Függőség system

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 02. 07.
28
2
Miskolc
LV karakter
Jafar Dameon
V2 karakter
Jafar Dameon
Igazábol nemlenne rossz ötlet,és ha meghalnál a függőség-ben azaz a drog-ban akkor olyan lenne mint a CK névváltás. :D

sali

Highly trained professional
2019. 01. 10.
71
78
V4 karakter
𝒟𝓇𝒶𝓀𝑒 𝐵𝒶𝓀𝑒𝓇
Szerintem hasznos kis cuccos lenne be vele!

7am

Barangoló
2019. 01. 10.
121
311
25
Szolnok
V4 karakter
Darion Mograine
LV karakter
Isaac Finley
Felesleges, egészen addig, ameddig a szerveren van /me és /do parancs.
Nem kell mindenhez systemet csinálni.

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
A marihuánára nem nagyon lehet rászokni, akik meg tolják azok nem függők hanem mert élvezik azt a "feeling"-et és mert nekik jó, ha intenzíven füvezel majd abbahagyod nem lesz hatással az egészségedre szóval értelmetlen, hogy lehúzza a HP-d.. Viszont a heroin az igen, kőkemény cucc amire ha nagyon rá vagy állva és nem jutsz hozzá belehalhatsz, így jött létre Oroszországban a krokodil, a trockó és egyéb hamisított szintetikus cucc, hogy pótolják őket.

Támogatom az ötletet, viszont nem tudom hogyan képzeljem el.. Ha rászoksz majd többet nem nyomod és meghalsz akkor elmúlik a függőség? Vagy hogyan? Viszont én a cigit jobban díjaznám ha arra lehetne függőséget kiépíteni és befolyásolna is valamit, mondjuk fáradékonyság stb.

von deuce

Újonc
2019. 01. 10.
63
46
V4 karakter
Olin_Dunn
LV karakter
Telemaco_Cara
V2 karakter
N/A
szerintem erre fölösleges systemet készíteni, rp szerveren vagyunk..

TrockenSocken

BigJoe
2019. 01. 10.
233
1 652
dahoam
V4 karakter
Mario Badalamenti
LV karakter
Jonathan Azzini
Itt alapvetően azzal van a baj, hogy IC a karakterem tudja, hogy rá lehet szokni. De tegyük fel padlón van, nem érdekli, belevág. Viszont én, aki a karakteremet irányítom hülye lennék belevágni egy olyan dologba, amiről tudom, hogy hátráltat mindenben. Pont az ellenkező hatást érnénk el vele, nem lenne ember, aki használná. Ha a függőségek behozataláról szól a topic, akkor azt nem támogatom, ha viszont a drogpiac fellendítése a cél, akkor szerintem azt az embert kell függővé tenni, aki a karaktert irányítja. Lehetne például kemény halu, ami után 3ezer dollárral a zsebedben ébredsz a map valamely pontján, vagy egy olyan filmszakadás, ami után a kórházban térsz magadhoz. Amíg nincs ilyesmi, addig a drogfüggőség csak pár sor RP marad.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Egyedül rajtad múlik az hogy hogyan alakítod ki a karaktered, hidd el játszanak a szerveren olyan emberek akik ezt simán megoldják script, meg mindenféle system nélkül.

• Tetszik
Reactions: nina és Jonathan

Behemoth

Újonc
2019. 01. 13.
26
44
LV karakter
Det. Denzel Baxter
Tökéletes ötlet, javítana a drog értelmén mert eddig nem nagyon van.

von deuce

Újonc
2019. 01. 10.
63
46
V4 karakter
Olin_Dunn
LV karakter
Telemaco_Cara
V2 karakter
N/A
növeli a páncél szinted is, de a függőséghez akkor is fölösleges egy system. Ezért vagyunk rp szerveren, ne minden egy megírt script alapján menjen már.

Bakos

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
175
27
V4 karakter
Curtis Shakur
LV karakter
Curtis Z Shakur
V2 karakter
Curtis Shakur
óóóó bakker, ez nagyon beteg ötlet(jó értelembe)!
Én még régebben javasoltam, hogy mi lenne, hogyha esetleg az alkoholnak/drognak komolyabb hatása lenne, nem csak remeg a képernyő, meg ilyenek.
Lehetne PD-nek is szondáztatni esetleg.
Lehetne sok dolgot kezdeni szerintem az alkohollal, kábítószerrel a szerveren.

Behemoth

Újonc
2019. 01. 13.
26
44
LV karakter
Det. Denzel Baxter
A szonda jó ötlet és tényleg lehetne mit kezdeni ezekkel mert nagyon leültek.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
A szonda már megtalálható a szerveren, viszont jelenleg még nem mükszik.

• Tetszik
Reactions: Bernát

Simai

Újonc
2019. 01. 27.
4
1
LV karakter
Raffael C Mcmylan
Támogatom az ötletedet, de.... nem sok ember használ drogot a szerveren, inkább kereskednek vele, egyébként ha a drogok minőségében is különbséget lehetne tenni, így akkor a lecsúszott drogosok is olcsóbban, rosszabb minőségű droghoz juthatnának, így egész drogellátó rendszereket lehetne létre hozni, rp szempontjából nem lenne rossz, csak nincs kinek az anyagot teríteni.

fasirt005

Újonc
Támogató
2019. 02. 28.
20
6
28
V2 karakter
Sergrio La Musso
Végre!!! Támogatom, fel lendülne a drogkereskedelem a városban!!

FireOn

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
49
20
24
LV karakter
Eden Goldhawk
Teljesen felesleges, amint leírták sokan ott van a /me, /do.

• Hűha
Reactions: Freak

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Sokan írjátok, hogy nem jó meg hasonló dolgok, viszont valóban rp keretein kellene ezt megoldani, de ha ezt a scriptet betennék kicsit fellendülhetne az illegális élet a szerveren és lenne is értelme a drog scriptnek. Most jöttök azzal, hogy rpszituba meg lehet oldani, kérdem én akkor minek rá drog item? Sokan azért vesznek drogot, hogy felnyomják az armorukat, ennek semmi értelme lemegy a hpd és kész. Így nem lenne olyan egyszerű armot se szerezni és volna egy kis hátülütője is. Csak támogatni tudom a scriptet.

O

Owl

Lenne egy-két hátulütője biztosan, de mindenképpen egy meghatározó pillért alkotna és széles körű lehetőséget adna az RP-zni vágyóknak. Igaz, hogy aki szeretné most is tudná csinálni hiszen ott van a /me /do, de minden bizonnyal élvezetesebb lenne egy script-tel kibővítve.

• Tetszik
Reactions: Kyle és Sasha

Mave

Barangoló
2019. 01. 10.
131
314
24
V4 karakter
sean.dwire 🇮🇪
LV karakter
sean.grahen 🇮🇪
V2 karakter
adam.showcross 🇺🇸
Szerintem nem rossz ötlet meg az rp-t is kicsit növeli szerintem, én ezt támogatom

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.