- 2019. 02. 25.
- 193
- 265
- V4 karakter
- Estienne Heroux
- LV karakter
- Vicente Montilla

GERI
? - IG Neved - ?
- George Wendlinger -
? - Mióta használod a TeamSpeaket? - ?
- 3-4 Éve körülbelül -
? -Mennyi időt tudnál szánni a feladataidra? - ?
- Naponta 5-6 órát, mivel elkezdődött a nyár, így nem lesz annyi tennivalóm, több szabadidőm lesz, így ez a napi 5-6 óra akár több is lehet -
? - Naponta mennyi időt töltesz a TeamSpeaken? - ?
- Mivel most kezdődik a nyár, így akár napi 7-8 órát, vagy akár többet is -
? - Miért válasszunk be téged a csapatban? - ?
- Szeretek csapatban dolgozni, ezt az is bizonyítja, hogy több frakcióban is voltam / vagyok. Szeretek másokon segíteni, szerintem egészen jól tűröm a monoton munkát is, örülök, ha jó közösség vesz körül, valamint van egy két jó moderátor ismerősöm akikkel szívesen "dolgoznék" együtt. A dolgot mindenképpen hosszabb távra tervezem, szerintem annak nincs értelme, hogy bekerülök és két hét múlva itt hagyom az egészet.-
? - Mivel tudnál többet hozzátenni a TeamSpeak moderátorokhoz? - ?
- Jól dolgozom csapatban és mindig precízen végzem a munkámat. Nagyon megtetszett a moderátorok dolga az ismerőseim elmondása alapján és szeretném kipróbálni magamat itt is. -
? - Miért szeretnél a csapathoz tartozni? - ?
- A moderátor barátaimtól jókat hallottam a csapatról és szeretnék ennek a közösségnek a tagja lenni, illetve szeretnék együtt "dolgozni" velük. -
? - Hogyan tudnád segíteni a kezdő TeamSpeak felhasználók dolgát és eligazodását? - ?
- Amennyiben a felhasználó teljesen új, az alapokkal kezdeném, miszerint hogy tud belépni a szobákba, mi hol van, ha valami problémája van, hol tud segítséget kérni, megmutatnám neki a szabályzatot és mondanám neki, hogy ez alapján cselekedjen itt. -
? - Írd le a számodra legfontosabb három TeamSpeak szabályt! - ?
- 1.
- 2.
- Tilos videófelvételt készíteni FőAdmin avagy Szupermoderátor engedélye nélkül, ez alól kivétel a karaoke. -
- 3.
- Mások piszkálása, zaklatása, szidása, fenyegetése, lejáratása, kifigurázása szigorúan tilos. Ezen felül tilos a lányokat zaklatni, piszkálni. -
? - Ismeretség a teamen belül - ?
- Frakciótársamat ismerem a teamen belül, ő Dark, rajta kívűl nem olyan régen kezdtem el játszani és beszélgetni @PentaX azaz reflexszel. -
? - Referenciáid - ?
- Moderátor még nem voltam, azt, hogy tudok csapatban dolgozni, a frakcióimban töltött idő igazolja legfőképp. -
? - Mit teszel, ha egy játékos nem akarja megérteni, hogy képfeltöltési engedélyt nem tudsz neki adni? - ?
- Többször elmagyarázom az illetőnek a dolgot, de ha utána sem hagyja abba kickben részesítem. -
? -Mutasd be magad egy 5-10 mondatan! - ?
- Gergőnek, Gerinek hívnak, 14 éves vagyok. Tolna megyében élek, azon belül is Tolnán. Az életemben nagy szerepet kapott a sport, a labdarúgást már 10 éve rendszeresen űzöm, illetve tavaly szeptemberben a tesi tanárom javaslására elkezdtem a szertornát is rendszeresen csinálni. A szertornával eddig összesen 1 versenyen voltunk és ahhoz képest, hogy minden más csapat 6-7 éve sportolta, mi pedig összesen fél éve, egész szépen helyt álltunk. Szabadidőmben SeeMTA-zok, TeamSpeak-en beszélgetek, vagy Forma-1-ezek. Nagyon szeretem az autó és motorsportot, az egyik kedvenc elfoglaltságom közé tartozik akár a számítógépen motorsportozni, vagy a való életben gokartozni. Mindig is imádtam a sebességet, a gyorsaságot, engem ez tud a legjobban kikapcsolni. Szeretek új dolgokat kipróbálni és rengeteg célom van a jövőre nézve.
- Tilos videófelvételt készíteni FőAdmin avagy Szupermoderátor engedélye nélkül, ez alól kivétel a karaoke. -
- 3.
- Mások piszkálása, zaklatása, szidása, fenyegetése, lejáratása, kifigurázása szigorúan tilos. Ezen felül tilos a lányokat zaklatni, piszkálni. -
? - Ismeretség a teamen belül - ?
- Frakciótársamat ismerem a teamen belül, ő Dark, rajta kívűl nem olyan régen kezdtem el játszani és beszélgetni @PentaX azaz reflexszel. -
? - Referenciáid - ?
- Moderátor még nem voltam, azt, hogy tudok csapatban dolgozni, a frakcióimban töltött idő igazolja legfőképp. -
? - Mit teszel, ha egy játékos nem akarja megérteni, hogy képfeltöltési engedélyt nem tudsz neki adni? - ?
- Többször elmagyarázom az illetőnek a dolgot, de ha utána sem hagyja abba kickben részesítem. -
? -Mutasd be magad egy 5-10 mondatan! - ?
- Gergőnek, Gerinek hívnak, 14 éves vagyok. Tolna megyében élek, azon belül is Tolnán. Az életemben nagy szerepet kapott a sport, a labdarúgást már 10 éve rendszeresen űzöm, illetve tavaly szeptemberben a tesi tanárom javaslására elkezdtem a szertornát is rendszeresen csinálni. A szertornával eddig összesen 1 versenyen voltunk és ahhoz képest, hogy minden más csapat 6-7 éve sportolta, mi pedig összesen fél éve, egész szépen helyt álltunk. Szabadidőmben SeeMTA-zok, TeamSpeak-en beszélgetek, vagy Forma-1-ezek. Nagyon szeretem az autó és motorsportot, az egyik kedvenc elfoglaltságom közé tartozik akár a számítógépen motorsportozni, vagy a való életben gokartozni. Mindig is imádtam a sebességet, a gyorsaságot, engem ez tud a legjobban kikapcsolni. Szeretek új dolgokat kipróbálni és rengeteg célom van a jövőre nézve.
Utoljára szerkesztve: