Illegális pènz szerzèsi lehetősèg

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Főleg hogy nincs,ha még a ... Hoz mész szetlőnek,kirabolnak,megvernek,rohadtul nem lehet!
Ez nagyon érdekes. Van illegális kereskedelem! Ha csak úgy odamész, ne csodálkozz. Irl sem találsz fegyvert minden szomszédnál eladót. Maffiához irl sem mennék oda csak úgy, hogy adjatok el nekem fegyvert.. Van az a bizonyos kerete ennek a dolognak, ami irányába kell megközelíteni. Kis kreativitás és simán tudsz szerezni... De ha szerezni nem tudsz, én félve gondolnék bele, hogy hogyan is használnád azt a bizonyos fegyvert. :(

Don

Újonc
2019. 01. 10.
56
25
V4 karakter
Don D Carlos
LV karakter
Keundrae Warren
V2 karakter
Sigismondus Rojas
Ez nagyon érdekes. Van illegális kereskedelem! Ha csak úgy odamész, ne csodálkozz. Irl sem találsz fegyvert minden szomszédnál eladót. Maffiához irl sem mennék oda csak úgy, hogy adjatok el nekem fegyvert.. Van az a bizonyos kerete ennek a dolognak, ami irányába kell megközelíteni. Kis kreativitás és simán tudsz szerezni... De ha szerezni nem tudsz, én félve gondolnék bele, hogy hogyan is használnád azt a bizonyos fegyvert. :(
Hát ha nem baj azzal foglalkozok de oké, és ez hülyeség egy kicsit a maffiazhoz fegyvet eladni be viszlek a sikartoba oszt ki rabolnak de ha meg ölöd akkor meg DM....

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ha hülyeség, akkor én hülye vagyok. Soha nem volt ebből problémám, hogy fegyvert vásároltam bármelyik illegális szervezettől. Tudtam, hogyan közelitsem meg őket.

• Tetszik
Reactions: Don

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
ez jöhetne de úgy mind v3-on hogy civil személy is tudna rabolni

Patrick33856

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
198
228
24
Nyíregyháza
V4 karakter
Jimmy Evans
LV karakter
Gerald Maynard
Osztom a többiek véleményét, nem elég érett a szerver illegál rétege a scripthez. Egyelőre felesleges.

Janosz

Újonc
2019. 03. 08.
36
26
LV karakter
Jacob Barbaro
Tényleg rohadt jó ötlet hogy szinthez kössük a rablást. Támogatom

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
Aranyraktárat feleslegesnek tartom, viszont egy kaszinó széf rablás jobban feküdne. Las Vegas, rengeteg kaszinó, már csak élni kellene a dologgal.
na ez az a komment, amiért csatlakoznék illegál frakcióhoz, ha bekerülne.

kebab.txt

Pötyögtető
2019. 02. 28.
456
670
V4 karakter
isao seki
LV karakter
zakhar_nekrasov
kaszinó rablós ötlet nem hangazana rosszul (DE akkor a rendszert jól kell kialakítani , kiépíteni )
pl 4 sárkányban félnék rabolni , előugrana Kiss Tamás és kiírtja az összes alvilági gengsztert egy glockal?

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: SoZzz

Danson

Lelkes fórumhasználó
2019. 05. 06.
374
1 992
21
V4 karakter
jakov mandic
LV karakter
jael dobbs
Támogatom! Lehetne az illegálnak több lehetősége.

certified hood classic

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 27.
328
2 258
LV karakter
Jonathan Greer
@Danson mire? pénzre
ha voltál már komolyabb illegál fkan jól tudod, hogy a tagoknak kurvára elegük van a pénzéhes ötletekből, tgfelőkből
max olyan dolog kerüljön be amivel több rp lehetőség jár nem pedig több pénz....

prala olyat ir, hogy ő ezért csatlakozna illegál frakcióba...bukik az egész, röhejes.

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
Nem kell mindenféle rablás, csak új illegális frakciók és nekik több RP lehetőség, nem mintha nem lenne elég. De aki nagyon akar illegál fkba menni, csináljon nst, én úgy voltam egy ns tagja hogy nem értettem hozzá semennyire, mégis élveztem ameddig ott játszottam. Miért? Mert változatos volt, minden RP valami másról szólt. Nem az volt, hogy heyy homie waass poppyn broski gyere lojjuk le a rendőrt mit járkál itt :):). Hanem rendes, szervezethez illő események, RPk. Attól hogy ez a kaszinó rablásos dolog is bekerülne, a me és do parancsokban nem lenne változás, ergo ugyanúgy tudnátok nélküle rpzni mint most. Ez már csak azokon függ akik a szerveren NORMÁLISAN játszanak, és vevőek egy normális és realisztikus szervezet kiépítésére. Aki meg nem akarja azt, amit az előbb leírtam, egyáltalán miért ír ide? Attól hogy bekerül a rablás a karaktere ugyanúgy éli tovább az életét, mert gondolom nem lesz csak úgy egy csapásra hírhedt rabló pls.

gutch

Újonc
Támogató
2019. 07. 18.
47
108
V4 karakter
-
LV karakter
Silas Boyd
Ameddig nincs a szerveren egy stabil, jól működő illegál réteg ( ami nem egy- két frakciót jelent ), addig mindenképpen lőttek a dolognak.
Az a helyzet, hogy egy illegális frakcióban rengeteg mindenre kell költeni, és ha az ember nem szerencsés - azaz kevés összebuszozott lóvéból nem jön össze a kaszinós pénzforgatás, addig egy frakció lehetőségei korlátozottak.
Nyilván ott van az a lehetőség is, hogy akkor egész nap megy a kőkemény grind, meg a tonhalvadászat, de aki a roleplay miatt van fenn, az nem fog ebbe bele.
Lásd: fegyvervásárlás ( ami igen csak drága lett az elmúlt időben ), töltényvásárlás ( szintén drága ), és/vagy egy kis vésztartalék, ha beütne a ticket.
Script terén valójában nincs szükség komoly változásokra, vagy újításokra ahhoz, hogy az ember minőségi contentettel álljon elő.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Főleg hogy nincs,ha még a ... Hoz mész szetlőnek,kirabolnak,megvernek,rohadtul nem lehet!
Hát persze xD Oda jösz a maffia HQ-jára, hogy valami mocskosba akarod mártani a kezed alap dolog, hogy lelőnnek. Nem tudhatják, hogy nyomozó vagy, vagy sem. Egyszerűen rendes kapcsolatokat kell építeni, nem pedig ilyet, hogy "Cso erdekel engemet csuzli nekd nics?"

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.