Irina Chitu - viktor

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bable

dead on arrival
2019. 08. 30.
109
432
www.youtube.com
V4 karakter
irina chitu
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Irina Chitu

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
viktor

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen birálat

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Volt egy kútrablás és az után megjelent egy pénzköteg blipp Angel Pine-ba, mi egy helikopteres egységgel voltunk mikor megláttuk. 4 sávoson jött végig a pénzköteggel mi pedig éltünk a lehetőséggel és megpróbáltuk levárni a híd végén szögesdrótokkal. Amikor kidobtam a szögest a társaim éppen helikopterrel a levegőben voltak, majd viktorék belementek a szögesdrótba. Amint meghaltak egyből RP stoppot írt, majd felszedett.

[2025-05-06 19:56:16] [Output] : [19:56] Sadie Zangara: (( ezt hogy gondoltad? ))
[2025-05-06 19:56:27] [Output] : [19:56] Sadie Zangara: (( azt hogy a semmi középre dobod a spikeot ))
[2025-05-06 19:56:31] [Output] : [19:56] Sadie Zangara: (( és rohangálsz vele? ))

Adminügy elején eleinte azzal volt a problémája, hogy hova dobom ki a spikeot, és hogy futok vele. Szerintem lényegtelen, hogy hova dobom ki pontosan amíg szabályosan van kidobva az útra (útszélére, vagy út közepére, teljesen mindegy)

[2025-05-06 19:56:49] [Output] : [19:56] Sadie Zangara: (( a semmi közepén? ))
[2025-05-06 19:56:59] [Output] : [19:56] Sadie Zangara: (( az hogy az út közepén futkározol és elénk rakod ))
[2025-05-06 19:57:03] [Output] : [19:57] Sadie Zangara: (( egy kocsi sincs körülötted ))
[2025-05-06 20:00:56] [Output] : [20:00] Sadie Zangara: (( honnan vetted elő a zsebedből? ))

Az után pedig azzal volt a problémája, hogy semmi jármű nincs körülöttem.
Ez után beküldtünk egy panaszkönyvet, ahol levan írva, hogy hogyan és milyen szituációkban lehet használni spikeot.
Kispali ezt írta a panaszkönyv alá: "v4 óta annyi változott, hogy a spike már nem telibe lespawnol a földre azonnal, hanem animáció van rá és szépen kigurítja a karakter a földre, ezzel egyébként egy csomó szinkronizációs problémát is megoldva (nem a semmi miatt lyukad ki a kerék, ami az eredeti PKban látható) plusz a rendvédelem felé ez úgy lett lekommunikálva az új mod bejövetelekor, hogy mivel látható dolgokról van szó, nem kell RPzni a továbbiakban"
"Kiszáll az autóból, elmegy egy helyre (akár messzebb mint a kocsi 10 méteres körzete) és lerak egy spikeot bőven az üldözött érkezése előtt, amibe később bele is megy."
Külön videók is vannak helyes használatról, de nyilvanvalóan nemcsak ez a négy darab eshetőségkor lehet használni, mint ahogyan azt láttuk a videóban, hanem minden szituáció más és más. 10 méternél amúgy sem futottam többet szóval ezzel sincs probléma.

[2025-05-06 20:02:14] [Output] : [20:02] Sadie Zangara: (( ha nem érted a problémát akkor nem tudok vele mit kezdeni ))
[2025-05-06 20:02:18] [Output] : [20:02] Sadie Zangara: (( kispalival példálozol ))
[2025-05-06 20:02:24] [Output] : [20:02] Sadie Zangara: (( de te teljesen mást csinálsz ))
[2025-05-06 20:02:39] [Output] : [20:02] Sadie Zangara: (( legközelebb meg ésszerűen dobáld a spikeot ))
Adminügy során is elmondtam neki, hogy szabályosan dobtam, illetve hogy kispali helyesnek találja ezt a használatot, szóval nem értem mi ezzel a probléma.

viktor.

túl távol
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 06.
1 104
7 051
V4 karakter
Sadie Zangara
Amikor kidobtam a szögest a társaim éppen helikopterrel a levegőben voltak, majd viktorék belementek a szögesdrótba. Amint meghaltak egyből RP stoppot írt, majd felszedett.

Adminügy során is elmondtam neki, hogy szabályosan dobtam, illetve hogy kispali helyesnek találja ezt a használatot, szóval nem értem mi ezzel a probléma.
Csak is ezzel védekeztél az egész adminügy alatt, csak ha megnézed kispali videóit ( nem ugyanazt csináltad amik a videóba bevannak mutatva helyes spikeozásnak ) amit odacsatolt látható hogy ő kocsival csinálta ugyanezt, titeket lerakott a helis majd ő ment a dolgára, te pedig 4 sávos közepén futkároztál a spikeal, ha a helikopter legalább az út szélén lett volna vagy hasonlók, akkor oké, teljesen jogos a spike, de amit te csináltál személyem szerint teljesen irreális. De tessék itt a videó is ahol látható ez jól -> https://streamable.com/0ne8wi
Az pedig hogy nem kell RP-zni a Spikeot azt tudom jól, nem is azzal volt a baj, de fentebb kifejtettem, plusz minusz hogy te egy 150el jövő autó elé védelem nélkül kiállsz az autópályára spikeozni.

bable

dead on arrival
2019. 08. 30.
109
432
www.youtube.com
V4 karakter
irina chitu
amit odacsatolt látható hogy ő kocsival csinálta ugyanezt, titeket lerakott a helis majd ő ment a dolgára, te pedig 4 sávos közepén futkároztál a spikeal, ha a helikopter legalább az út szélén lett volna vagy hasonlók, akkor oké, teljesen jogos a spike, de amit te csináltál személyem szerint teljesen irreális.
"Annyit még hozzátennék ehhez, hogy ez egy tárgy, nincs hozzáláncolva sem hegesztve egy autóhoz, hogy azt csak annak 10 méteres körzetében lehessen használni."
Ez szintúgy a PK-ból másoltam ki, amit kispali írt.
Csak is ezzel védekeztél az egész adminügy alatt, csak ha megnézed kispali videóit ( nem ugyanazt csináltad amik a videóba bevannak mutatva helyes spikeozásnak )
Nem lehet minden szituáció 1/1 ugyanolyan, mint az a panaszkönyv alá csatolt 4 darab videó. Nem csak az a 4 módon lehet használni, csak azok példák voltak. Ettől függetlenül az én esetem is szabályos volt.

Kispali

Fórum betyár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 160
3 534
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
A bírálattal kapcsolatban azt érzem, hogy az admin sem volt teljesen biztos a helyzetben, és mivel személyesen őt érintette, ezt az indulatok is fokozták. Az ügy elején az volt a fő kérdés, hogy a semmi közepén került kidobásra a spike, miközben rohangált vele. Ezt követően terelődött át arra, hogy nincs kocsi körülötte, és honnan vette elő a spikeot.

A rendvédelem bárhol alkalmazhatja ezt a módszert megállításra ahol idő és lehetőség engedi. Jelen esetben egy helikopterből rakták ki őket, az pedig odébb ment, ez megválaszolja, hogy honnan kerülhetett hozzá, ha egy autóból történik ugyanez se látok vele kivetnivalót, ha ott van hagyva az út szélén az autó akkor feltűnőbb, hogy mi készülődik. Korábban leírtam, hogy egy tárgyról van szó, nincs hozzákötözve ahhoz a járműhöz amiből valaki kiszáll. Egyértelműen muszáj olyan távban lennie, ahol az autó alá rakható a spike, ez pedig mélyebben nem lesz szabályozva, hogy csak az út széléről, a felfestésről, elválasztóról vagy honnan lehet tenni. Korábbi panaszhoz is leírtam, hogy az adminnak kell mérlegelnie minden egyes szituációt és döntést hoznia, hogy ami történt reális lehet, vagy sem.
Ebben a szituációban nem látok problémát azzal ahogy a spike lett használva, ezért a jail legyen semlegesítve, és az admin keressen fel engem TSen, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.