Honda Civic Type R

ZsaniWhite

Újonc
2021. 10. 03.
10
24
LV karakter
Rebecca Kaydren

A Honda Civic Type R a seemta v2 szerverén is megtalálható, így/és szerintem itt is megállná a helyét.

- Mivel nem csak hogy gyönyörű, de gyors kocsi is, hamar közkedvelt lenne a szerveren.​

- Véleményem szerint a "Chevrolet El Camino SS71" kocsi helyére lehetne betenni, amit mellesleg senki sem használ.​

- Pár kép az említett kocsiról és pár paintjob ötlet : Katt

Várom véleményeteket!

Utoljára szerkesztve:

Strand

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 26.
294
923
19
www.etsy.com
V4 karakter
Quentin Strand
LV karakter
Quentin Strand
Szép és jó lenne, de szerintem nem fognak 4 ajtós modellt berakni a Picadorra.

ZsaniWhite

Újonc
2021. 10. 03.
10
24
LV karakter
Rebecca Kaydren
Az El Camino jobban illik a szerverre, mint ez a Honda. Nagyon max Nissan 240sx helyére, az 4 férőhelyes kocsira van modolva úgy is?‍♂️
Hiába illik a szerverhez, ha senki sem használja :/ A honda egy közkedvelt kocsi lenne, ez szinte 100%. Egyébként akár 2 ajtós kocsira is lehetne modolni, hisz a való életben is rengeteg két ajtós Honda van. Így máris mégtöbb lehetőség van a cserére.

kenzoo

Újonc
Támogató
2019. 02. 04.
36
42
Tokió
LV karakter
owen.rhys
Nem hiszem, hogy közkedvelt kocsi lenne, IRL is nagyjából mindenki utálja, ráadásul a V2-t és az LV-t mióta lehet összehasonlítani?
Meg az, hogy a Honda luxusautó legyen... xddddd

• Tetszik
Reactions: Vé Ügynök

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
A régi civicre +1

• Tetszik
Reactions: Vé Ügynök

ZsaniWhite

Újonc
2021. 10. 03.
10
24
LV karakter
Rebecca Kaydren
Nem hiszem, hogy közkedvelt kocsi lenne, IRL is nagyjából mindenki utálja, ráadásul a V2-t és az LV-t mióta lehet összehasonlítani?
Meg az, hogy a Honda luxusautó legyen... :ROFLMAO:dddd
Én személy szerint nagyon örülnék neki és rögtön meg is venném. Érdeklődtem az MTA-s baráti körömben is és eddig mindenkinek tetszett és szívesen látná a szerveren.

Nem hasonlítottam össze a V2-t az Lv-vel, csupán jelzés volt, hogy nem egy komplett új kocsit kellene megcsinálni, hanem már megvan V2-n.

Igen, a Luxus kocsi jelzőt picit félrenéztem, átgondoltam reggel és valóban nem oda lehetne sorolni. Inkább középkategóriás.

kenzoo

Újonc
Támogató
2019. 02. 04.
36
42
Tokió
LV karakter
owen.rhys
Középkategóriának is nagyon sok a szerveren bent lévő kocsikkal szemben IS! Kb. alsókategóriába sorolnám, ha nagyon muszáj lenne.

Szanyi 203

Újonc
2019. 05. 23.
43
75
V4 karakter
Poppy Wark
LV karakter
Naomi Willis
Nekem nagyon tetszik az autó. Szerintem sokkal jobb lenne ha bekerülne ha nem is a Chevrolet El Camino helyére de akár a VolksWagen Corrado helyén is jól mutatna, hisz az sincs használna. Én támogatom az ötletet.

• Tetszik
Reactions: ZsaniWhite

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Ennek a kocsinak a behozatalát támogatom.
Amerikában is egy igen csak népszerű autóról beszélünk. Szerintem lenne helye a szerveren.
Én nem az Chevrolet El Camino SS helyre hoznám be, már csak azért se mert az alap model egy "platós" kocsi.
A BMW M5 e60 vagy az Dodge Polara helyére jobban eltudnám képzelni.

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
Hiába illik a szerverhez, ha senki sem használja :/ A honda egy közkedvelt kocsi lenne, ez szinte 100%. Egyébként akár 2 ajtós kocsira is lehetne modolni, hisz a való életben is rengeteg két ajtós Honda van. Így máris mégtöbb lehetőség van a cserére.
Ki nem használja ? En pl használok 2 db-ot naponta látom keresnek is 1-2 őt mellesleg a picadorra biztos nem fogják rámodolni.

Alpár

Barangoló
2019. 01. 10.
119
278
20
Székelyföld🏞
V4 karakter
Tyler Roy
LV karakter
Mason Byrne
Egész érdekes gondolat, de szerintem nem árt frissíteni egy-két autón. És most nem feltétlen ezt a civicet kell behozni a szerverre.
Jogos, én is szívesen látnák újabb autókat, de szerintem sokan nem örülnének annak, ha az M5 e60-t kicserélnék valami hasonló autóra. Nincs bajom a hasonló autókkal, szívesen látnák ilyeneket is. Akár az alap base modelt is.

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Ez egy ötlet topic még mindig. Nem kell elkezdeni egyből lehurrogni a másikat, hogy ki ne vegyenek már valamit (mindezt ezzel a "nincs rá pénzed" dumával magyarázva). És egyébként sem fogják szerintem kivenni az e60-at, ebben biztos lehetsz TE is.

• Tetszik
Reactions: Alpár és Ernő

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
Ez egy ötlet topic még mindig. Nem kell elkezdeni egyből lehurrogni a másikat, hogy ki ne vegyenek már valamit (mindezt ezzel a "nincs rá pénzed" dumával magyarázva). És egyébként sem fogják szerintem kivenni az e60-at, ebben biztos lehetsz TE is.
Mondjuk arra meg te vagy az élő példa a szerveren a videóiddal hogy kemény melóval meg akarattal elég nagy vagyont lehet összerakni szóval ez hogy valakinek nincs rá pénze ez elég gyenge kifogás ?? ha beraknák azt az ominózus civicet akkor Ervin játszikék azért sirnának hogy mennyire drága lett