Illegális pènz szerzèsi lehetősèg

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nexusyt

Újonc
2019. 01. 17.
10
5
26
Ara gondoltam hogy,ha már benn van az úgy nevezett "ATM"-rablás,farm,akkor ha v3-on van aranyraktár rablás,akkor jó lenne,hogy itt is legyen,mivel illegális frakciónak/embereknek nagyon jó pènz szerzèsi lehetősèg,szerintem nagyon sok ember örülne ennek a lehetősègnek.

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
Egy illegális frakció nem attól illegális frakció, hogy állandóan ATM-et meg ilyen hülyeségeket rabol. Millió lehetőség van a szerveren az illegális frakciók tagjainak pénzszerzésre.

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
218
546
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Amióta kivették az alkatrészládákat is, azóta nagyjából 0-ára csökkent a pénzszerzési lehetőség az illegális frakcióknak. Bár nem tartom jó ötletnek, hogy civilek nekiálljanak 10-es bandákban aranyraktárt rabolni, minden karaktertörténet nélkül, de az illegál számára akár hasznos is lehetne.

Yegor

Barangoló
2019. 01. 13.
79
288
35
V4 karakter
Ruby White
Drogot nem veszik, nagyon kevesen esetleg..pár ember. Ők is maximum rp miatt, inkább maradnak a többiek a kereskedés résznél.
Fegyverkereskedelem? Sajnos inkább a kettes szintű leppzi a glockot is már, aztán azzal rohangál.
Nem a pp részével van a gond, csak az alap dolgokkal. Kivitelezhetetlen jelenleg a hosszabb távú ilyesfajta kereskedelem most.
Szofi jól leírta, minden szavával egyetértek.

Yegor

Barangoló
2019. 01. 13.
79
288
35
V4 karakter
Ruby White
Jól beszélsz, így igaz.
Visszatérve az alap ötletre, aranyraktár rob..nem is tudom.
Először szerintem illegális réteg kellene a szerverre, akik persze nem az akval lövöldöző civil családokból állnak.
Ha bizonyítana pár frakció, hogy megérett egy ilyen kaliberű scriptre...akkor esetleg jöhetne valami egyedibb is mint az aranyraktár rablás.
Míg ez nincs, felesleges.

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Aranyraktáros téma felesleges szerintem. Ott van az ATM rablás, az is alig-alig van használva. Az aranyraktár modellje még egy kirívó tény ami húzza az fpst. Szerintem nem lenne kihasználva az egész. A fegyverkereskedelmet azt viszont lehetne húzni valahogy, de viszont arra is bizonyos keretek között, nem úgy hogy minden második AK-val szaladgáljon és szabályokhoz kötve.

Kassian

Újonc
2019. 01. 10.
63
33
V4 karakter
Mason Grau
LV karakter
Dino Acerra
V2 karakter
Kassian Sigaryov
Nem értek veled egyet Yegor. Megfelelő helyeken vesznek drogokat. Most, ha az utcán kezdem el teríteni jó, hogy senkit nem érdekel. Például Slaughterhouse-ba decemberbe volt egy pár buli és igen csak + os volt számunkra. Irl is a szórakozó helyeket célozzák meg terítésre. A drogkereskedelembe rengeteg pénz van, de hatalmas meló és idő egy ilyet felépíteni és fentartani. De nem lehetettlen szerintem!
Fegyverkereskedelemről, beszéltem már Spinakal hogy valamit találjanak ki a fegyverek gyártására mert a jelenlegi rendszer nem igazán jó.. Az, hogy eventek kor tökökből meg tojásokból szerezük a fegyver alkatrészeket nem élhető. Nah meg az, hogy frakció scripthez vannak fűzve a gyártások,(Maffia AK-47, vadászpuska, Banda colt, shoti stb.) szerintem ez is igen csak elavult dolog már. Egyetértett velem és megigére, hogy beszélni fognak erről a fejlesztőkkel. Remélem hamarosan kapunk egy modernebb, élhetőbb scriptet.
Én amit javasolnék így + illegális scriptnek az a bolt rablás ez egy jó rp bandásnak akár civileknek is, és még egyébb ilyen kisebb alkalmi pénzszerzési lehetőségeket.

Dave

Klaviatúra gyilkos
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
819
420
24
V4 karakter
Roland Harless
LV karakter
David Westwood
V2 karakter
Roland Harless
Valami jó lenne az illegálnak,hogy kicsit jobban tudjanak érvényesülni a szerveren...

• Tetszik
Reactions: #Janó._.

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Drogot nem veszik, nagyon kevesen esetleg..pár ember. Ők is maximum rp miatt, inkább maradnak a többiek a kereskedés résznél.
Fegyverkereskedelem? Sajnos inkább a kettes szintű leppzi a glockot is már, aztán azzal rohangál.
Nem a pp részével van a gond, csak az alap dolgokkal. Kivitelezhetetlen jelenleg a hosszabb távú ilyesfajta kereskedelem most.
Szofi jól leírta, minden szavával egyetértek.

Nem az. ;)

Domino

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 20.
346
452
24
Dunaújváros
V4 karakter
ぞ olesya cvetajeva
LV karakter
ぞ Quinell Mambolza ✞
V2 karakter
ぞ lola lorenz
Hát szerintem a "maffiák" részére ahogy anno is bent volt, és én azt hittem hogy most is bent van, szóval szerintem nem lenne rossz ha vissza kerülnek, de ahogy láttam mindent elvesznek a bandáktól és a maffiáktól!

DNL

Pletykafészek
2019. 01. 10.
948
2 414
20
Dunaharaszti city
V4 karakter
Lola Caro👻
az a probléma itt hogy nagyon nagyon nagyon nehéz hozzájutni a fegyverekhez és nem pörög az illegál rész emiatt!

• Tetszik
Reactions: Kojo

Don

Újonc
2019. 01. 10.
56
25
V4 karakter
Don D Carlos
LV karakter
Keundrae Warren
V2 karakter
Sigismondus Rojas
Drog, és fegyverkereskedelem. De ezen kívül még mindig vannak lehetőségek.
És azt is mond meg honnan tud olyant szerezni magának igyen és ki fogja azt meg venni, mert senki se használják lehet 20 ember....

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.