Az illegális frakciótagok ugyan úgy civilek, illegális tevékenységekből tartják fent magukat.
Ellenben a civil is ugyan úgy élhet illegális életet attól függetlenül hogy nincs mögötte egy szervezet.
Habár a legtöbb lövöldözést a civil "maffiák" kezdeményezik, ez tény.
Nem amellett vannak az emberek a topic alatt hogy lehessen világba lövöldözni, azt mondták sokan (köztük én is) hogy az emberek x időre lévő lekorlátozása nem járja, mivel megmásít akaratlanul egy RP szitut ha például nem tud meghúzni 1 ravaszt akkor amikor megkellene húznia.
Illegál oldalon vagyok, ezáltal innen tudok példálózni.
Engem meg akar ölni az ellenségem (legyek akár civil, akár frakciós.) -> Ha nem tudom meghúzni a ravaszt script miatt, akkor ki vagyok szolgáltatva neki, nem tudom megvédeni magam.
Ha ki/el akarnak rabolni (legyek akár civil, akár frakciós.) -> Nem tudom megvédeni magam, mert korlátoz a script ezáltal hadonászni tudok az önvédelemre használatos fegyveremmel, de lőni nem.
Ha utánam jön a rendvédelem (legyek akár civil, akár frakciós.) - Nem tudom megvédeni magam ellenük. (pl. 1 darab rendőr lelövésével, ezáltal menekülnöm kell úgy pedig többen jönnek, tehát megmásította az alap szitut a script.)
Rendvédelem oldalra pedig úgy hogy tegyük fel 4 csapat lövöldözik napi szinten, ott se elvárható hogy ne tudja ellátni azt a dolgot amiért a frakcióba megy. -> Megvédeni az embereket, illetve amikor fegyverhez kell nyúlnia akkor azt ne tudja megtenni hogy megvédje magát másoktól, illetve intézkedjen.
Ezen felül pedig ha kapna x idős eltiltást valaki egy fegyver általi halál után, a rendvédelem egész nap igazoltatna mert józsika nem megy el rabolgatni az olyan haverjával, aki nem tudja meghúzni a ravaszt. -> Ezáltal le vannak korlátozva a lehetőségek.
gondolom ez a hszed magyarázatot adott arra, hogy naponta 40x mennek lövöldözni, atmezni és gyárazni az illegális frakciók tagjai. Ez egy rp szituáció ahol a karakternek meg kell védenie magát? Érdekes kis elmélet
Nem mintha bárki is ezt mondta volna, én nem azokról beszéltem akiknek a bejelentett lakhelyük a Willow motel, LS/SF Gyár és társai.
Bár még mindig látom az embereknek ezt az "úristen lövöldözik a szerveren, dmes pöcs" mentalitást, ami alapból vicces. Vannak adott frakciók kiélezve azokra hogy ezekre reagáljanak, ha nem vagy azon frakciók tagjai között akkor nem értem mi az a hű de nagy problémád abban hogy MÁSOK lövöldöznek a szerveren, ezáltal a rendvédelemnek nem csak igazoltatgatnia kell illetve az ilyen szitukra reagáló frakciók pedig csinálják a "dolgukat".