Freemont Street Norte

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szabigger

Pötyögtető
2019. 09. 16.
449
2 128
V4 karakter
randy stone
LV karakter
ronaldo serrano
t_pic.png


A Freemont Street Norte 14 (FSN14) egy újgenerációs utcai banda ami Los Santos-ból originált, ahol a hatvanas évek vége óta aktív. Megjelenésük Las Venturas területén (a kilencvenes években) csupán a hatalomvágynak köszönhető amit az affiliált bandatagok képviselnek. Megnevezése a Prickle Pine (a város északi részén elhelyezkedő) egyik utcájától származik, aktivitásuk is a környékhez köthető. Köztudott hogy a jómódú házak között fellelhető lakónegyed mái napig szegénységben, korrupcióban szenved. Napjainkban az aktív tagok száma ötszáz és ezer közé tehető, viszont így is nagy nyomást helyeznek a rendvédelmi szervekre. Az újgenerációs bandatagok öltözködésében, tetoválásaiban fellelhetőek a vörös szinek amivel hovatartozásukat jelképezik. Rivalizálásuk a város területén rendkívül magas és terjedelmes, főleg a Krazy Street Boys (KSB) utcai bandával szemben. Jelenleg több bandatag is börtönben van, és valószínüleg ott is lesznek életük végéig.


Gyilkosság a Prickle Pine benzinkúton.
Szombat, Április 19, 2018

Két rivális banda összetűzésbe keveredett a Prickle Pine területén elhelyezkedő benzinkúton, ahol tűzpárbaj keletkezett. A bandatagok nem rejtették el az arcukat, ezzel hangoztatva, hogy nem félnek a következményektől. A lövöldözésben három férfi vesztette életét, köztük két kiskorú is. Az azonosítás előrehaladásának reményében a rendőrség megosztotta a biztonsági kamerák felvételeit, és sikerült letartóztatni négy bandatagot. Beismertek mindent, és büszkén vállalták a tettüket.


logo.png

 
Utoljára szerkesztve:

szabigger

Pötyögtető
2019. 09. 16.
449
2 128
V4 karakter
randy stone
LV karakter
ronaldo serrano
Kontextus: Las Venturas egyik kartelljából származó személy meglátogatta a Freemonte Street Norte székhelyét, ahol egy konzultációt kérelmezett a dél amerikai illegális banda "főnökével" a még ismeretlennek lelhető kartell tagja. Tervek szerint másnap este tervezte a két fél lefolytatni a tanácskozást.



8.jpg
 
Utoljára szerkesztve:

tobzoska

Aktív fórumozó
2019. 02. 10.
296
1 358
V4 karakter
Ezekiel Atkins
LV karakter
Oscar Mathis
A környéket megrázta amikor a Cartel De Cabora agressziójukról híres tagjai támadást indítottak az utcai banda ellen. Többen meghaltak a támadás időpontjában, két lakás súlyosan megrongálódott mert felgyujtották. Maga a támadás bosszúból történhetett, mivel a banda tagjai egy gyilkosságot követtek el a támadó fél territóriumánál, ahol bosszúból egy embert vettek célba, akit egy üldözés után megöltek.
17.png
 

tobzoska

Aktív fórumozó
2019. 02. 10.
296
1 358
V4 karakter
Ezekiel Atkins
LV karakter
Oscar Mathis
A baráti társaság kimozdult a városba, közben szóváltásba keveredtek egymással. Ulises 'Crazy' Ciervo felhozott egy nemrég elhunyt női bandatagot, aki a rendőrségnek vallott Oscar 'Demon' Morillo ellen. Információkat gyüjtött minden bűncselekményéről, és arról is beszámolt hogy nagytekintélyű tagja az utcai bandának. Jago 'Chaser' Lozon járt az említett női bandataggal, de nem tudta hogy mit csinál a lány a háttérben. Három bandatag végzett a lánnyal hajnalban egy parkolóban, ahol tizenhétszer lőtték meg. A beszélgetésben előkerült a lány neve, amiből egy verekedés lett két bandatag között. Pár bandatag komolytalankodott, így elnyomva a fájdalmat amit a lány okozott a szervezetnek. A verekedés végére az tett pontot, hogy Oscar Morillo közbeavatkozott és szétválasztotta a két bandatagot.

24.png

25.png

26.png
 

tobzoska

Aktív fórumozó
2019. 02. 10.
296
1 358
V4 karakter
Ezekiel Atkins
LV karakter
Oscar Mathis

Az FSN tagjai célzott támadással hajtottak fel a rivális banda területére, viszont csak pár házat találtak el. Egy autós üldözés vette kezdetét az éjszakában, ahol a KSB egyik tagja eltalálta Oscar 'Demon' Morillo-t. Maga a találat nem volt súlyos, viszont az FSN bandatagjai nem hagyhatták annyiban.
30.png
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.