Ház/garázs jogosultság adás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KörmöS

Barangoló
Támogató
2020. 03. 03.
142
338
V4 karakter
Kristian Moretti
Sziasztok! Az elmúlt 2-3 napban gondolkodtam, hogy hogyan lehetne kivitelezni azt, hogy ha a haveroddal akarod a garázst használni de mégis csak 1 kulcs van, és én itt gondoltam arra, hogy mi lenne ha meg lenne oldva úgy mint a farmokon, hogy jogosultságot lehesenn más playereknek adni a tulajdonosnak.
Köszi, hogy elolvastad. Ha tetszik amit feljebb leirtam nyugodtan kommentelj!

KörmöS

Barangoló
Támogató
2020. 03. 03.
142
338
V4 karakter
Kristian Moretti
Szia! Már próbáltunk a haverommal kulcsot másoltatni de csak is frakcióknak másolnak, ezért is íram ezt az ötletet.

• Tetszik
Reactions: ReWeR

FR0314

Barangoló
2021. 01. 09.
75
100
V4 karakter
Ray Jones
LV karakter
Ray Jones
V2 karakter
Jonas Rajmond
Most utánanéztem és valóban nem lehet, kár. Lehet inkább azt kéne behozni hogy dollárért, vagy esetleg PP-ért lehessen kulcsot másoltatni.
Mivel ilyesmi funkciókat többször is ajánlottak, viszont olyankor kevesebb pénz mozogna a szerveren ha lehetne megosztani egy garázst. Esetleg ha hozzáadnák, hogy a kulcsmásolás X PP akkor lehet jó lenne.

Rey

relentless
See Game Helpdesk
v4
2020. 03. 16.
573
1 726
V4 karakter
Rey_Kuznetsov
Itt egyszerűen az lenne a megoldás, hogy NE CSAK FRAKCIÓNAK másoljanak kulcsot.
Ezt esetleg azzal együtt, hogy szankcionálják, ha valaki visszaél a másolt kulccsal.
Fontos lehetne még, hogy a kulcsnál is, mint a másolt okmányoknál, benne lehetne a nevében, hogy "másolat".

KörmöS

Barangoló
Támogató
2020. 03. 03.
142
338
V4 karakter
Kristian Moretti
Ezt esetleg azzal együtt, hogy szankcionálják, ha valaki visszaél a másolt kulccsal.
Fontos lehetne még, hogy a kulcsnál is, mint a másolt okmányoknál, benne lehetne a nevében, hogy "másolat".
Szia! A visszaélés miatt lenne ez az ötlet a legjobb szerintem

• Tetszik

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
223
666
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Jó ötlet, TÁMOGATOM

Olajos98

Újonc
Támogató
2019. 08. 14.
24
7
V4 karakter
Mark S Cooper
LV karakter
Mark S Cooper
Én is támogatom a kulcsmásolós ötletet! Nekem is lett volna rá már szükségem régebben nem is egyszer..

• Tetszik

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Követhetetlen lenne, ha eladod. Van aki nem ad kulcsot hozzá ??‍♂️

• Tetszik

Rey

relentless
See Game Helpdesk
v4
2020. 03. 16.
573
1 726
V4 karakter
Rey_Kuznetsov
Egy ingatlan eladása ( főleg ha ház/lakásról van szó ) nem olyan gyakori dolog, mint az autók/motoroké.
Lehetne azt adminnal intézni, aki az eladáskor lecseréli a zárat, pontosan úgy, mint a járműveknél.
Ennyire egyszerű, ilyen apró fennakadásoknak nem kell, hogy helye legyen.

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Borisz most adott ki egy felhívást, hogy túl hanyag mindenki a kulcsokkal és 500 ezerért készít kulcsot??‍♂️ Ez a kulcs másolás nem segít rajta inkább plusz munka nekik.

monkeyzsolt

Aktív fórumozó
2019. 04. 23.
270
299
V4 karakter
Gjon Ardit
Ez a kulcsmásolósdi nem véletlenül nincsen a szerveren, gondolom nem is lesz. Ha jogokkal meg lehet oldani, akkor az mindenképpen kéne.

• Tetszik

Rey

relentless
See Game Helpdesk
v4
2020. 03. 16.
573
1 726
V4 karakter
Rey_Kuznetsov
Szerintem így is kivitelezhető lenne a dolog.
A megoldás pedig itt is, hogy kerüljön egy bizonyos összegbe a kulcs másolása, pontosan úgy, mint egy új kulcs csináltatása.
De a jogokkal való megoldás lenne nyilván a legjobb és leghasznosabb, az járna a legkevesebb plusz fáradozással.

Dijego

⚡️⚡️
2019. 01. 20.
808
1 687
Budapest
V4 karakter
🇪🇸 Diego M Perez 🇪🇸
Én támogatom az ötletet, nagyon hasznos lenne ha a vagyon fülnél lehetne egy panel ahol lehetne ezeket kezelni. Az én esetemben egy hangárt használunk többen és eléggé irritáló, hogy tárva nyitva van mindenki számára. De csak egy kulcsom van hozzá és bezárom akkor meg az a probléma, hogy mások akik velem együtt használják azok nem tudnak ki-be menni.

Szerintem megoldható lenne és lehetne ezt alkalmazni a frakció intiknél is. (De szerintem a fraki intikről már van topic elvileg)

Zotya1

Barangoló
2019. 04. 09.
119
439
See City utcáin
V4 karakter
Fiarre de Rosa
Magát a kulcsot lehet másoltatni FőAdminnal/Superadminnal. Bár lehet jó lenne egy rendszer amivel jogosultságot lehet adni, mivel kevesebb munka az adminoknak.
lehet másoltatni, de magán házhoz, garázshoz, kocsihoz nem fognak. Mivel ha eladod ettől függetlenül marad a barátodnak is egy. Ez pedig igen csúnya kellemetlenségeket okozna

lajarel

Barangoló
Támogató
2021. 03. 20.
117
165
21
V4 karakter
Verneri Niskanen
LV karakter
Tyrone Lowe
Vagy csak beleírni annyit a scriptbe, hogy mikor eladod törlődjenek a másolt kulcsok. ??‍♂️

Archer

ExGameAdmin [5]
2019. 02. 02.
726
545
21
forum.see-game.com
V4 karakter
Thomas T Clarence
ez a fajta megoldás nem lenne jó ötlet, mert sok vissza élés lenne, a jogrendszerrel még "könnyebb" is meg "biztonságosabb" megoldás mint a kulcsos lenne

• Tetszik
Reactions: KörmöS
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.