Panasztevő InGame neve:
► Irina Chitu ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► viktor ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen birálat ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Volt egy kútrablás és az után megjelent egy pénzköteg blipp Angel Pine-ba, mi egy helikopteres egységgel voltunk mikor megláttuk. 4 sávoson jött végig a pénzköteggel mi pedig éltünk a lehetőséggel és megpróbáltuk levárni a híd végén szögesdrótokkal. Amikor kidobtam a szögest a társaim éppen helikopterrel a levegőben voltak, majd viktorék belementek a szögesdrótba. Amint meghaltak egyből RP stoppot írt, majd felszedett.
[2025-05-06 19:56:16] [Output] : [19:56] Sadie Zangara: (( ezt hogy gondoltad? ))
[2025-05-06 19:56:27] [Output] : [19:56] Sadie Zangara: (( azt hogy a semmi középre dobod a spikeot ))
[2025-05-06 19:56:31] [Output] : [19:56] Sadie Zangara: (( és rohangálsz vele? ))
Adminügy elején eleinte azzal volt a problémája, hogy hova dobom ki a spikeot, és hogy futok vele. Szerintem lényegtelen, hogy hova dobom ki pontosan amíg szabályosan van kidobva az útra (útszélére, vagy út közepére, teljesen mindegy)
[2025-05-06 19:56:49] [Output] : [19:56] Sadie Zangara: (( a semmi közepén? ))
[2025-05-06 19:56:59] [Output] : [19:56] Sadie Zangara: (( az hogy az út közepén futkározol és elénk rakod ))
[2025-05-06 19:57:03] [Output] : [19:57] Sadie Zangara: (( egy kocsi sincs körülötted ))
[2025-05-06 20:00:56] [Output] : [20:00] Sadie Zangara: (( honnan vetted elő a zsebedből? ))
Az után pedig azzal volt a problémája, hogy semmi jármű nincs körülöttem.
Ez után beküldtünk egy panaszkönyvet, ahol levan írva, hogy hogyan és milyen szituációkban lehet használni spikeot.
Kispali ezt írta a panaszkönyv alá: "v4 óta annyi változott, hogy a spike már nem telibe lespawnol a földre azonnal, hanem animáció van rá és szépen kigurítja a karakter a földre, ezzel egyébként egy csomó szinkronizációs problémát is megoldva (nem a semmi miatt lyukad ki a kerék, ami az eredeti PKban látható) plusz a rendvédelem felé ez úgy lett lekommunikálva az új mod bejövetelekor, hogy mivel látható dolgokról van szó, nem kell RPzni a továbbiakban"
"Kiszáll az autóból, elmegy egy helyre (akár messzebb mint a kocsi 10 méteres körzete) és lerak egy spikeot bőven az üldözött érkezése előtt, amibe később bele is megy."
Külön videók is vannak helyes használatról, de nyilvanvalóan nemcsak ez a négy darab eshetőségkor lehet használni, mint ahogyan azt láttuk a videóban, hanem minden szituáció más és más. 10 méternél amúgy sem futottam többet szóval ezzel sincs probléma.
Harry Moore - kfer.
Panasztevő InGame neve: ► Harry Moore ◄ Panaszra tett Adminisztrátor neve: ► kfer ◄ Panasz oka, leírása, kifejtése: ► Helytelen birálat, szándékosan üldöztette magát. ◄ Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó): ► Itt a felvétel arról, hogy kfert elvesztettük üldözés közben Palominóban...

[2025-05-06 20:02:14] [Output] : [20:02] Sadie Zangara: (( ha nem érted a problémát akkor nem tudok vele mit kezdeni ))
[2025-05-06 20:02:18] [Output] : [20:02] Sadie Zangara: (( kispalival példálozol ))
[2025-05-06 20:02:24] [Output] : [20:02] Sadie Zangara: (( de te teljesen mást csinálsz ))
[2025-05-06 20:02:39] [Output] : [20:02] Sadie Zangara: (( legközelebb meg ésszerűen dobáld a spikeot ))
Adminügy során is elmondtam neki, hogy szabályosan dobtam, illetve hogy kispali helyesnek találja ezt a használatot, szóval nem értem mi ezzel a probléma. ◄