DNL
Pletykafészek
Főleg hogy nincs,ha még a ... Hoz mész szetlőnek,kirabolnak,megvernek,rohadtul nem lehet!
Ez nagyon érdekes. Van illegális kereskedelem! Ha csak úgy odamész, ne csodálkozz. Irl sem találsz fegyvert minden szomszédnál eladót. Maffiához irl sem mennék oda csak úgy, hogy adjatok el nekem fegyvert.. Van az a bizonyos kerete ennek a dolognak, ami irányába kell megközelíteni. Kis kreativitás és simán tudsz szerezni... De ha szerezni nem tudsz, én félve gondolnék bele, hogy hogyan is használnád azt a bizonyos fegyvert.Főleg hogy nincs,ha még a ... Hoz mész szetlőnek,kirabolnak,megvernek,rohadtul nem lehet!
Hát ha nem baj azzal foglalkozok de oké, és ez hülyeség egy kicsit a maffiazhoz fegyvet eladni be viszlek a sikartoba oszt ki rabolnak de ha meg ölöd akkor meg DM....Ez nagyon érdekes. Van illegális kereskedelem! Ha csak úgy odamész, ne csodálkozz. Irl sem találsz fegyvert minden szomszédnál eladót. Maffiához irl sem mennék oda csak úgy, hogy adjatok el nekem fegyvert.. Van az a bizonyos kerete ennek a dolognak, ami irányába kell megközelíteni. Kis kreativitás és simán tudsz szerezni... De ha szerezni nem tudsz, én félve gondolnék bele, hogy hogyan is használnád azt a bizonyos fegyvert.
na ez az a komment, amiért csatlakoznék illegál frakcióhoz, ha bekerülne.Aranyraktárat feleslegesnek tartom, viszont egy kaszinó széf rablás jobban feküdne. Las Vegas, rengeteg kaszinó, már csak élni kellene a dologgal.
ja, mert a kaszinó dm-et annyira szeretik az adminok, nemár.kaszinó széf rablás jobban feküdne.
na ez az a komment, amiért csatlakoznék illegál frakcióhoz, ha bekerülne.
Van.Mondjuk az sem ártana, ha először lenne olyan illegális frakció, ami részt vesz a szerver életében.
Hát persze xD Oda jösz a maffia HQ-jára, hogy valami mocskosba akarod mártani a kezed alap dolog, hogy lelőnnek. Nem tudhatják, hogy nyomozó vagy, vagy sem. Egyszerűen rendes kapcsolatokat kell építeni, nem pedig ilyet, hogy "Cso erdekel engemet csuzli nekd nics?"Főleg hogy nincs,ha még a ... Hoz mész szetlőnek,kirabolnak,megvernek,rohadtul nem lehet!