(Helyette) Petrenko Svetlana - Koresz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pjetri Aiden

Újonc
2024. 07. 06.
26
88
V4 karakter
Pjetri Aiden
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Petrenko Svetlana

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Koresz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen biralat, kivetelezes

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
, https://prnt.sc/6jUKfiVLzjfy , https://prnt.sc/LkPv4BsZv_5V

Megjegyzés:
Kirabolt engem egy csapat, kb 4-5 fő, amire végeztek, utána leszállt kicsit távolabb egy fehér helikopter, amiből kiszálltak Dominicék, akik ezután nem sokkal velem kezdve, elkezdtek lőni mindenkit, lelőttek, erre pedig segitséget kértem, amire Koresz ki is jött az ügyhöz, de szerinte nem történt semmilyen DM, mert "távolról" úgy nézett ki, mintha mellény lenne rajtam.
Első sorban már ez elég gyanús, a szabályzat szerint, (tudtommal) kizárólag akkor lőhetsz , ha tisztán kivehető az, hogy az illetőn fegyver vagy/és mellény van. Emellett az ügy alatt a feltöltött bizonyitékot amit Dominic töltött fel, valamiért discordon küldte el, feltételezhetem, hogy Koresz és Dominic haverok , ilyet ez előtt máshol még nem láttam
, nyilvánvaló nem ez a probléma hogy hogyan küldi el, hanem az, hogy egyeltalán nem tartom helyes döntésnek azt, hogy nem lett DM-nek itélve. holott sajnos nekem/nekünk is volt hasonló ügyünk, 120 perc DM lett az eredménye. Lehetne mondani, hogy okés, felszedtek és minden rendben van, folytatódhat minden, de az eset este éjfél környékén történt, ha esetleg nincs admin aki kijön, akkor az esti játékunk ment is a levesbe, mert azt hitték, hogy mellény van rajtam. ( A bizonyitékok között látható a videó, konkrétan kb. semmit se lehet látni belőlem, nem hogy mellényt, Koresz erre mellényt állapitott meg.) Az egész panaszkönyv megszületésének az oka nem a rosszindulat vagy pedig a bosszúvágy, szimplán ha folyamatosan ilyen birálatok születnének ilyen esetekben, akkor elég surun keletkeznének "véletlen" lelövések, nem feltétlen akartunk szankciót sem Dominicnak, szimplán örültünk volna, ha kap egy ejnye-bejnyét, ha már más játékát elrontja azzal, hogy lelövi random, majd ha esetleg nincs admin a szerveren akkor pedig oldjuk meg ahogy tudjuk, hogy visszamenjünk a szigetre a helikopterért, mert valaki mellényt képzelt rám úgy, hogy még nem is látott rendesen. Lényeg az egészben, Koresz valószinuleg tekintettel arra, hogy barátok Dominiccal, vagy ha mégsem erről van szó akkor pedig figyelmetlenségből eltekintett egy DM-től.

.Koresz

Call Out My Name
SzerverAdmin
v4
2019. 10. 08.
142
498
20
Stuttgart
www.youtube.com
V4 karakter
Lorenzo Meyers
LV karakter
Lorenzo Damiano
Szevasz.

Nem tudom, honnan szedsz te ilyet, hogy én és Dominic barátok vagyunk, amikor szerintem életemben először intéztem vele ügyet.
Senki sem hülye tudja mindenki mi zajlik a szigeten, odaszaladsz egy lövödözés közepére, ott is csak a fél tested látszik, mikor minden oldaladon lövöldöznek. Nem kell katasztrófatúristáskodni és nem kerülsz ilyen helyeztbe, szerintem korrekt voltam, mert még halálba se raktalak vissza amikor megtehettem volna.
Nem kellett volna a közelébe hatolni a lövöldözésnek, hanem inkább fedezékbe húzodni.

Pjetri Aiden

Újonc
2024. 07. 06.
26
88
V4 karakter
Pjetri Aiden
Az, hogy barátok vagytok csak egy feltételezés volt, mivel egész ügy alatt úgy éreztem, hogy a srácot próbálod csak "kimenteni" , mellette pedig discordon kaptál bizonyitékot, ami számomra mindenképp arra utalt, hogy ismeritek egymást. Az, amit te katasztrófatúristáskodásnak nevezel, az konkrétan annyi, hogy engem azon a helyszinen raboltak ki, ahol kilőttek... Rosszkor rossz helyen, gondolom .. Viszont, mivel semmi sem indokolta azt, hogy engem kidurrantsanak, szerintem ez határozottan egy DM , erre még pluszba most ilyenekkel jössz, hogy: "korrekt voltam, mert még halálba se raktalak vissza amikor megtehettem volna." Ha valaki megöl teljesen ok nélkül, amit egyértelmuen tilt a szabályzat, nem az a jogos eljárás, hogy felszeded azt akit leDM-eltek?
Mellesleg, a videón szerintem sehol sem látható ilyen, hogy én odaszaladok a lövöldözéshez, pont hogy egy fa takarásából lőttek ki.

Pjetri Aiden

Újonc
2024. 07. 06.
26
88
V4 karakter
Pjetri Aiden
Milyen hegy irányából jöttem? A videón annyi látszódik, hogy a fa mellől/mögül kilőttek, nem a legjobb a videó minősége, nem is látom magam konkrétan, de valahol a fa tövébe álltam. A tényen nem változtat, teljesen ok nélkül lettem megölve, te pedig erre nem ismered el a DM-et.

.Koresz

Call Out My Name
SzerverAdmin
v4
2019. 10. 08.
142
498
20
Stuttgart
www.youtube.com
V4 karakter
Lorenzo Meyers
LV karakter
Lorenzo Damiano
Igen a videón jól látszik, hogy te sehol sem vagy majd aztan hírtelen felbukkansz a lövések irányából. Nem tudom mit vársz, ha saját magad életét veszélyezteted. Itt fésüli át a területet:
d984a98993d3ce6a2fd812494770f61e.jpg

https://gyazo.com/d984a98993d3ce6a2fd812494770f61e
És nem vagy sehol.

Aztán hírtelen itt meg előkeveredsz amint eldördül pár lövés:
5f9c1459c6b712b829bf83f8883b9883.jpg

https://gyazo.com/5f9c1459c6b712b829bf83f8883b9883

Most ha valaki saját maga alatt vágja a fát és keveri magát ilyen helyzetbe viselje is súlyát, aktív lövöldözés volt, majd úgy pukkansz fel a semmiből a lövés irányából mint egy támadó. Ha megültél volna egyhelyben ott ahol vagy, mint az első képen is látszik, hogy vagy látható, akkor a megölés elkerülhető lett volna, de így teljesen jogosnak látom, hogyha a golyózápor irányából bukkan fel, nagy eséllyel ellenségnek van tekintve.

Pjetri Aiden

Újonc
2024. 07. 06.
26
88
V4 karakter
Pjetri Aiden
Amit küldtél képeket, tökéletesen látható, hogy Dominic poziciot váltott, tehát ezzel megváltozott a látószöge, ezért látott meg valoszinuleg a fa mögül, holott én kb. végig ott álltam, de mindegy is, nézzük más szemszögből az egész ügyet, konkrétan "belefutok" egy lövöldözésbe, ahol ok hiányában megölnek, akár tévesen, akár nem, mire támaszkodva jelented ki, hogy nem történt DM , amikor ez egy alap szabályzati pont? Ok nélkül öltek meg, nem számit , hogy direkt vagy nem .Nézzünk egy alap példát: Kirabolok egy keresőzőt az erdőben, majd arrajön egy szemtanú, mert pont ő is ott akar keresőzni, véletlen őt is lelövöm, mert azthiszem, hogy rendőr, nekem úgy tunt, hogy jelvény van rajta, vagy csak szimplán azért lövöm le, hogy ne legyen szemtanu, itt is érvényes a rosszkor volt rossz helyen hozzáállás mint az én esetemben? Szerintem nem.

.Koresz

Call Out My Name
SzerverAdmin
v4
2019. 10. 08.
142
498
20
Stuttgart
www.youtube.com
V4 karakter
Lorenzo Meyers
LV karakter
Lorenzo Damiano
Ne nézzük már egymást hülyének, videó minőség miatt tessék feltettem neked Youtube-ra, tisztán látható, hogy előszaladsz amikor lövések zajlanak. Nem a látószöge változott meg előre fele, hanem te szaladtál elő. Mellesleg egyhelyben állt amikor felbukkantál.

• Fájdalmas
  • Tetszik
Reactions: Sanci és roli666

Pjetri Aiden

Újonc
2024. 07. 06.
26
88
V4 karakter
Pjetri Aiden
Hiába nézem meg a videót többször, sehol se látok olyat, hogy előszaladok, egy fa mellett voltam amikor kilőttek.. Mellesleg, ha a te álláspontodat nézzük, "kiszaladtam" és nem lőttem, nem volt rajtam se mellény se semmi olyan dolog ami okot adott volna a lelövésemre, akkor ez nem éppen az én állitásomat erősiti, hogy DM történt?

• Tetszik
Reactions: roli666

skeZ

decay
FőAdmin
v4
2023. 09. 01.
454
2 663
21
V4 karakter
Zora Andersen
Alap szabályzati pont a DM ahogy írtad te is, ettől függetlenül minden szituáció más-más, ahol az adminnak kell döntést hoznia a szerverszabályzatot figyelembe véve. Kérdem én, mi dolgod volt egy aktív lövöldözés közepén, ha állításod szerint se mellény se semmi nem volt rajtad? Jól látható és hallható is volt a videó alapján, hogy lövöldöznek a parton. Logikusan ilyenkor az ember nem megy oda, ha semmi dolga nincs az ott lévő fegyveresekkel, de te kíváncsi voltál és inkább ott leskelődtél meg szaladgáltál, meg is lett az eredménye. Természetesen ettől függetlenül nem kell eszetlenül lövöldözni a szigeten sem, ez még határ eset volt, ahol egyetértek az admin döntésével miszerint erre nem osztott szankciót, jogtalan a panasz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.