gta sa + mta on mac?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Biggie

Barangoló
2019. 03. 21.
146
973
V4 karakter
Daniel Castana
LV karakter
Ali Shadid
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék a néphez, hogy valaki játszik a szerveren macbookon esetleg? Próbáltam megcsinálni, de egyedül nem nagyon jártam sikerrel. :( Egy csomó videót néztem róla, hogy tud futni rajta maga az SA és az MTA is. Ebben szeretném valakinek a segítségét kérni. Köszi előre a válaszokat!

• Hűha
Reactions: Unu és Cukro

Benii

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
159
1 242
🇩🇪
www.instagram.com
V4 karakter
Denis Valerijovych🍀
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék a néphez, hogy valaki játszik a szerveren macbookon esetleg? Próbáltam megcsinálni, de egyedül nem nagyon jártam sikerrel. :( Egy csomó videót néztem róla, hogy tud futni rajta maga az SA és az MTA is. Ebben szeretném valakinek a segítségét kérni. Köszi előre a válaszokat!
Szia, ha jól tudom lehet egy adott "tárhelyre" tudsz windows szoftver telepíteni és boot-ban tudod kiválasztani melyiket tudod elinditani, ha esetleg nem találsz lehetőség a Windows feltelepítése egy opció lehet, nem tudom mennyire segítő komment, de remélem tudtam segíteni.
Edit: Ezt próbáltad esetleg?
2.
Az alábbi programmal lehetőséged van Windows programokat Mac-re átkonvertálni: https://winebottler.kronenberg.org/
Nemtudom mennyire MTA,Gta SA kompatibilis.

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
25
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Szervusz, remélem ez segít.

Ha ez megvan a Windowsra tudod telepíteni. De úgy tudom van vmi alternativ megoldás is.

• Tetszik
Reactions: cracksmoker3000

Biggie

Barangoló
2019. 03. 21.
146
973
V4 karakter
Daniel Castana
LV karakter
Ali Shadid
Igazából azt tudtam, hogy van ez a windowsos megoldás, de ezt szerettem volna elkerülni.

Pilvax

Újonc
Támogató
2019. 02. 20.
56
216
V4 karakter
Piero Zanni
Igazából azt tudtam, hogy van ez a windowsos megoldás, de ezt szerettem volna elkerülni.
Van rá mód, de mégsincs. Talán ha feldobsz dualbootnak egy Windowst. A wine-al alapból csak a baj van, crashek tömkelege.

• Tetszik
Reactions: Roy.

Bohóc

holding the stick or the Glock
2019. 01. 10.
428
1 413
22
Berlin
V4 karakter
heiner.moser
LV karakter
jaques.crawford
Cső, én éppenséggel Imac-ről játszom az MTA-val.
De ugye más választásom nem nagyon volt mint hogy Windows-ot telepítsek másodlagosan a gépen, de ha rám hallgatsz elkerülöd ezt a fajta témát, mert sok probléma van a Win-el az Apple gépeken.

• Szomorú
Reactions: Biggie

davidkar

Zöldfülű
2019. 01. 13.
159
555
V4 karakter
kornel.ales
LV karakter
daniel.graves
Heloka. - Ugyan azt tudom tanácsolni én is amit már páran előttem, bootcamp segítségével felteszel a gépre egy Windowst. Nekem annyira a wineos megoldás nem nagyon jött be.

Cukro

hasagi
2019. 01. 10.
814
4 808
23
Cegléd
V4 karakter
Leo Duffy
LV karakter
Raul Ponac
Kielégítő válaszokat kaptál a kérdésedre biggie?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.