Szerintem hasznos és jó ötlet. Támogatom!Sziasztok! Az elmúlt 2-3 napban gondolkodtam, hogy hogyan lehetne kivitelezni azt, hogy ha a haveroddal akarod a garázst használni de mégis csak 1 kulcs van, és én itt gondoltam arra, hogy mi lenne ha meg lenne oldva úgy mint a farmokon, hogy jogosultságot lehesenn más playereknek adni a tulajdonosnak.
Köszi, hogy elolvastad. Ha tetszik amit feljebb leirtam nyugodtan kommentelj!
Ezzel az a gond, hogy sok lenne a viszaélés. Ezért lenne jó, hogy ha így lehetne megoldani.Az ötletet támogatom, esetleg talán úgy lehetne a legjobban kivitelezni, ha a játékosoknak is elérhető lenne a changelock és changelock2 parancs, hasonlóan mint a frakció leadereknek. Ha az ingatlan aminek a CP-jében állsz a tied, akkor tudnád használni a parancsokat, akár egy bizonyos pénzösszeg fejében. Így ha akarod bármikor leaddolhatsz magadnak plusz kulcsokat, ugyanakkor törölheted is őket, ha már nem akarod, hogy másnál is létezzen az a kulcs.
Azzal nem tudsz visszaélni ha bemész egy intibe, mert a saját IC döntésed kiben bízol meg és adsz kulcsot neki a házadhoz, márpedig ha adsz akkor vállalod azt a következményt ami adódhat abból. Ha lövöldözés van a házadban és mégsem vagytok annyira jóban, akkor simán feldobhatod aki ott lövöldözött hogy elkapják. Plusz RP szitukat tud generálni a "rossz" IC döntésed.Ezzel az a gond, hogy sok lenne a viszaélés.
Azzal nem tudsz visszaélni ha bemész egy intibe, mert a saját IC döntésed kiben bízol meg és adsz kulcsot neki a házadhoz, márpedig ha adsz akkor vállalod azt a következményt ami adódhat abból. Ha lövöldözés van a házadban és mégsem vagytok annyira jóban, akkor simán feldobhatod aki ott lövöldözött hogy elkapják. Plusz RP szitukat tud generálni a "rossz" IC döntésed.
Intin belül széfeidhez nem fog egy kulcstól hozzáférni, hogy nagy problémák lehessenek.
A jogrendszer viszont tényleg egy jó megoldás lenne, házra, garázsra.. de még széfre is. Annyi korlátozással, szabályozással hogy TE vállalod a rizikót hogy meglophatnak, nem sírhatsz utána ha megtörténik.
plusz egy rhymes cimborámnakAzzal nem tudsz visszaélni ha bemész egy intibe, mert a saját IC döntésed kiben bízol meg és adsz kulcsot neki a házadhoz, márpedig ha adsz akkor vállalod azt a következményt ami adódhat abból. Ha lövöldözés van a házadban és mégsem vagytok annyira jóban, akkor simán feldobhatod aki ott lövöldözött hogy elkapják. Plusz RP szitukat tud generálni a "rossz" IC döntésed.
Intin belül széfeidhez nem fog egy kulcstól hozzáférni, hogy nagy problémák lehessenek.
A jogrendszer viszont tényleg egy jó megoldás lenne, házra, garázsra.. de még széfre is. Annyi korlátozással, szabályozással hogy TE vállalod a rizikót hogy meglophatnak, nem sírhatsz utána ha megtörténik.