Gunrack a rendőrautókba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Öcsipók

Újonc
2019. 01. 10.
26
52
V4 karakter
Chuck Wiseman
A régi fórumon írtam egy ötletcsomagot, amiben ez is benne volt. Kis várakozás és jó pár egyetértő ember után, vorty azt írta, hogy tetszenek neki az ötletek és meg lesznek valósítva, ilyen-olyan átalakításokkal. Szóval remélem nem felejtették el a srácok, tényleg jó lenne!
Remélem nem haragszol meg, ha ide is kirakom, hogy én hogy képzeltem el ezt az egészet. Persze ha zavar szólsz és kitörlöm.
Autóban:
cGLUnt4.png

A kis inventory, amit próbáltam a szerverhez igazítani:
7S7DxTB.png

Utoljára szerkesztve:

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
Így elnézve a te módszered még részletesebb, engem speciel a grafikai megvalósítás hidegen hagyna, ugyanis csak a gond van belőle, és ha a csomagtartóba rakod akkor sem látszik egyébként, viszont ez a tárolás módszer jó.

Patrick33856

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
198
228
24
Nyíregyháza
V4 karakter
Jimmy Evans
LV karakter
Gerald Maynard
Csak osztani tudom az előttem hozzászólók válaszait. Az előző fórumon már szerepelt ez az ötlet az elfogadottak között, így legalább megint szem előtt lesz.

huni

Zöldfülű
2019. 01. 10.
191
515
22
V4 karakter
Henrik Aarflot
LV karakter
Alyn Beck
Ó, igen ez kell, egyértelműen támogatom.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: realBálint

SwooshY

Barangoló
Támogató
2019. 01. 12.
115
27
23
Budapest
V4 karakter
Dave R Williams
LV karakter
Lisa Williams
V2 karakter
Steven R Turner
Néha jól jönne, csak TÁMOGATNI tudom.

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
A régi fórumon írtam egy ötletcsomagot, amiben ez is benne volt. Kis várakozás és jó pár egyetértő ember után, vorty azt írta, hogy tetszenek neki az ötletek és meg lesznek valósítva, ilyen-olyan átalakításokkal. Szóval remélem nem felejtették el a srácok, tényleg jó lenne!
Remélem nem haragszol meg, ha ide is kirakom, hogy én hogy képzeltem el ezt az egészet. Persze ha zavar szólsz és kitörlöm.
Autóban:
cGLUnt4.png

A kis inventory, amit próbáltam a szerverhez igazítani:
7S7DxTB.png

Ezzel az lenne a gond, hogy el syncelne a kocsikból. Az bőven elég hogyha ott van a slotba, szerintem nem kell erre modell.
Viszont ez az ötlet jó. Tetszene. :)

SwooshY

Barangoló
Támogató
2019. 01. 12.
115
27
23
Budapest
V4 karakter
Dave R Williams
LV karakter
Lisa Williams
V2 karakter
Steven R Turner
Ezt az ötletet csak TÁMOGATNI tudom, örülnék ha bejönne.

Freak

Barangoló
2019. 01. 10.
107
48
Békéscsaba
LV karakter
William Goldhawk
Jó az ötlet, legalább nem az lenne, hogy egy egyszerű igazoltatáskor a pds/sds m4,p90,sörétesekkel a hátukon szálnának ki a kocsiból.
Támogatom,bent a helye!

• Tetszik
Reactions: realBálint

Bakos

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
175
27
V4 karakter
Curtis Shakur
LV karakter
Curtis Z Shakur
V2 karakter
Curtis Shakur
Elég király ötlet, ezt láttad valahol, vagy magadtól jutott eszedbe? ötletes!

2019. 01. 12.
13
4
Szép napot mindenkinek.

Az ötlet egyszerű, de nagyszerű, más roleplay szervereken is, RL-hez hasonlítóan szerepel egy bizonyos gunrack a Rendvédelmi szervek law enforcement autóiban. (Szerveren: Ford Exproler[FBI Rancher], Crown Victoria[Police LS], Dodge Charger[Police LV])

Ennek a gunracknek, -ami a két első ülés között biztosít helyet a nagyobb kaliberű fegyvereknek, mint pl. az M4 és a Shotgun- annyi a lényege, hogy nem feltétlenül kéne mindig kiszállni, ki-, be- rakosgatni a csomagtartóba a nagy fegyvereket, amik elég bután néznek ki a hátunkon, hogyha mondjuk csak egy igazoltatáson veszünk részt.

A parancs, amire gondoltam a /gunrack parancs lenne.
-A parancs beírásakor megjelenne a chat ablakban két slot hely, amin egy adott fegyver fér el. - RL is két slotosak az ilyen rackek - Ezek a slotok mondjuk az 1 és a 2.
-Amikor a parancsot beírjuk, utánna a /gunrack 1 vagy a /gunrack 2 parancsal tudjuk a hátunkon lévő fegyvert a gunrackbe rakni ezzel azt a hátunkról eltüntetve. (Semmilyen textúrára nem kell gondolni, amit az autókba kell rakni, csupán a parancs.)
-Onnantól, hogy mi beraktuk a fegyvert, a /gunrack parancsot ha beírjuk előhozza ugyanazt a chat ablakban, amivel látjuk, hogy a 2 slot közül melyiken-melyik fegyverünk van.
-Ettől fogva a /gunrack 1, /gunrack 2 parancsal ki- be tudjuk rakni a nagy fegyvereinket, persze ezeket RPzve.
-Csak a rendvédelmi szervek autóiban lenne ez elérhető, mint ugye az MDC, vagy a P betűvel előhozható lámpák villogása, az emergency lights.
-Duty itemeknél is használható lenne, hogy ne mindig az ember hátán legyen a shotgun, mivel azt úgyse tudjuk csomagtartóba rakni.

Rengeteget könnyítene ez a Rendvédelmi szerepjátékon, mivel nem lenne mindig a hátunkon az a fegyver, ami sok szituációban elég zavaró is tud lenni. Elég egyszerű a parancs, a komolyabb, nemzetközi Roleplay szervereken működött, tehát itt se látom (én) akadályát.

Bálint​
Hát ez egy nagyszerű ötlet! Támogatom :)

fasirt005

Újonc
Támogató
2019. 02. 28.
20
6
28
V2 karakter
Sergrio La Musso
M4-et nem szívesen látnám PD autóban viszont a shoti beválhat. Támogatom.

miguel

Barangoló
2019. 02. 27.
118
236
V4 karakter
glauco.bressi
LV karakter
miguel.cambeiro
V2 karakter
sean.hudson
Érdekes elképzelés. Kíváncsi vagyok, mit hoztok ki belőle.

• Tetszik
Reactions: CebneGX
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.