Függőség system

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PuFFy

Újonc
2019. 01. 10.
19
24
26
V4 karakter
Isaac Rodrigez
LV karakter
Ethan Williams
V2 karakter
-
Üdvözletem hölgyeim ès uraim, nekem csak annyi lenne az “ötletem / felvetésem” hogy a drog fogyasztásnak az armoron kivűl semmi értelme(hozzà tenném szinte senkitől sem lehet venni, csak nagy ritkàn) ezen szeretném hogy kissé vàltoztassunk! Annyi lenne az ötletem, hogy lehetne csinálni egy olyasmit, hogyha mondjuk csak marihuánás cigit szívsz, (egy nap 6-7szàlat) akkor kezdődne egy “függőség stàtusz” ami annyit takarna hogyha rászoktál, akkor füvezned kell 1-2online óránkét, ha viszont nem akarsz többet (legalább is egy ideig) akkor mondjuk 2-3óráig csak fele lenne a staminád, vagy -25%HP a függőség miatt és nem menne vissza ebben az időintervallumban ameddig tart a függőség stàtusz. Persze ez éretendő hogy ha kokainról van szó akkor 2-3 elfogyasztása utàn szintúgy ràszokik az ember, ugyan ezekkel a tünetekkel stb. Heroinból 1-2 belövèse után történne ez be. Remélem tetszeni fog, és megvalósítható lessz.

Utoljára szerkesztve:

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Nem rossz ötlet alapvetően amúgy, értelme is lenne, és megvalósítható is. Be vele!

• Tetszik
Reactions: 2wo

SlMl

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
148
V4 karakter
Owen Kuse
LV karakter
Zed Brusch
V2 karakter
Tien Phan
Őszintén, szerintem ez felesleges. Több szerveren is van kivitelezve függőségi rendszer, de ezt elég RP keretei között megoldani. Főleg, ha belövök 2 herkát, és utána függő leszek, nem kap a karakterem több anyagot, akkor mi lesz?
Bár a drog biznisz lehet feltörne tőle IG, de ehhez be kéne tenni egy leszokási rendszert is.

Arról nem is beszélve, ha egy noko ki szeretné próbálni, és ráfügg az anyagra akkor mit fog csinálni? Idegeskedni, a különböző mellékhatásoktól, és szarnak titulálni a szervert.

Szerintem ez maradjon meg roleplay keretei között.

• Tetszik
Reactions: Jonathan

BBandy

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
174
184
Kiskunhalas / ??
V4 karakter
trenton.hardwell
LV karakter
andrew.hardwell
Támogatom, eléggé snassz a jelenlegi drog rendszer, és valóban nincs sok értelme, csak az armort viszi fel. Sokkal rp-sebb lenne ha függő lehetne az ember, csak nehogy a végén az egész város droghiányba, és függőségben szenvedjen :D

hrvth_96

Újonc
2019. 01. 22.
9
13
V4 karakter
...
LV karakter
Jordan Price
V2 karakter
...
Őszintén, szerintem ez felesleges. Több szerveren is van kivitelezve függőségi rendszer, de ezt elég RP keretei között megoldani. Főleg, ha belövök 2 herkát, és utána függő leszek, nem kap a karakterem több anyagot, akkor mi lesz?
Bár a drog biznisz lehet feltörne tőle IG, de ehhez be kéne tenni egy leszokási rendszert is.

Arról nem is beszélve, ha egy noko ki szeretné próbálni, és ráfügg az anyagra akkor mit fog csinálni? Idegeskedni, a különböző mellékhatásoktól, és szarnak titulálni a szervert.

A noko minek próbálja ki? Ha már szerepjáték szerverről van szó, akkor ne próbálja csak úgy ki, mert "ez egy játék". Vállalja a következményeit. Az meg, hogy mi történne, magában az ötletben is ki lett fejtve. Jó lenne valami hasonló, de akár az alkoholt, és a cigarettát is bel lehetne venni a felsorolásba.

• Tetszik
Reactions: PuFFy

PuFFy

Újonc
2019. 01. 10.
19
24
26
V4 karakter
Isaac Rodrigez
LV karakter
Ethan Williams
V2 karakter
-

Na most ezt meglehetne oldani pl mondjuk elvono kúrával, (LVMS) tudná megoldani script ügyileg, persze rpvel.

Viktor_Ryder

Újonc
2019. 01. 10.
35
19
V4 karakter
Razor foster
LV karakter
Razor Crenshaw
Szerintem ez az ötlet hasznos főleg az illegal szervezeteknek hozna pénzt a konyhára valjuk be, és jó RP lehetőséget is ad! Valaki írta a hozzászólásokban ,hogy eléggé snassz a mostani drog rendszer. Semmi értelme nincs a mostani drog rendszernek, nagyjából 5-7 percig látod a hatásokat, és viszi fel az armort, alapjáraton ha a valóságban történne meg ez akkor rászokna az illető akár pár alkalom használatával is! Az ötletben ez jól megvan fogalmazva,illetve jól kivan gondolva! Sokkal jobb lenne ez a rendszer mint a mostani elavult, ideje újitani én azt mondom! hajrá!

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
Teljesen felesleges, aki drog vagy bármi más függőt akar rpzni, az úgy is azt fog, enélkül a rendszer nélkül is.

• Tetszik
Reactions: #ZoZo és ygroni

derrick_lv

"Ami jó az jó, ami nem az nem jó"
2019. 01. 09.
203
310
24
Sándorcity
V4 karakter
-
LV karakter
derrick larouch
V2 karakter
-
Próbáljuk már meg kulturáltan leírni a véleményünket, köszi! :rolleyes:

takroamedic

armored.gang
2019. 01. 10.
291
1 195
V4 karakter
leanorelli.🌹
LV karakter
hawaii.skater🏄
Attól nem lesz jobb rp, ha kaptok egy systemet amitől függők lesztek.
+1 , Amit alapból RP-vel kellene megoldani arra miért kell instant scriptet kérni? Előttem már nem egy ember leírta de aki effélékben gondolkozik az megtudja magának oldani a két alapparancs sőt három.. bentvan a szerveren. Van /me /do /ame és a drog mint fogyasztható item is létezik és kapható.. Szerintem nincs szükség Pablo Escobart megszégyenítő droghálózatra azért mert van egy függőség system ami ki se lenne használva mert negatív tulajdonságokat ki akarna magán "hordozni" némi armorért..

westmode

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
374
358
23
V4 karakter
Abraxas Shahrivar
LV karakter
Wyees Ware
Feleslegesnek tartom. Rp keretein belül meg lehet oldani. Felesleges a script hozzá.

• Tetszik
Reactions: #ZoZo

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
633
3 527
V4 karakter
luigi palmiro
LV karakter
dwight gallagher
Ötletes nekem bejön. :D

petyosz

petykó ?
2019. 01. 14.
354
2 510
V4 karakter
hayden sagase
LV karakter
Karson Feng
Teljesen Támogatom! Ha ez bent lenne, akkor IG a drog biznisz jobb lenne legalábbis szerintem.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Felesleges ehez egy scriptet csinálni, erre való a /me parancs, ahogyan azt előttem roni barátomék is leírták, csupán kreativitásra lenne szükség, nem scriptre.
Az már egy másik kérdés, hogy valamiben lehetne több szerepe a drogoknak, viszont ez a függőség dolog felesleges.

• Tetszik
Reactions: #ZoZo
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.