A pénzes részt poénnak szántam (borzalmas volt), de nem érdemes miatta veszekedni. Manapság a szervereken viszonylag könnyen el lehet érni több milliót is akár. Ha nagyon szeretnék egy M5 e60-t, akkor már lenne.
Előző kommentektől eltekintve, én személyszerint imádom a Civic-eket, ezért is támogatom az ötletet. Igaz, rp téren nem tenne szinte semmivel sem többet a szerverhez de azért valjuk be, hogy mostanság elég sok minden forog a pénz-kocsik körül.
De viszont ha rajtam múlna, nem a felsorolt kocsikra hoznám be a Civicet.
Az új autó ötletét nem megvetem, de ez a civic nem feltétlen illik be, főleg nem egy Pick Up cseréjére. Meg őszintén nekem ez a Civic nagyon nem jön be. ??
Kedves témaindító, ↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra.
↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.
↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.
↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani