Helikopterekkel kapcsolatban

Témával kapcsolatban

• Összes szavazat
    128

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Most nagyon hülyének érezheted magad...

unknown.png
Ha jól veszem ki a képből, ez nem egy átlagos családi ház méretű kulipintyó. Irreális hogy az olyanokra parkolnak egyesek helivel, mint ami déli rákászáton van. Arról nem beszélve hogy telenyomorítani a beállót/kertet a kocsikkal. Régen ha 3 kocsival több volt egy háznál akkor elgetelték, jó lenne ezt újra. ((Sajnos ahhoz is volt szerencsém, hogy a tetőre 3 sanchez volt felrakva...))

GustavoHans15

Zöldfülű
Támogató
2021. 08. 12.
191
326
19
Magyarország-Mátészalka
V4 karakter
Gustavo Hans
LV karakter
Gustavo Hans
V2 karakter
Gustavo Hans
Nem tudom,persze van 1-2 szürreális parkolás. de ez ugyan úgy elmondható pár kocsi részéről ami ott van hetekig hagyva az út szélén és láttam már nem 1 ilyen frakciós autót is ,de elég sokszor lett egy nagyobb placcról elgeteltetve vagy lefoglalva helikopterem ami miatt inkább már eladásra került mert nem volt kedvem napi 3x-or kiváltani ha oda került rá a sor . Plusz nem hiszem hogy az lenne a legnagyobb probléma hogy valaki házánál tartja hiszen repülő teret lezárták és emiatt még oda se tudtuk, tudják az emberek bevinni. Erre egy komolyabb megoldás kéne a cp-s dolog amit te is felhoztál több lakó helyen elhelyezve. Plusz ha elfogadásra kerül a adott kiváltás pénzbe kerülés akkor napi 3szor fogunk 15 ezreket kifizetni azért hogy tudjam használni a helikopteremet amit persze nem a legolcsóbb áron vett, jutott hozzá az adott illető mellette meg akkor ezt is finanszírozni tudja az adott illető. Azért bőven lenne ezeken a helikopter, autók parkolásán mit finomítani át tárgyalni mert ha egyre több jármű lesz a szerveren ez későbbiekben elégé gond lesz én véleményem szerint.

• Tetszik
Reactions: Woffi

Huskys

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
411
509
20
LV karakter
Max Hulderich
V2 karakter
Diego R Szega
Ha nem lenne lezárva a reptér akkor reálisnak tartanám azt is, hogy a helikoptereket ott kellene tárolni.
Én is erre gondoltam először, de nem a kiváltós rendszerre, hanem simán helipadokra. Ahhoz viszont vagy az kéne, hogy egy ember tudjon venni egy helipadot, ahova csak ő tudna parkolni, vagy az, hogy az összes heli protectes legyen, így nem lennének összebugolások. Egy magánbírtok tulajdonos kivételével így lenne reális, hisz senki nem tárolja a való életbe se a helikopterét a 6x6-os udvarában, szerintem! De egy szolid kérdést engedjetek meg nekem. Egy civilnek minek helikopter?

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: LucasLV és Galvez

WZ113

Újonc
2022. 10. 25.
47
189
V4 karakter
x
LV karakter
Silas Zhuang
V2 karakter
x
Engem nem izgat hogy parkolom le a helit, ahogy esik úgy puffan, út közepén? Jóaz, úgyis futok eladni valamelyik kocsim, szóval nemigazán érdekel. Viszont az borzasztó lenne, ha 5 perc menne el azzal a 24 órámból, hogy elmegyek kiváltani, vagy valami, az idő alatt 0.25 ször frissül a zacis, inkább kempelek előtte.

De még mielőtt figyelmeztetést kapnék, "Hozzászólásodnak legyen értelme" butaságok miatt, vagy mert fiatalkorúak (nem önnön hibájukból nem értik az iróniát) SIRALOMVÖLGY ami most van, sz*rnak bele, hogy van lerakva a helikopter, ha meg szól az ember nekik áll feljebb. Mindegy, hogy hogyan, de valamit kezdeni kell ezzel. Vagy egyszerűen járjon Ajail ha járdára rakod a helit Hisz IRL sem parkol SENKI helikopterrel járdán ergó nonrp. Mielőtt okos escobar hadsereg megmondaná a tutit.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Mondjuk adnám,ha a helikre is menne a figyelmeztetés, mint a skines fegyókra, aztán ha x összegyűlik, akkor törlik

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
A heli nagy előnye (vagy egyetlen előnye) magánszemélyként a gyors közlekedés. Ez nem lesz többé ha a map egyik végéről a másikba kell majd járkálnom kiváltani
termeszetes h egy repterrol/re szallsz fel es le, nem is ertem miert kovetitek azt az idiotat aki ezt a hazon valo parkolast kitalalta.

mondjuk ha a szerver 95%-a a szemelygepjarmuvekkel sem tud legalisan parkolni hogy is varhatnank el h legijarmuvel sikeruljon?
masreszt senki nem hasznalja arra amire valoban kene a helikoptert, eventezni meg illegalt szallitani aztan ennyi.

image.png

itt hova raknatok a kismadarat?

• Tetszik
Reactions: szabooka

PecsriK

Zöldfülű
Támogató
2019. 10. 08.
187
116
25
California
LV karakter
Patrick Morris
Heló, kezdeném az alap ötletemmel.

Egyre nagyobb esztétikai problémát, illúzió rombolást okoz a rengeteg helikopter a szerveren, értsük úgy, hogy mindenhova szanaszét van hagyva, akár több darab is néhol.
Ezt az egészet úgy gondoltam, hogy lenne egy rendszer, mint mondjuk a lefoglalt járművek kiváltója, amin ki tudja váltani a helikopterét a player, és lespawnolja valahova azt. Alapvetően ez a kiváltás ingyenes lehet, viszont a jelenlegi probléma miatt tennék a helikopterekre egy cooldownt, mint a pótkocsikra, munkakocsikra, ez legyen mondjuk fél óra - egy óra úgy, hogy elhagyták a gépet. Ekkor a rendszer "lefoglalja" és egy adott összegért válthatja ki az adott player a helikopterét. Viszont amennyiben saját maga viszi vissza a helikoptert a kiváltóhoz, abban az esetben ingyenesen tudja legközelebb lespawnoltatni a gépet. (Nyilván ez alól a frakció járművek kivételt élveznek.)

Véleményem szerint ennek az ötletnek nincs kontrája, semmi hátránya nem lenne ebből a playereknek, se a szervernek.

Hozzátenném végül a hajókat is ehhez az ötlethez, hiszen abból is rengeteg van még csúcsidőn kívül is a szerveren, számszerint akár 30-80 darab is egy helyen, ha ezeknek a modja be is van kapcsolva, akkor még a lag mellett crasheltet is. Ugyan ezt a rendszert látom jónak a hajóknál is.

Ez mellett megkérném a támogatom/nem támogatom párti embereket, hogy ne hozzászólásban, hanem egyszerű szavazásban tegyék ezt meg, köszi. 😁👍
Nagyon jó ötletnek tartom. Annyi helikopter van már a szerveren, hogy az elképesztő. Lehetne tényleg egy ilyen hely, ahol azokat tárolni lehet. Ámbár egy kicsit segített ez a protect újítási rendszer, még mindig lehetne javítani a jelenlegi helyzeten.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség