- 2022. 05. 31.
- 232
- 463
- V4 karakter
- Charles Gatsby
- LV karakter
- Charles Gatsby
- V2 karakter
- Charles Gatsby
Természetesen ezt értékelem is több módonElőször a jelenleg fennálló (egyébként folyamatosan javuló) hibákat muszáj rendezni, mert egy nem megfelelő játékélmény mellé felesleges ötleteket, rendszereket megvalósítani. DE! Egyik ötlet és ötletgazda sincs elfelejtve, vagy ignorálva. Szimplán még nem az azonnali megvalósítás fázisnál jár a szerver újraélesztése.
Tisztában vagyok vele, hogy mi a prio. Itt nem új ötleteket írtam le, hanem az 1 - 1,5 éve megírt ötleteim közül hintettem el egy apró morzsát. Számos támogatást kaptam akkor és többen mondták, hogy életmentő lett volna több dolog is már akkor. Viszont számomra egyértelmű volt, hogy a topicom törlése egyenlő volt az ignorálással Elfogadtam, elengedtem. Megpróbáltam, most már csak várakozok én is.Számos javaslatot tettem sokad magammal már ezzel a témával kapcsolatban, azt hiszem az a topicom 50+ reakció, 5 oldalnyi komment és közel 10 ezer megtekintést körül ok nélkül törölve lett.
Párat most ismét felhoznék, ha már itt tartunk:
1. Piros lámpa büntessen, "racse" handlingek megszüntetése, élvezhető elfoglaltságok behozatala.