Gwen Brooks -> Ivano Andrei, valamint társai. [Vigil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Officer Gerzsony

Aktív fórumozó
2021. 08. 20.
259
571
Törökbálint
www.youtube.com
V4 karakter
Andrew R Styles
LV karakter
Gwen Brooks
V2 karakter
Daniel Styles
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Gwen Brooks >

Panaszra tett játékos neve:
<
Ivano Andrei, társai. >

Panasz oka:
<
Irreális szerepjáték, daragenerálás, MG. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
MDC miatt bíráló adminnak továbbítom. >

Megjegyzés:
<
Az urak egy közlekedési balesetből hergeltek ki egyrészt, egy előállítást, valamint azután 3 rádió üzenet után mágikusan előjöttek a pajtik, és darát szerveztek, miközben a társukat Conrad Walker bilincsben fogta ezzel veszélyeztetve a saját társuk életét. >

• Tetszik
Reactions: Slim

kecsa19

Újonc
2023. 06. 14.
13
4
V4 karakter
Mariano Azuela
LV karakter
Ivanov Andrej
sziasztok nem értem a problémát.Az lett mondja hogy bevisznek engem mivel a motitetőre nyomtam a rendőrt aki nem volt szolgálatba illetve nő. Előtte ő is engem illetve egy vita alakult ki. Már akkor szóltam rádión hogy be akarnak vinni amikor azt mondta hogy be fog vitetni stb

Officer Gerzsony

Aktív fórumozó
2021. 08. 20.
259
571
Törökbálint
www.youtube.com
V4 karakter
Andrew R Styles
LV karakter
Gwen Brooks
V2 karakter
Daniel Styles
Szia! Egy közúti balesetből hergelted föl a szituációt teljesen irreálisaan egy lövöldözésbe. Honnan tudták a srácok három üzenetből hogy hol vagytok, mi történik, mi van?

kecsa19

Újonc
2023. 06. 14.
13
4
V4 karakter
Mariano Azuela
LV karakter
Ivanov Andrej
ha figyeltél vona akkor telószámot kértem és küldtem is nekik hogy hol vagyok. de szerintem ha te nem válaszolsz ugy akkor nem lett volna ez. a másik pedig hogy azért jöttek meg azért hívtam őket mivel fegyver és drog is volt nálam

Officer Gerzsony

Aktív fórumozó
2021. 08. 20.
259
571
Törökbálint
www.youtube.com
V4 karakter
Andrew R Styles
LV karakter
Gwen Brooks
V2 karakter
Daniel Styles
Stílusodra legyél kedves figyelj. Ugye kértél egy telefonszámot. HOl van az rp arról, hogy azt beírod a telefonba? Egy telefosnzámot még a régóta, és a legjobb rádiót használó emberek se hallanak meg jól, ergó, 2x kellet volnaa legalább kérni, hogy rps legyen a szitu. Az egész szituációból a felesleges lövöldözés keltés, és nonrp jött le felém. Az egész szituáció abból jött, hogy belénk ütköztél. Egy bocsánatkéréssel, pár dollárral meg tudtad volna oldani. De te elkezdtél arcoskodni, egy rendőr arcába, majd tűzharcot kezdeményeznek a társaid úgy, hogy tisztázatlan az egész szituáció.

lagatnas

Pötyögtető
2023. 09. 11.
462
631
Helló, én is ott voltam szóval szeretném tisztázni a részemet. Történt rádiózás is, plussz telefonba kaptam koordinátát(SMS), ezért tettem is ott egy kört hogy nézzem meg mi történik. Mikor elmentem ott még nem volt semmi csak a két kocsi volt széttörve, nem tudom hogyan fajult bilincselésig a dolog, szóval ezt Ivanov kell tudja. Mi végig figyeltük mind a két oldalról hogy mi történik. Később meg lett bilincselve, szóval nyilván nem fogjuk hagyni hogy elvigyék, ezért is mentünk oda. Én az első pár másodpercben meg is haltam, utána nem tudom mi történt. Az én szemszögemből így nézett ki a dolog.
Itt a teljes log: LOG

• Fájdalmas
  • Tetszik
Reactions: FRGT és Heble

kecsa19

Újonc
2023. 06. 14.
13
4
V4 karakter
Mariano Azuela
LV karakter
Ivanov Andrej
Tilos a dupla/tripla hozzászólás. - Predi
illetve te minden számot amit kapsz elötte le írod hogy beírod a telóba?xd szerintem senki nem csinálja

Officer Gerzsony

Aktív fórumozó
2021. 08. 20.
259
571
Törökbálint
www.youtube.com
V4 karakter
Andrew R Styles
LV karakter
Gwen Brooks
V2 karakter
Daniel Styles
NEm az hogy mindenki csinálja, csak teljesen feleslegesen lett egy szituáció lövöldözésre elvíve. Ha a bilincselés után megnyugodsz, akkor valószínűleg el lettél volna engedve. De ti ehelyett nyílt terepen kivégeztetek egy rendőrtisztet. Erről RP-t tudtok közölni, hogy hogy dolgoztátok fel azt, hogy elvettetek egy életet?

peterparker

Barangoló
2020. 11. 20.
115
222
18
Dunaújváros
V4 karakter
Javier "Araña" Agramonte
LV karakter
Assen Lyudmilov
Én a merényletet elkövető autóban voltam. - Kaptunk infót, Boris figyelte, hogy mi történik, kb 50 méter távolságra, látta hogy meg van bilincselve. És bizony ha valaki meg van bilincselve, akkor nem valószínű hogy a rendőrnek csak úgy megjön a szíve hogy elengedje.

thenotoriousbeno

Barangoló
2022. 07. 10.
88
118
V4 karakter
Azra Asghar☪♾
LV karakter
Cornelis Enneman
Helló, én is ott voltam. Kaptam a kordinátát egy 500 méterre lejjebbre @gaby455 tol, aztán mondták hogy bilincsbe van, így felmentünk kiszabadítani.

• Tetszik
Reactions: peterparker

Officer Gerzsony

Aktív fórumozó
2021. 08. 20.
259
571
Törökbálint
www.youtube.com
V4 karakter
Andrew R Styles
LV karakter
Gwen Brooks
V2 karakter
Daniel Styles
Még mindig kaptunk választ a kérdésre? Hogyan lett leRPzve, hogy ti vérengzést rendeztetek? Valamint megint úgyérzem, hogy a felesleges daragenerálás van állandóan.

kecsa19

Újonc
2023. 06. 14.
13
4
V4 karakter
Mariano Azuela
LV karakter
Ivanov Andrej
te hogy szoktad feldolgozni ha megölsz valaki? erre kiváncsi mindenki is. illetve feleslges volt a pk tudod ki ölt meg hívsz admint és szivesen beszéltünk volna ott is

kecsa19

Újonc
2023. 06. 14.
13
4
V4 karakter
Mariano Azuela
LV karakter
Ivanov Andrej
értem akkor más hogy csinálta volna ül egy sötét szobába és sír vagy nem értem ezt

Officer Gerzsony

Aktív fórumozó
2021. 08. 20.
259
571
Törökbálint
www.youtube.com
V4 karakter
Andrew R Styles
LV karakter
Gwen Brooks
V2 karakter
Daniel Styles
Úgy csinálta volna, hogy megpróbálja megbeszélni a barátaival, elmegy inni, esetleg pszichológushoz megy. Bárhogy ahogy egy normális ember feldolgozná ezt. De a kérdés még mindig áll? Hogyan hatott ez a karaktereitekre? Miért kellett azonnal egy fél armadával kijönni, amikor nagyon max egy 60 perces jailt kaptál volna, azért mert a karaktered rátámadt egy rendőrtisztre, aki egyébként túlélte az egészet.

• Vicces
Reactions: benec és Celo

kecsa19

Újonc
2023. 06. 14.
13
4
V4 karakter
Mariano Azuela
LV karakter
Ivanov Andrej
persze + fegyver lőszer és drog volt nálam tui 60 perc lenne. a másik pedig te 15percet nem bírtál leülni hanem egyből ment a pk.de ha gondolod gyere fel dc vagy ts egy adminnal és megbeszéljük

lagatnas

Pötyögtető
2023. 09. 11.
462
631
NEm az hogy mindenki csinálja, csak teljesen feleslegesen lett egy szituáció lövöldözésre elvíve. Ha a bilincselés után megnyugodsz, akkor valószínűleg el lettél volna engedve. De ti ehelyett nyílt terepen kivégeztetek egy rendőrtisztet. Erről RP-t tudtok közölni, hogy hogy dolgoztátok fel azt, hogy elvettetek egy életet?
Több hozzászólást nem írok, mivel ami az én részem azt be is küldtem. A kérdések amiket felteszel teljesen szőrszálhasogatásként vannak kitalálva szerintem vagy nem tudom hova tenni, azért ennyire ne gondoljuk már túl az egészet. Senki nem csinálja azt, hogy egy lövöldözés után, ugyanúgy a rendvédelem sem, hogy ha túléli akkor azt RP-zi hetekig/napokig hogy azon gondolkodik, hogy ő most elvette egy ember életét.

kecsa19

Újonc
2023. 06. 14.
13
4
V4 karakter
Mariano Azuela
LV karakter
Ivanov Andrej
meg azt nem értem hogyan tettetek körözést a kocsimra miközben ez lett belőle

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.