NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
Jelentkezési Formanyotatvány
I. SZEMÉLYES ADATOK
(Ezen a részen az IC személyes adataid megadására van szükség. Kérjük, ügyelj a pontos kitöltésre!)
1.
Teljes neve: Hedvigh Johnson2.
Születési helye, ideje: Los Santos, 1993.06.213.
Személyigazolvány száma: 450052714.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel? Igen!
5.
Lakcím: Market Street 31.6.
Telefonszám: 36225335144
8.
Magasság: 182CM9.
Testsúly: 75KG10.
Nem: Férfi11.
Csatolja kézzel írott önéletrajzát! ((Legalább 50-100 szóból kell álljon.)): https://docs.google.com/document/d/1ueZs4jOqDtyZOUnrwKACIrhuuFQhj9XZnlDbnSwxLls/edit?usp=sharingII. TANULMÁNYOK
1.
Legmagasabb iskolai végzettség: Egyetem2.
Intézmény neve: Los Santos National Public Service University3.
Végzettség elvégzésének ideje: 2017.09.124.
Beszél idegennyelveket? Angol, NémetIII. OOC KÉRDÉSEK
1.
Hogy szólíthatunk és korod: Ákos/162.
Csatolj linket az UCP-ről (bannok, névváltások, adminjailek): https://imgur.com/a/H2wdNlu
2.1
Hány játszott percel rendelkezel SeeMTA V2 szerverén? 56241 perc2.2
Naponta mennyi időt tudnál eltölteni a szerveren? 3-4 Óra3.
Mióta játszol a SeeMTA V2 szerverén? 2022.03.17 óta.4.
Milyen frakciókban fordultál meg eddig SeeMTA V2-n, illetve miért léptél ki belőlük? SCCS-1 évet húztam le kellet a újítás. SCT-Leadtam. LCN-Inaktivítás5.
Mesélj magadról ((legalább 5 mondatban)): Ákosnak Hívnak, 16 éves vagyok, Honvédelmi Iskolába Járok lassan 2,5 éve. Sok Szerveren voltam már Rendvédelmi frakcióban, de azok GazdagRP-re hajaztak. Így magam próbára szeretném magam egy komolyabb szerveren. Szabadídőmbe focizok, kosarazok. Türelmes, segítőkész, gyorsan tanuló ember vagyok.6.
Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Elég érettnek érzem magam a feladathoz, sokat hozzá tudnék tenni a csapathoz. Mindig időben érkezek bárhova is! Szabálytartó ember vagyok.8.
Milyen karaktert RP-znél nálunk? ((Legalább 50 szóból kell álljon.)) Egy Olasz Amerikai Fiatalembert, aki a régi stílusa szerint éli magánéletét, Szeret bulizni, Sok helyen megtudja magát állni, sose csinál konfliktusokat, Együttmüködő és szabálytartó ember. Sok embert ismer a városban, A legtöbbje jóember, hamar szerezz barátokat, szereti a autókat, legföbb képp a BMW-t. Rengeteg helyen dolgozott már élete során, míg a egyetemet végezte el.Az aláírásommal igazolom, hogy a kérelemben megadott adatok teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Nem tartalmaz kétes vagy nem bizonyítható állításokat, továbbá teljeskörűen tisztában vagyok a frakció szabályzatával, amelyet alaposan átolvastam.
Kelt 2025.03.05.
Aláírás Hedvigh Johnson
Kelt 2025.03.05.
Aláírás Hedvigh Johnson
Utoljára szerkesztve: