Hentes Ötlet Pack.

AHentess

Zöldfülű
2019. 01. 11.
185
168
LV karakter
Noé Brando
Témák
X-Szemfedő/Zsák behozatala-X [Illegál részére]
X-Kötél behozatala-X [Illegál részére]
X-Nagykaliberü fegyverrel való leütés-X [Illegál részére]
X-Kutya "harapása" utáni vérzés-X
X-Kutyával való "letámadás"-X

X-Pullozás vissza hozatala-X
Szemfedő/Zsák:
Indok: Egy szemfedő/zsák item behozatala, annak érdekében, hogy az MG legkisebb gyanúja se vetődjön fel. Rp szituációkat megszínesítené.
Elképzelés: Egy panel feljönne a gyógyítás és egyéb pontokban, [Szemfedő felhelyezés] | [Szemfedő levétele] néven. Ha felhelyezzük a célszemélyre a szemfedőt, akkor a képernyője teljesen fekete lenne, viszont látná a Chatet és a HUD-ot.

Kötél:
Indok: Kötél behozatala, egy emberrablás meggyorsítása. Az elszaladás meggátolása.
Elképzelés: Ugyan olyan elven működne, mint a bilincs a rendvédelem számára.

Nagykaliberü fegyverrel való leütés:
Indok: Szintén az emberrablás miatt lenne jó, mivel ez is szintén meggyorsítaná az RP-t és nem kéne küszködni az illetővel, hogy elszaladt etc-etc és ezért egy 10 másodperces dologból csinálunk egy 10 perces adminügyet.
Elképzelés: Ak47-es és Sörétes fegyvernek a tusával lelehetne ütni az illetőt, aki mozgás képtelen lenne és egy [Fall] anim instant benyomódna. Ez is olyan lehetne, mint a szemfedő kijönne egy külön panel,ha az illető közelében és mögötte vagyunk [Leütés] néven.

Kutya "harapása" általi vérzés:
Indok: A kutya "kihasználatlansága" és egy kisebb realitás. RL is ha azért egy Rotweiller seggen harap, azért nem hiszem, hogy még annyira szaladgálna az illető, mintha misem történt volna.
Elképzelés: A kutyának a "harapása" egy x% eséllyel vérzést okozna, ami gyógyítható kötszerrel, csak egy sima vérzés.

Kutyával való "letámadás":
Indok: Szintén a kutyáknak a kihasználatlansága végett. Meg persze az RP színesítése miatt, mint például a kutyás rendőr egységek etc-etc.
Elképzelés: A kutya elől, ha szalad az illető, akkor "letámadná" azt, ezáltal mondjuk ráugrana vagy valamilyen módon a földre szorítaná az illetőt. Ekkor az illető 5 másodpercig tehetetlenül [Fallfront] animba heverne a földön. Persze azért normalizálás, egy Francia Buldog azért ne terítse már le az embereket.

Pullozás:
Indok: Ne kelljen kiszállni és Shoot out-olni egy pisztollyal, banda és egyéb RP megszínesítése.
Elképzelés: Kiskaliberrel, mint például Uzi, Tec-9, Silenced Colt, Glock-17. Kilehessen hajolni egy autó ablakán és lehessen lőni kiskaliberű fegyverekkel.

• Tetszik
Reactions: KriSu és micra
2019. 01. 22.
22
40
V4 karakter
Lyle Springfield
LV karakter
Tazwell Bonner
Alapból magák az ötletek teljesen jók. Végre valami babér is teremhet az ILLEGÁL felé.
Viszont, szerintem a kutya "letámadás" fölösleges ide, magában a kutya elég OP, főleg ha rád támadtatják, nem nagyon tudsz előle szaladni, mert folyamat gépel.
A nagykaliberes leütés meg fölösleges, leütöd nem tud mozogni, de épp szar helyen ütöd le, akkor hogy mozgatod onnantól? Max agyon lövöd. Szerintem arra elég a ME-vel leütöd, lényegében megoldottad RP-vel, ha meg elszalad felkel etc, akkor hívsz admint és megy a levesbe.
DE a többi ötlet nyugodt szívvel jöhet be csak + az RP-hez.

AHentess

Zöldfülű
2019. 01. 11.
185
168
LV karakter
Noé Brando
Hát a leütést a tussal úgy gondoltam, hogy utánna kötél és vonszolás.

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
A kutya harapásos dolgot támogatom, az jól hangzik. Az első 3 felesleges lenne szerintem, csak a baj lenne belőle. (Lásd, GTA 5 RP.). A kutya letámadásos dolog nem hiszem hogy kivitelezhető, a pullozás meg felesleges, mivel nem működik rendesen, nagyon sokszor csak az a kocsi kapja a lövést, amiből Pullozik az illető.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
A pullozásról már irtak ötletet, amúgy szerintem az is csak illegál frakisoknak kéne, de amúgy jók az ötletek.

AHentess

Zöldfülű
2019. 01. 11.
185
168
LV karakter
Noé Brando
Mostmár jobban átgondoltam a pullozást. Ténylegesen vannak vele bajok. De a többi ötletem könnyítené a dolgokat szerintem. Az első három ötletről meg annyi, hogy valaki nem azért TGF-elne 1-2 hétig egy illegál frakiba, hogy utánna visszaéljen/nonozzon benne.

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Tetszik maga az ötlet.
Pullozás? Miért csak kiskaliberrel? Ha már RL-hez viszonyítunk akkor miért ne jöhetne szóba a nagykaliber? Ugyan úgy kitudnak vele lőni mint akár egy P90-el.

AHentess

Zöldfülű
2019. 01. 11.
185
168
LV karakter
Noé Brando
Annyi a baj a pullozással, hogy ténylegesen ha mondjuk bal oldalról jobbra pullozik az illető, akkor a kocsi kapja a hitet, meg van amikor a bent ülőt lövik ki etc-etc.

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
633
3 527
V4 karakter
luigi palmiro
LV karakter
dwight gallagher
Jó öteletek, szívesen látnám őket.

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
Annyi a baj a pullozással, hogy ténylegesen ha mondjuk bal oldalról jobbra pullozik az illető, akkor a kocsi kapja a hitet, meg van amikor a bent ülőt lövik ki etc-etc.
V3-on semmi gond nincs a pullozással, aki akarja, használja. Ha nem akarod kockáztatni a luxus autód épségét, akkor ne pullozz, ennyi.

• Imádom
Reactions: Danikaa
2019. 01. 10.
1 808
18 423
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
@AHentess Bekerült a pull-ozás az új update pack-ben.
Javított pullozás rendszer: bugfixek, valamint mostmár csak 5-70 km/h sebesség között lehetséges a pullozás.​

AdammegAz

Zöldfülű
2019. 08. 07.
173
277
23
Nyíregyháza
www.instagram.com
LV karakter
Suge Marow
V2 karakter
Kazuo Taoka🐉
A tussal történő leütést illetve még pár dolog egyszerűen rp-vel is meglehet valósítani. Aki meg egyszerűen megszegi az rp-t az úgyis megkapja érte a büntetését, ha folytatja akkor egyszer meg majd úgyis kihull a szerverről.

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Kutya harapásos dolog jó lenne, a többire nem írok semmit.

• Hűha
Reactions: notkrisz

Süti

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
394
2 521
23
V4 karakter
Brown Renner
LV karakter
Brown Renner
Jól összeírtad és szerintem mind hasznos lenne.

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
1. A zsák helyett ha annyit rp-zel hol bekötöd az illető fejét/zsákot húzol rá, és ezt a logot esetleges adminügynél bemásolod már tudod bizonyítani az MG-t

2. Kötél jó lenne illegális frakiknak és tényleg hozzátehetne az rp-hez. Viszont... Ezt is smán meg lehet oldani pár sor rp-vel. Meg tényleg csak illegál frakciónak lehessen, mert nehogymár akárkit meg tudjál kötözni civilként :D Egyébként ez egy jó ötlet, csak támogatni tudom. :)

3. Ez is jó lehetne, kis realitást vinne a fegyverrendszerbe.

4. A kutyás dolgokat hanyagolni kéne, tényleg lehetne kicsit fnomítani a rendszeren, de alapjaiban jó a mostani is. A vérzés dolog jöhetne viszont.

5. A pullozás úgy kellene nekünk is mint egy falat kenyér...

Marián

Újonc
Támogató
2019. 11. 24.
48
43
22
LV karakter
Sehnal Marian
V2 karakter
Marian Kensington
A kutya harapásos dolgot támogatom, az jól hangzik. Az első 3 felesleges lenne szerintem, csak a baj lenne belőle. (Lásd, GTA 5 RP.). A kutya letámadásos dolog nem hiszem hogy kivitelezhető, a pullozás meg felesleges, mivel nem működik rendesen, nagyon sokszor csak az a kocsi kapja a lövést, amiből Pullozik az illető.
Miért ne lehetne megcsinálni? aki jobban bele lát a scriptelésekbe az tudja hogy megoldható

Robbie

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
72
48
UK Bitches 😈🔪
V4 karakter
✖️
LV karakter
🥷 Jayden Stacks
V2 karakter
✖️
Nagykaliberü fegyverrel való leütés:
Indok: Szintén az emberrablás miatt lenne jó, mivel ez is szintén meggyorsítaná az RP-t és nem kéne küszködni az illetővel, hogy elszaladt etc-etc és ezért egy 10 másodperces dologból csinálunk egy 10 perces adminügyet.
Elképzelés: Ak47-es és Sörétes fegyvernek a tusával lelehetne ütni az illetőt, aki mozgás képtelen lenne és egy [Fall] anim instant benyomódna. Ez is olyan lehetne, mint a szemfedő kijönne egy külön panel,ha az illető közelében és mögötte vagyunk [Leütés] néven.

Kihasználás lenne szerintem, nagy shoot közbe oda fut jani és nyakon csapja a PDst.
A többi pont viszont bejön.