Elutasítva Harry Curley - Zuzmi (helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

space cadet

alles pink
2019. 06. 09.
394
3 301
V4 karakter
michael.morino
LV karakter
nathan.bricks
zoldlogo.png

Neved:

< Harry Curley >

A ban időpontja:

< 2021.09.25 >

A ban időtartama:

< perma >

Neve, aki bannolt:

< Zuzmi >

A ban oka:

< Súlyos NonRP, DM, szereptévesztés (Rend?rként leDM-el mindenkit.) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szeretnék visszatérni a szerverre, belátom és bevallom hogy borzasztóan gyerekes és felelőtlen döntést hoztam amikor ezt megtettem. Újra szeretnék aktív lenni a szerveren, szerintem a bant leszámítva elég jó az UCPm is. UnBannal kapcsolatban elfogadom a tényezőket, legközelebb ehhez hasonló még csak meg se fordulna a fejemben. Hatalmas hülyeséget csináltam, aminek meg is lett a következménye. Egyéb dolgok végett, megbántam amit az LVMPD köreiben teljesítettem, úgymond patkánykodtam. Magamat tudom ismételni, lassan másfél éves. Ez idő alatt rengeteget komolyodtam, úgy érzem és tudom, ha kapok még egy esélyt a szerveren nem fogom elszúrni. Több dolgot tudnék még felsorolni amit igazán megbántam ezzel kapcsolatban, viszont ezt a kérelmet nagyon sokáig is írhatnám. Rengeteg ideje vagyok kitiltva, csak hogy ismét magamat ismételjem, másfél éves az eset. Elrontottam mások játékélményét is ezzel sajnos, viszont utólag könyebb okosabbnak lenni mint gondolkodni a jelenben. Sajnálom amit tettem, ha kapok még egy esélyt, kompenzálni fogom, hogy megkomolyodtam és ilyenre csak példa sem lesz. Köszönöm, hogy időt szakították erre a kérelemre, ezzel egyaránt rám is! >

Felipe

miszter
2019. 01. 11.
749
793
V4 karakter
dragan ognyan
LV karakter
earle cale
Kicsit elcsúszott a minta, ezt javítsd mihamarabb!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.