Frederico Family

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
852
LV karakter
Josue Illescas
Nem értem most miért kell egymást szidni?Egyszerűen rá függött egy játékra,és akkor mivan?Legalább be vallotta és akar rajta változtatni,nem úgy mint mások...."Willi bá" és kedves rossz akarok titeket is lehetne fikázni,de most minek álljak neki?!..felesleges..

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
A képeket ne paintben szerkesszétek mert a szöveg egyszerüen olvashatatlan, a színek undorítok, használjátok inkább a PS-t ami a forumra is ki van rakva jópar leírás mellett, ha mindenképp te akarod ráírni a szöveget és nem képről kivágni akkor a betűtípus tahoma bold és a betűméret 11.5.. A keménykalapot inkább jobb ha elfelejtitek és nem filmekből merítitek a fantáziát mert egyáltalán nem reális.. Szerezzetek némi rp tapasztalatot és tanuljátok meg ne 20 sorba rpzni egy kokain felszívást mert ez már nem divat, értelmetlen rp aminek semmi célja nincs itt forumon, mielött pedig rpzni kezdtek valamiről olvassatok utána, a kokain nem ellazít és jókedvet ad hanem felpőrget úgy mint a picsa, ez az áltlános információ megszerzése az adott témáról. Említetted, hogy jobb lenne-e akkor 0-24 AKK-on lenni, egyáltalán nem, viszont a seenion-on való lógás és "illegális kereskedelem" majd egy kép szerkesztése aminek se eleje se hátulja pont olyan rossz mint akk-on lenni, erre figyeljetek oda és találjatok ki valami jobbat.. Ha közösen rpzni mentek akkor 5-6 embernek bőven elég 2 kocsi is, nem kell vonatot csinálni mert már nem divat, azt akkor csinálják ha a létszámnak megfelel.. Emellett próbáljátok ne bannoltatni magatokat, főleg ne ilyen indokokkal. Parancsolj, építő jellegű kritika.

2019. 01. 10.
45
82
V4 karakter
Sergio Carlos Secada
Hát kaptunk itt hideget meleget, nem szeretnék senkivel vitába szállni főleg idegenekkel, ok nélkül nem. Mindenkin lehet jókat nevetni, főleg azon hogy Magyarországon mennyi rossz akaratú ember van. Nem ált szándékomba másnak kárt okozni, tisztába voltam vele hogy szabályzat ellenes amit csinálok de akkor azt gondoltam nem lessz belőle baj, hát egy ban lett belőle ami teljesen jogos. Tudom azt hogy az utóbbi pár hétbe eltúloztam a See-t mivel jó volt a hangulat.

Kedves willi bá, még mindig látom rajtunk pörögsz nehéz lépés lehet elmenni. Nem paintal van szerkeztve csak a postimg így rakja fel forumra. És ennél rosszab nincs hogy ez az rp már nem divat.. ha divatra építkezel ott már elvagy veszve.

Nem szoktam gyakran filmeket nézni, manapság is látni pár fickót kalapba irl. Némelyik karaktert feldobja, színesebbé teszi.

Irl se van minden autó tele ha mennek egymás után.

Leírtam mindent, nem kell hsz huntolni. Nem tetszik menj tovább vagy kulturáltan írd le mi a hiba. Nem fogok vitatkozni, leírtam az egész dologról a véleményem. Remélem megértettétek, főleg Willi bá. Innentől márcsak rp képeket fogunk posztolni, nem kívánkozunk felesleges vita lehetőségekre válaszolni, értem ha valaki szereti a vitákat meg belekötni másokba de kérlek szépen titeket legyetek chill be.

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
Hát én komolyan nem értelek titeket, egyszer azt mondjátok, hogy szívesen meghallgattok építő jellegű kritikát, veszem a fáradtságot leírni majd azzal ítélsz, hogy nem kultúráltan teszem, csodálatos.. Vagy elfogadod amit írtam vagy dúrván el fog taposni a közösség.. Sok sikert.

Boxos

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
60
51
V4 karakter
Mike el Fuentes
LV karakter
Mike Moriette
V2 karakter
Mike Moriette
Sok sikert hozzá. bár nem vágom miez a sok beef hsz.

• Tetszik
Reactions: Jason Frederico
2019. 01. 10.
45
82
V4 karakter
Sergio Carlos Secada
Köszike, igyekszünk. Igaz nem jól alakulnak eddig a dolgok de jó útra fog térni minden. :) ;)

Következő rp képeken megpróbálok valamit kezdeni a pixeledés ellen, illetve össze szeretnénk hozni valami komolyabb rp-t is.

Boxos

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
60
51
V4 karakter
Mike el Fuentes
LV karakter
Mike Moriette
V2 karakter
Mike Moriette
Egyébként pedig a beefes jóembereknek szólnék: A szerver jelenleg nem a legerősebb RP terén, mert mindenki csak kereskedik, és egy jó nagy rétege a szervernek sajnos képtelen hosszabb RP-t lebonyolítani, inkább örüljetek hogy próbálnak kezdeni valami értelmeset, és nem AKKn töltik az egész napjukat Driftes 750et keresve.

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 911
4 549
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Jaj, de jót nevettem most. Ez a felfogás pedig egyszerűen szét bassza az idegrendszeremet egyesek felől. :))
Jason. Egy kibaszott életed van... és nem See-re gondolok. Míg a ban-od van, addig hajrá. Csinálj valami hasznosat is.

Yadoo. Amit meg te írtál, az olyan förtelmes nagy faszság hogy aztarohadt... Inkább te maradtál volna csendben.

Aztán hajrá a projectre.

Csiszolhatnál a modorodon. Osztom a figyelmeztetést, mivel megszegted a fórum szabályzat 4. pontját. +60 büntető pont.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.