Nem értek veled egyet Yegor. Megfelelő helyeken vesznek drogokat. Most, ha az utcán kezdem el teríteni jó, hogy senkit nem érdekel. Például Slaughterhouse-ba decemberbe volt egy pár buli és igen csak + os volt számunkra. Irl is a szórakozó helyeket célozzák meg terítésre. A drogkereskedelembe rengeteg pénz van, de hatalmas meló és idő egy ilyet felépíteni és fentartani. De nem lehetettlen szerintem!
Fegyverkereskedelemről, beszéltem már Spinakal hogy valamit találjanak ki a fegyverek gyártására mert a jelenlegi rendszer nem igazán jó.. Az, hogy eventek kor tökökből meg tojásokból szerezük a fegyver alkatrészeket nem élhető. Nah meg az, hogy frakció scripthez vannak fűzve a gyártások,(Maffia AK-47, vadászpuska, Banda colt, shoti stb.) szerintem ez is igen csak elavult dolog már. Egyetértett velem és megigére, hogy beszélni fognak erről a fejlesztőkkel. Remélem hamarosan kapunk egy modernebb, élhetőbb scriptet.
Én amit javasolnék így + illegális scriptnek az a bolt rablás ez egy jó rp bandásnak akár civileknek is, és még egyébb ilyen kisebb alkalmi pénzszerzési lehetőségeket.