leviiiii
fumo friday
- 2020. 05. 24.
- 847
- 4 168
- V4 karakter
- nakata hanae
- LV karakter
- cino tani
- V2 karakter
- krisztián lovász
Mission completedKaiserreich projekt eddig egész jól halad (Great War Redux mod)
Amatőr hibának hangzik, mintha @forog a fold és @Virág Dominik élményét olvasnám.Az arcom, amikor órákon keresztül szenvedtem azért, hogy minden
forgatókönyv szerint menjen a singleplayer mapemen, erre az AI
úgy dönt, hogy indít a hátországba egy naval invade-et 100 divízióval
(az utolsó mentésem 1937-ben volt):
Jövök ráTámogatom a kulturált keretek között folyó, közös multiplayer játékot, így amennyiben van lehetőség racionálisan együtt Hearts of Iron 4-ezni, egy Kaiserredux kört meg lehetne akár próbálni pénteken.
Nekem sem a mod nyújt örömet, vanillában játszom husz-harminc fős lobbykban. Általában RP vagy sima non-historical tryhard gamek pörögnek. Alternatív modok nem az én világom.Annyi keserűség után nekem még a Road to 56 mod sem nyújt nagyon örömet, pedig sok új tartalmat ad a játékhoz.
Amúgy nekem meg 1319,2 órám van jelenleg a játékban, és ebben nincs benne az a játékidő, amit a crackelt verzióval töltöttem el, az pedig hasonló mennyiség.
Nem akarod megtapasztalni hogy a mongol birodalommal mindenkit szétalázok, mi?Nekem sem a mod nyújt örömet, vanillában játszom husz-harminc fős lobbykban. Általában RP vagy sima non-historical tryhard gamek pörögnek. Alternatív modok nem az én világom.
Telebasztam kína határaira valami 60-70 db hajógyárat xddMegnézném azért, hogy Ungern-Sternberggel hány cirkálót és csatahajót tudsz legyártani 1943 végéig.