(Hedvigh Johnson) Jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Akoss123

Újonc
Támogató
2022. 05. 12.
45
41
Újszász
V4 karakter
Gonzalez D Stefano
LV karakter
Hedvigh Stefano
V2 karakter
Hedvigh Johnson
nav.png

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
Jelentkezési Formanyotatvány

I. SZEMÉLYES ADATOK
(Ezen a részen az IC személyes adataid megadására van szükség. Kérjük, ügyelj a pontos kitöltésre!)
1. Teljes neve: Hedvigh Johnson
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1993.06.21
3. Személyigazolvány száma: 45005271
4. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel? Igen!
5. Lakcím: Market Street 31.
6. Telefonszám: 36225335144
7. E-mail cím: hedvighjohnson123@gmail.com
8. Magasság: 182CM
9. Testsúly: 75KG
10. Nem: Férfi
11. Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.)): https://docs.google.com/document/d/1ueZs4jOqDtyZOUnrwKACIrhuuFQhj9XZnlDbnSwxLls/edit?usp=sharing

II. TANULMÁNYOK
1. Legmagasabb iskolai végzettség: Egyetem
2. Intézmény neve: Los Santos National Public Service University
3. Végzettség elvégzésének ideje: 2017.09.12
4. Beszél idegennyelveket? Angol, Német

III. OOC KÉRDÉSEK
1. Hogy szólíthatunk és korod: Ákos/16
2. Csatolj linket az UCP-ről (bannok, névváltások, adminjailek): https://imgur.com/a/H2wdNlu
2.1 Hány játszott percel rendelkezel SeeMTA V2 szerverén? 56241 perc
2.2 Naponta mennyi időt tudnál eltölteni a szerveren? 3-4 Óra
3. Mióta játszol a SeeMTA V2 szerverén? 2022.03.17 óta.
4. Milyen frakciókban fordultál meg eddig SeeMTA V2-n, illetve miért léptél ki belőlük? SCCS-1 évet húztam le kellet a újítás. SCT-Leadtam. LCN-Inaktivítás
5. Mesélj magadról ((legalább 5 mondatban)): Ákosnak Hívnak, 16 éves vagyok, Honvédelmi Iskolába Járok lassan 2,5 éve. Sok Szerveren voltam már Rendvédelmi frakcióban, de azok GazdagRP-re hajaztak. Így magam próbára szeretném magam egy komolyabb szerveren. Szabadídőmbe focizok, kosarazok. Türelmes, segítőkész, gyorsan tanuló ember vagyok.
6. Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Elég érettnek érzem magam a feladathoz, sokat hozzá tudnék tenni a csapathoz. Mindig időben érkezek bárhova is! Szabálytartó ember vagyok.
8. Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.)) Egy Olasz Amerikai Fiatalembert, aki a régi stílusa szerint éli magánéletét, Szeret bulizni, Sok helyen megtudja magát állni, sose csinál konfliktusokat, Együttmüködő és szabálytartó ember. Sok embert ismer a városban, A legtöbbje jóember, hamar szerezz barátokat, szereti a autókat, legföbb képp a BMW-t. Rengeteg helyen dolgozott már élete során, míg a egyetemet végezte el.

Az aláírásommal igazolom, hogy a kérelemben megadott adatok teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Nem tartalmaz kétes vagy nem bizonyítható állításokat, továbbá teljeskörűen tisztában vagyok a frakció szabályzatával, amelyet alaposan átolvastam.
Kelt 2025.03.05.
Aláírás Hedvigh Johnson

Utoljára szerkesztve:

Hohesz

you get what you give, you reap what you sow.
2019. 01. 29.
449
434
19
52°48’05.0″N 2°00’45.0″W
open.spotify.com
V2 karakter
gyuricza.endre 🦅
nav.png

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítjük, hogy a jelentkezési formanyomtatványát pénzügyőri pozícióba megkaptuk, és feldolgoztuk.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezérkari döntése szerint, felvételt nyert az üres pozíció betöltésére.
Kérjük, fáradjon be a San Fierrói Adóigazgatóság épületébe, ahol bővebb tájékoztatást fog kapni az illetékes kollégáktól.

| ooc: Egy próbát megér, várunk ts-en. Amennyiben nem alkalmas, keress privátban. |

Gyuricza Endre
püőr.Dandártábornok

• Tetszik
Reactions: Mars
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.