- 2024. 07. 06.
- 26
- 88
- V4 karakter
- Pjetri Aiden

Panasztevő InGame neve:
► Petrenko Svetlana ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Koresz ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen biralat, kivetelezes ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► , https://prnt.sc/6jUKfiVLzjfy , https://prnt.sc/LkPv4BsZv_5V ◄
Megjegyzés:
► Kirabolt engem egy csapat, kb 4-5 fő, amire végeztek, utána leszállt kicsit távolabb egy fehér helikopter, amiből kiszálltak Dominicék, akik ezután nem sokkal velem kezdve, elkezdtek lőni mindenkit, lelőttek, erre pedig segitséget kértem, amire Koresz ki is jött az ügyhöz, de szerinte nem történt semmilyen DM, mert "távolról" úgy nézett ki, mintha mellény lenne rajtam.
Első sorban már ez elég gyanús, a szabályzat szerint, (tudtommal) kizárólag akkor lőhetsz , ha tisztán kivehető az, hogy az illetőn fegyver vagy/és mellény van. Emellett az ügy alatt a feltöltött bizonyitékot amit Dominic töltött fel, valamiért discordon küldte el, feltételezhetem, hogy Koresz és Dominic haverok , ilyet ez előtt máshol még nem láttam
, nyilvánvaló nem ez a probléma hogy hogyan küldi el, hanem az, hogy egyeltalán nem tartom helyes döntésnek azt, hogy nem lett DM-nek itélve. holott sajnos nekem/nekünk is volt hasonló ügyünk, 120 perc DM lett az eredménye. Lehetne mondani, hogy okés, felszedtek és minden rendben van, folytatódhat minden, de az eset este éjfél környékén történt, ha esetleg nincs admin aki kijön, akkor az esti játékunk ment is a levesbe, mert azt hitték, hogy mellény van rajtam. ( A bizonyitékok között látható a videó, konkrétan kb. semmit se lehet látni belőlem, nem hogy mellényt, Koresz erre mellényt állapitott meg.) Az egész panaszkönyv megszületésének az oka nem a rosszindulat vagy pedig a bosszúvágy, szimplán ha folyamatosan ilyen birálatok születnének ilyen esetekben, akkor elég surun keletkeznének "véletlen" lelövések, nem feltétlen akartunk szankciót sem Dominicnak, szimplán örültünk volna, ha kap egy ejnye-bejnyét, ha már más játékát elrontja azzal, hogy lelövi random, majd ha esetleg nincs admin a szerveren akkor pedig oldjuk meg ahogy tudjuk, hogy visszamenjünk a szigetre a helikopterért, mert valaki mellényt képzelt rám úgy, hogy még nem is látott rendesen. Lényeg az egészben, Koresz valószinuleg tekintettel arra, hogy barátok Dominiccal, vagy ha mégsem erről van szó akkor pedig figyelmetlenségből eltekintett egy DM-től. ◄