaslom írj egy UB kérelmet Moder felé, és majd ő eldönti mi legyen a sorsod.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A Panaszkönyv jogtalan! Zárható/helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.