Halálidő arányos növelése.

Feri

A modor mutatja, mit érsz.
2019. 01. 10.
927
2 994
23
Vác
www.twitch.tv
V4 karakter
John R Stinson
LV karakter
John R Stinson
Kivitelezhető. Lekéri a kocsi aktuális sebességét és annak bizonyos mértékével növeli a sebzést az adott járműben tartózkodóknak.
(99%-ban aki racsézik, az okozza)

Valamint @TrockenSocken : Volt egy időszak (mikor volt Kormány pl), a testőrséget "Bérbe" lehetett venni rendezvények biztosítására. Abban az esetben meg, ha meg lett támadva egy klub, instant PG. Ha valaki alapítana akár egy NS frakit személy és objectumvédelem címszó alatt.. Szerintem ezen a vonalon, el tudnák intézni. Persze IC engedélyeztetni kéne hozzá a colton kívül mást is (Pl: TEC-9 és hasonó kisgépek vannak irl is, ilyen feladatokra engedélyezve. Persze a megfelelő minősítéssel rendelkező vállalatok, átvilágított embereinek). Félreértés ne essék amúgy, igazad van.
Adtal egy otletet, ezt lehet megcsinalom, no joke

Ivano

Fórum Császár
Támogató
2019. 01. 10.
1 933
4 427
25
Mogyoród
V4 karakter
Ivano Luchese
LV karakter
Ivano Luchese
Az óta is várom tőled a sajtburgerem @Feri , hogy kérdezted mit hozz Moriba, aztán nem hoztál.
Ezt bezzeg van idő megcsinálni??????????? Amúgy vannak fejlesztői skilleid? Erről a részről lemaradtam :O

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
521
5 657
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Mennyien elfelejtették,hogy nem lövöldozni kell feljárni..🙄
Mennyire elfelejtetted hogy aki illegálos karaktert, lletve rendvédelmi karaktert alakít annak sajnos szerves részét képezi az hogy fegyverhez kell nyúlnia adott helyzetekben, illetve lőnöd is kell vele hogy a karaktered életét védd.
Legalább valami okosságot írnál, ha már ilyen dolgot kommentelsz és átgondolnád a dolgot a komment előtt.

• Tetszik
Reactions: Darki

GDOT

Újonc
2022. 10. 28.
10
143
LV karakter
Arthur_McGill
Mennyire elfelejtetted hogy aki illegálos karaktert, lletve rendvédelmi karaktert alakít annak sajnos szerves részét képezi az hogy fegyverhez kell nyúlnia adott helyzetekben, illetve lőnöd is kell vele hogy a karaktered életét védd.
Legalább valami okosságot írnál, ha már ilyen dolgot kommentelsz és átgondolnád a dolgot a komment előtt.
gondolom ez a hszed magyarázatot adott arra, hogy naponta 40x mennek lövöldözni, atmezni és gyárazni az illegális frakciók tagjai. Ez egy rp szituáció ahol a karakternek meg kell védenie magát? Érdekes kis elmélet

• Vicces
Reactions: Ozzie és Darki

kucikng

Újonc
2019. 01. 10.
60
132
V4 karakter
Muhammad Al Moustafa
LV karakter
Muhammad Al Moustafa
Az amugy megvan hogy az illegalis frakciotagokon kivul mas is tud fegyvert venni,es lovoldozni? Mert az elso hsz-embe en amugy szot nem ejtettem frakciorol akarhogy is nezem.

• Tetszik
Reactions: Darki és GDOT

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
521
5 657
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Az illegális frakciótagok ugyan úgy civilek, illegális tevékenységekből tartják fent magukat.
Ellenben a civil is ugyan úgy élhet illegális életet attól függetlenül hogy nincs mögötte egy szervezet.
Habár a legtöbb lövöldözést a civil "maffiák" kezdeményezik, ez tény.

Nem amellett vannak az emberek a topic alatt hogy lehessen világba lövöldözni, azt mondták sokan (köztük én is) hogy az emberek x időre lévő lekorlátozása nem járja, mivel megmásít akaratlanul egy RP szitut ha például nem tud meghúzni 1 ravaszt akkor amikor megkellene húznia.

Illegál oldalon vagyok, ezáltal innen tudok példálózni.
Engem meg akar ölni az ellenségem (legyek akár civil, akár frakciós.) -> Ha nem tudom meghúzni a ravaszt script miatt, akkor ki vagyok szolgáltatva neki, nem tudom megvédeni magam.
Ha ki/el akarnak rabolni (legyek akár civil, akár frakciós.) -> Nem tudom megvédeni magam, mert korlátoz a script ezáltal hadonászni tudok az önvédelemre használatos fegyveremmel, de lőni nem.
Ha utánam jön a rendvédelem (legyek akár civil, akár frakciós.) - Nem tudom megvédeni magam ellenük. (pl. 1 darab rendőr lelövésével, ezáltal menekülnöm kell úgy pedig többen jönnek, tehát megmásította az alap szitut a script.)
Rendvédelem oldalra pedig úgy hogy tegyük fel 4 csapat lövöldözik napi szinten, ott se elvárható hogy ne tudja ellátni azt a dolgot amiért a frakcióba megy. -> Megvédeni az embereket, illetve amikor fegyverhez kell nyúlnia akkor azt ne tudja megtenni hogy megvédje magát másoktól, illetve intézkedjen.
Ezen felül pedig ha kapna x idős eltiltást valaki egy fegyver általi halál után, a rendvédelem egész nap igazoltatna mert józsika nem megy el rabolgatni az olyan haverjával, aki nem tudja meghúzni a ravaszt. -> Ezáltal le vannak korlátozva a lehetőségek.

gondolom ez a hszed magyarázatot adott arra, hogy naponta 40x mennek lövöldözni, atmezni és gyárazni az illegális frakciók tagjai. Ez egy rp szituáció ahol a karakternek meg kell védenie magát? Érdekes kis elmélet
Nem mintha bárki is ezt mondta volna, én nem azokról beszéltem akiknek a bejelentett lakhelyük a Willow motel, LS/SF Gyár és társai.
Bár még mindig látom az embereknek ezt az "úristen lövöldözik a szerveren, dmes pöcs" mentalitást, ami alapból vicces. Vannak adott frakciók kiélezve azokra hogy ezekre reagáljanak, ha nem vagy azon frakciók tagjai között akkor nem értem mi az a hű de nagy problémád abban hogy MÁSOK lövöldöznek a szerveren, ezáltal a rendvédelemnek nem csak igazoltatgatnia kell illetve az ilyen szitukra reagáló frakciók pedig csinálják a "dolgukat".

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Darki

Ivano

Fórum Császár
Támogató
2019. 01. 10.
1 933
4 427
25
Mogyoród
V4 karakter
Ivano Luchese
LV karakter
Ivano Luchese
Azt is be lehet hozni (kommenteket tovább gondolva), hogy ne csak túlmelegedésnél, hanem halálnál is romoljon a fegyverek állapota/VAGY jelző kerüljön rá inkább.

Ez a fenti gondok nagy részét megoldaná. Esetleg annyival tovább gondolni, hogy:
- Egy fegyverrel 10x lehet meghalni. Minden halálnál egy jelző kerül rá.
- 5ös admintól a jelzőket lehet módosítani (DM, stb miatt).
- Illegális frakció tagjainak nem lenne jelző halálkor.
>> Kiegészítés ehhez: A cserekereskedelem megakadályozása végett, csak akkor nem kerül rá jelző, ha nem is volt rajta. Így a 9 jelzős fegyvert nem tudná elcserélni civil maffiással egy 0 jelzősre a scriptes illegál haver.

Ez szerintem működne és kevesebb fegyver lenne a szerveren idővel, ami újra vissza adná az illegális frakciók kezébe a fegyver kereskedelem feletti kontrollt, mert az 5 éve lecraftolt, civil piacon lévő fegyverek így idővel ki lennének vonva, ha nem vigyáz rá az ember.

• Hűha
Reactions: Yana

TrockenSocken

BigJoe
2019. 01. 10.
233
1 652
dahoam
V4 karakter
Mario Badalamenti
LV karakter
Jonathan Azzini
Amúgy a cartellen kívül nem nagyon kell fegyvert hordania egy illegálos karakternek sem. Nem is életszerű. Ráadàsul lecsuknak azért mert van egy pisztolyod. Seen a btk-t valószínűleg szingapúr törvènyeiről mintázták (pár gramm drogért halál büntetés). Azok az illegál frakik akik folyton fegyverrel járnak mindenhova és használjàk is, ők vagy cartell (ami mondjuk városi környezetben nem mozog túlzottan) vagy olyan csapatok akiknek a dara a lételemük. Ez utóbbi pedig ugyanúgy nem való rp szerverre mint amit sok esetben a rendvédelem csinál (napi 3-4 embert kilőni, meghalni, újrakezdeni). Másrészt nem is az illegál frakik darálnak főleg, hanem a civil maffiák, akik se nem civilek, végképp nem maffiák, nem tudom miért ez a nevük. Az ATM fúrás az egy rp köntösbe csomagolt és ez által elfogadott DM.

Vannak köztünk olyanok, akik azt haluzzák, hogy egy rp szerver a daráról szól. Vannak olyan akár vezetőségi tagok, akiknek az illegal RP egyenlő a folyamatos nyomás gyakorlással rendvédelemre, a folyamatos emberrablással, a darákkal, a fúrásokkal. Szerepjátékhoz ezeknek közük nincsen. Ha behozunk egy olyan rendszert, ami szankcionálja a lövöldözőket, az nem azért van, hogy szinte ne érje meg senkinek fegyvert használni, hanem hogy MINDENKI FELELŐSSÉGTELJESEBBEN JÁTSZON, és vigyázzon a karakterére, és ebből nemhogy nem szabad kihagyni a rendvédelmet, pont hogy a rendvédelem ennek az all time negatív rekordere. Semmit ilyet nem szabad behozni, ami úgy kezdődik, hogy "kivéve rendvédelem". Úgyhogy ez egy veszélyes játék, mert nagyon rosszul is elsülhet, ha ez az ötletelés eljut felsőbb körökbe és nagyon csúnyán vissza tud ütni, adott esetben ez egy atombomba lenne az illegálra (a sokadik, lehet már meg sem érezné mert nincs aki megérezze). Amúgy meg a bulk fegyvereket (colt/ak/tec9 stb) ami nem csak pp-ből megvehető v4-ben ki kell törölni a fenébe.

edit: amúgy a fegyver utánpótlásra annó kitaláltam egy olyat, nem tudom lehet hülyeség, de hogy a fegyverek romoljanak meg maguktól, mondjuk a sarjabbak 2 hónap alatt legkésőbb lemennének 10%-ra és akkor már nem is tudod használni. Kicsit hasonlóan irl-hez, ha nincs karbantartva, csak itt jóval felgyorsítva. Ezzel talán lenne piaca a fegyvernek. Másrészt lehessen karban tartani, de ne legyen olyan egyszerű, mint egy ingatlan bejelentés. Esetleg ilyesmi?

Utoljára szerkesztve:

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Az én ötletem az lenne, ha már Rp...hogy ha meghal a karakterünk akkor soha többe ne is lehessen játszani... Viccet félretéve nem támogatom.

• Hűha
  • Vicces
Reactions: Macseek és Husiiii