Hentes Ötlet Pack.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Én támogatom az ötletet, de a kötelet mindenki számára elérhetővé tenném és boltból vásárolhatóvá.

tonhajzer

Barangoló
2019. 12. 17.
144
399
Veszprém
LV karakter
emery_grant
Remek ötleteket írtál össze! Teljes mértékben Támogatom! Remélem valamelyik ötleted megvalósulásra kerül!

2019. 01. 10.
57
71
27
Budapest
LV karakter
Dmitrij Pashenko
Az első két ötleted bent volt még anno V1-ben. Soha nem tapasztaltam belőle visszaélést pedig lett volna rá lehetőség. Lényeg ha rád rakták a kötelet, olyan volt mint most a billincs, annyi különbséggel, hogy bárki le tudta venni. Az akkor rendszerhez képest annyi változás elférne, hogy a séta opció megmaradhatna mellé. Nyilván ezt a sétát felülírná egy /visz.
Illetve még V1-be kitudtál csúszni a helikopterből /fastrope paranccsal, nem tudom, hogy ennek feltétele volt-e a kötel item, de mindesetre nagyon jól nézett ki. Ezt is tudná alkalmazni a rendvédelem is akár.

A zsák meg konkrétan így müködött.
Érdekes, hogy ezeket az itemeket is többnyire akkor kezdték sokan használni amikor már közel jártunk a V2 bekerüléséhez, amivel ezek az itemek eltüntek. Baromi hasznos volt és tényleg jól lehetett ezket használni.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség