Gwen Brooks -> Ivano Andrei, valamint társai. [Vigil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Heble

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
249
233
Békéscsaba
V4 karakter
Obreten Kostov
LV karakter
Boyan Spasov
V2 karakter
-
NEm az hogy mindenki csinálja, csak teljesen feleslegesen lett egy szituáció lövöldözésre elvíve. Ha a bilincselés után megnyugodsz, akkor valószínűleg el lettél volna engedve. De ti ehelyett nyílt terepen kivégeztetek egy rendőrtisztet. Erről RP-t tudtok közölni, hogy hogy dolgoztátok fel azt, hogy elvettetek egy életet?
Cső, mivel te gondolom Officer vagy és elveszel egy életet előírt hogy pszichológushoz járj mert szükségeltetik hogy ne kattanj be és cselekedj helytelenül.
De most egy olyan ember akinek semmi köze a rendvédelemhez és megöl valakit, had ne menjen már el egy ilyen szakemberhez mert akkor bárhogy nézzük jelentenie kell a hatóságok felé hogyha nincsen lezárva az ügy.

peterparker

Barangoló
2020. 11. 20.
115
222
18
Dunaújváros
V4 karakter
Javier "Araña" Agramonte
LV karakter
Assen Lyudmilov
A csapatunk fele bolgár hadseregből leszerelt, beköltöztünk sokan See-Citybe, mindenkinek van karakterleírása. Ennek révén nyilván gyilkoltunk is, de nem ebből áll az RP-nk. Ez egy alap dolog, hogy ha valakit elkapnak, akkor nem hagyjuk börtönbe menni fegyverekkel, lőszerrel nála, hiába bízunk benne hogy nem dob fel, nem akarjuk ezt a lehetőséget. A karaktereink beszélni fognak egymással a történtekről, bár lelki furdalása nem hinném hogy annyi lenne nekik, így tudták megmenteni a társukat.

Officer Gerzsony

Aktív fórumozó
2021. 08. 20.
259
571
Törökbálint
www.youtube.com
V4 karakter
Andrew R Styles
LV karakter
Gwen Brooks
V2 karakter
Daniel Styles
meg azt nem értem hogyan tettetek körözést a kocsimra miközben ez lett belőle
A helyszínen volt az autó, miután lelőttetek, én túléltem, ezért lett rá körözés rakva. Még le is lett jegyezve rpvel.:
[2024-02-23 16:06:53] [Output] : *** Gwen Brooks lapot vesz elő, jegyzeteli a rendszámot.
Cső, mivel te gondolom Officer vagy és elveszel egy életet előírt hogy pszichológushoz járj mert szükségeltetik hogy ne kattanj be és cselekedj helytelenül.
De most egy olyan ember akinek semmi köze a rendvédelemhez és megöl valakit, had ne menjen már el egy ilyen szakemberhez mert akkor bárhogy nézzük jelentenie kell a hatóságok felé hogyha nincsen lezárva az ügy.
Nem erre értem. Illegálos vagy, nyílván nem mentek pszichológushoz. Menjetek el inni, beszéljétek meg egymás között. Legyen már elég a terminátor karakterekből..
A csapatunk fele bolgár hadseregből leszerelt, beköltöztünk sokan See-Citybe, mindenkinek van karakterleírása. Ennek révén nyilván gyilkoltunk is, de nem ebből áll az RP-nk. Ez egy alap dolog, hogy ha valakit elkapnak, akkor nem hagyjuk börtönbe menni fegyverekkel, lőszerrel nála, hiába bízunk benne hogy nem dob fel, nem akarjuk ezt a lehetőséget. A karaktereink beszélni fognak egymással a történtekről, bár lelki furdalása nem hinném hogy annyi lenne nekik, így tudták megmenteni a társukat.
Azok a karakterleírások akkor relevánsak, ha fórumon fentvannak! Nem a lelkiismeret furdalás érdekel, hanem hogy ne az állandó dara legyen.

• Vicces
Reactions: Celo

Officer Gerzsony

Aktív fórumozó
2021. 08. 20.
259
571
Törökbálint
www.youtube.com
V4 karakter
Andrew R Styles
LV karakter
Gwen Brooks
V2 karakter
Daniel Styles
ha le lettél lőve hogy élted túl?
Úgy, hogy nem lettem lelőve. :D
[2024-02-23 16:38:08] [Output] : Mack Crescenzo mondja: Jó napot! Dr. Crescenzo vagyok az LVMS-től.
Egy lábtöréssel megúsztam a történteket, és ezután egy majdnem másfél órás rp szál ment a mentősök és köztem.

• Vicces
Reactions: Celo

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
A további felesleges csipkelödés elkerülése érdekében ezt most lezártam, megkérlek titeket, hogy a stílusból vegyetek vissza kicsit, mert ez egy panaszkönyv alatt nem helyén való. Vigil majd visszanyitja a topicot, amennyiben szükségeltetik még.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.