Elutasítva Ghiorghica Mihali------Lega

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

a.keceli

Újonc
2020. 03. 17.
27
16
22
Kecel
www.kecel.hu
V4 karakter
Jackson Corporal
LV karakter
Ghiorghica Mihali
V2 karakter
Vasilij Zaitsev
zoldlogo.png

Neved:
< Ghiorghica Mihali >

A ban időpontja:
< 2021.03.19 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Lega >

A ban oka:
< Adminügy semmibevétele, Admin el?li kilépés, NonRP >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia Lega! Szeretném magam tisztázni, ahogy azt lehet és megoldani ezt a múlt hét péntek esti esetet ami a kaszinó előtt történt, mint aznap és amióta a szerver újra megnyílt napi szinten valamelyik kaszinóban töltöttük a szabadidőnket, de én csak nézőként vettem részt mivel próbáltam menedzselni azt a 300.000 dolláromat és minél jobban felhasználni, ez meg is történt, ugye állatfarmot vettem ki Ford F-150-et vásároltam, tettem a dolgom, amit a farm körül kellett és mit mondtam, néztem ahogy a bartátaim kaszinóznak. Aznap este kapva az alkalmon elhatároztam, hogy mivel nekik eléggé adta és viszonylag sok pénzt is nyertek, 100.000 dollárral beszállok én is a játékba. Annak a 100.000 dollár sorsa 3 kör alatt megpecséletődött, mivel a 3. kör végén pontosan 0 SCC-m maradt. Kimentem, lenulláztam a bankszámlám és igyekeztem kompenzálni az elbukott pénzt, hogy legalább valahogy 0-án kössek ki, ez a terv egészen sokáig ment, de a maradék pénzem is elúszott...valamilyen megfontolásból, ezt inkább az elkeseredéshez és a dühöz hasonlítom ami bennem volt akkor, ahelyett hogy inkább, beültem volna a kocsimba ültem volna vagy leléptem volna egy kis időre, abban a helyzetben jobbnak láttam, hogy megbosszulom a többi játékoson az én hülyeségemet és mint történt hozzáteszem a barátaim is szóltak "ne csináld Norbi, ott van a farm majd az visszahozza" nem hallgattam rájuk és elkezdtem ütni ok nélkül az embereket püfölni. Lelőttek, akkor jöttél te és kezdődött az adminügy, innen tudod a storyt. Na én megragadom az alkalmat hogy megbánást tanúsítsak és bocsánatot kérjek, tőled és azoktól a játékosoktól, akiknek ezáltal a játékélményét elrontottam és egy feleseleges adminügybe keveredtek. TS-en is próbáltalak "számonkérni" téged az döntésed miértjéről, utólag belegondolva nem szabadott volna, ha igen akkor sem így, így nem nyílvánúlhatok sem hozzád sem senkihez, ezért is bocsánatot szeretnék kérni és szeretnék újra a szerver játékosa lenni, úgy mint eddig. Üdv! >

Lega

🕊️🌹
Támogató
2019. 08. 11.
391
1 502
LV karakter
Paul Roth
Heló, több ember játékélményét is elrontottad ezzel, adminügynél tudomást sem vettél rólam, semmilyen megbánást nem mutattál. Értem, hogy elvesztetted a vagyonod nagy részét kaszinón, de szerintem te is tudod, hogy ez nem jogosít fel, hogy elkezdj ütögetni több embert kaszinó előtt.
Egyelőre nem adok unbant.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.