[Irish Covenant] - Élményképek

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
780
1 324
LV karakter
francisco.trefoloni
V2 karakter
francisco.furstenbarger
ANYjE4S.png

Achilleus B Barger, született: 1987.06.27., Cork. A 2010-es évek elején költözött Dublinba, ekkor apja nyomdokaiba lépett és elkezdte az illegális lőszerek kis tételben való árulását. Szépen lassan elkezdte kiépíteni az ismerettségi köreit. Ezt a bizonyos kört leginkább 18-25 éves fiatalok alkották, akik szintúgy drog- és lőszerárusításban utaztak. Achilleusnak voltak apróbb ügyei, amik félresiklottak, azonban 2015-ben leültették 2 évre, ami keményen megviselte őt, azonban jó magaviselet miatt közel 1 év után elengedték. Ekkor félretette az illegális életét egy időre és társasházi, irodai takarításokat végzett, mivel nem volt semmilyen magasabb képzettsége, amivel el tudott volna helyezkedni. Egy napon a Los Santosi társasházban végzett takarítást, amikor megszólította Őt egy középkorú férfi, behívta magához a lakásba. Achilleus az elején el akarta kerülni a belépést a lakásba, azonban többszöri győzködésre belement. Az ingatlan területére érve megpillantott a lakásban négy öltönyös férfit, leütötték és egy sikátorba szállították őt San Fierroban valahol. Amikor magához tért megkötözve ült az urak társaságában a földön. Az egyik rabló közelebb lépett az ifjúhoz és így szólt: "Hallottunk rólad, Achilleus! Egészen eddig jól ment a szekér, most meg ilyen semmirekellő munkákat végzel.". Beszállítói munkát kínáltak neki, kiemelkedő részesedéssel. Los Santosból kellett neki nagy mennyiségű cigarettát szállítani San Fierroba. Amilyen nehezen viselte Achilleus a börtönt, annál magabiztosabban fogadta el az állást. 2020-ra Achilleusból a remek munkájáért középvezető lett. Egy nap azonban a szervezet vezetőségének pár tagját elrabolták eddig ismeretlen személyek és kivégezték őket. Maradtak a kevés tapasztalattal rendelkezők vezetőnek, akiket felváltott. Így lett Achilleus B Barger az Irish Covenant bűnszervezet egyetlen vezetője 2021 közepétől kezdve, azonban SeeCityben folytatta a tevékenységeit.​

wAkWUFO.png


Ebbe a topicba kizárólag a frakció tagoktól származó képeknek van helye! Véleményt, tanácsot privát üzenetben, TeamSpeaken van lehetőség közölni.
irish gentleman - @Masonn
Barger karaktertörténet - @BargerV2
mason l sanclair - @Masonn
 
Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: norbo

norbo

Aktív fórumozó
2020. 04. 29.
230
599
20
V4 karakter
hassan bryant
Daire Lavery egy 29éves férfi, aki vastag testalkattal rendelkezik, több mint 13gyilkosság tapad a kezéhez, köztük rendőrök, de nagyrészt családapák.
Daire eleinte, csak behajtóként dolgozott az alvilágban, de amint rájött hogy, magas intelligenciájából illetően másra is alkalmas, belekezdett másba is.
Egy megbízás alapján érkezett, SeeCity-be, miszerint kivégezték egy jó barátját, a rendőrség egy-egy tagjai. Daire bizalmas kapcsolatot ápolt Mason Sanclair-el, aki kenőpénzért cserébe nevetve adta ki az itteni emberekről tudott információkat.
 

Maxos

Zöldfülű
Támogató
2021. 01. 02.
161
128
V4 karakter
Callaghan Max
LV karakter
-
V2 karakter
-
Bes-g-sorozat-1.png.png

Bes-g-sorozat-2.png.png
 
Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: PENTA

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
780
1 324
LV karakter
francisco.trefoloni
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Tadgh Liam mondja: Halott nokik
Nem minősítés meg semmi, de Morningstar egyik családtagja az egyik leader tudomásom szerint, azok toltak ilyen "rp-t" nni-s időmben még anno. 😂
edit: Nem beef, de lehet pár tag helyesírása miatt nincs kép
😉😎

//telo
 

bukimoj

Újonc
2021. 03. 17.
69
327
V2 karakter
buki atdtav
Mi a helyzet sracok az elmenykepekkel? Szerveren csak dara ugyben lehet titeket latni, Idotok, ha van atmre, akkor elmenykepre is legyen mar.
EDIT: szepek vagytok, hogy nem tudtok valaszolni, de tegnap este azert megint csak szikrazott az atm:ROFLMAO:
 
Utoljára szerkesztve: