Hongkong Triads fejlesztési kérelme.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

paul.

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
287
539
22
Pécs
V4 karakter
gojko.gal
Messze alljon tolem a beefeles, de most ezek a skinek feherek vagy sargak? Attol, hogy valakinek az edesanyja es edesapja kulonbozo rasszuak, nem abban fog megnyilvanulni, hogy a fejuk es a testuk mas szinuek. Ettol fuggetlenul sem kifejezetten esztetikusak ezek a skinek. A hitsquados skinrol nem beszelek inkabb.
tesam besargultak a sok rizstol!

StevenHawks

Újonc
2022. 09. 07.
42
44
30
Sárospatak
V4 karakter
Alfonso Baltazar
LV karakter
Steven Hawks
V2 karakter
Steven Hawks
Én annyit mondok, hogy akinek nem tetszik és nem tud építő kritikát mondani, az inkább ne is írjon semmit.
Nekem annyi lenne egy apró megfigyelésem, (amit ha akartok meghallgattok, ha nem, nem) hogy ha IRL triadot figyelitek meg, a tetkó soha nem buggyan ki a ruházat alól. Maga a skinek koncepciója jó, csak az a tetkós lefedettség nagyon elüt. Bevetési skinnél, nem annyira gond, mivel ritka alkalmakon lesz használva, de a hétköznapi skineknél már más a helyzet.
Összességében, én drukkolok, nekem tetszik. HAJRÁ SRÁCOK!!

uncut gem

Pötyögtető
2022. 11. 20.
440
2 806
V4 karakter
Valentino Joko
LV karakter
Avon Carver
női skint erre cserélném, amúgy semmi kivetni való !
sddefault.jpg

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
392
2 178
23
Budapest
V4 karakter
anas.huq
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
A mappolásban mit változtattatok?
Most nem azért, de lehet érdemesebb lett volna kiraknotok egy sima IG képet a skinekről esetlegesen egy egyedi animmal beállítva és ezek mellé a blenderben készített képet, mert igencsak megtévesztő a kép hiszen nem kivehető, hogy most az egyén sárga vagy pedig ilyen kommacsuk keverék.
A kommandós skin a legjobb választás szerintem, így könnyen kivehető lesz, hogy banknál kit kell lábazzak, szerintem nagyon jó lett.

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
655
2 616
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Szerintem többek nevében mondhatom, jobb lenne, ha a skinekről a játékban készült képet is beraktok. Még most is bővíthetitek ezzel a kérelmet, szerintem fontoljátok meg. (Azt írtátok, hogy a blender miatt megtévesztő a kinézetük, így nem olyan egyszerű kritikát mondani róluk).

A bevetési skin és a HQ tetején lévő 3 db helipad szükségessége az igazat megvallva bennem is felet néhány kérdést.

• Tetszik
Reactions: puskás

Krisz992541

Újonc
2023. 11. 26.
28
95
16
Szekszárd
V4 karakter
Cao Weing 🇨🇳
Itt nem a munka, hanem annak minosege van megkerdojelezve. Ha valaki nem jo valamiben, akkor azt lassa be es kerjen segitseget, mert ezek a skinek ebben az allapotban a tragikomedia es a penzkidobas jelzokert versenyeznek.
Én ezt értem, de nem epítőkritikát mondok akkor inkább ne is írjatok ide, mivel nincs értelme, hogy becsméreljük egymást.

• Fájdalmas
  • Vicces
Reactions: Macseek és paul.

flaash

Írnok deák
2022. 12. 27.
546
1 595
24
V4 karakter
Zhen Luoyang 🇨🇳
Köszönjük szépen az építő kritikákat, igaz több gyűlölködő komment jött mint építő kritika aminek természetesen nem itt volna a helye, azonban örülünk hogy amilyen hozzászólások jöttek egy olyan koncepcióra amit természetesen nem nektek kell hogy tetszen illetve nem is igazán értetek hozzá meg kell vallani az őszintét, mindez mellett nem lep meg hogy olyan emberek kommentálnak akiknek közük sincs az egészhez és nem is tudják hogy mi mennyi munka volt ezen skinek tekintetében, köszi a beefet remélem ettől szebb estétek lesz.🤙🫰

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.