Frederico Family

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 10.
45
82
V4 karakter
Sergio Carlos Secada

Frederico Family
Az első és a második világ háború között alapult, két család pontosabban a Graham és a Di Canio család tagjai alapították.
A Frederico Family-t fő képpen egymás védelmére alapította a két család, a Di canio család a világ háborúk között a Graham családhoz menekült
Olaszországból Amerikába. Joe Graham és Matteo Di Canio 1922 Tavaszán megbeszélést tartottak, ezen a megbeszélésen megszületett a Frederico név és
megállapodtak hogy a Frederico Family tagjai mindig segítik egymást. Majd nem sokra rá elkezdődött a második világ háború, katonának hívták a
Frederico Family akkori tagjait de ők inkább elmenekültek Mexikóba majd ott átvészelték a második világháborút, mexikóba egy kisebb negyedet alkottak
és felfegyverkeztek, majd alapítottak egy kisebb műhelyt ahol külön féle fegyvereket raktak össze amiket eladtak az amerikai hadseregnek, innen volt
akkoriba pénzük. Szépen lassan elmúlt a Második világháború, már egészen szép számot alkottak a Frederico Family tagjai kb 30-40 fő volt a létszám.
A Frederico Family tagjainak egy része vissza költözött Amerikába, Olaszországba és páran ott maradtak mexikóba. Amerikába 8-10 fő költözött vissza a
második világháború után, akinek volt magasabb iskolája az legális munka mellett választott, aki pedig kevésbé volt iskolázott az folytatta azt amit
Mexikóba csináltak, fegyvereket gyártottak. Majd Jake Frederico megismerkedett Mia Melisson-nal, és nem sokra rá elvette feleségül. Nekik a gyerekei
még mai napig járják Amerikát főleg See City-be töltenek sok időt, elején némelyik megpróbálkozott legális útra térni még egy pártot is alapítottak
de nem voltak eléggé jövedelmezőek ezek a munkák ezért ismételten vissza tértek a fegyver gyártáshoz és kisebb-nagyobb büncselekményekhez.

Utoljára szerkesztve:

MXI

𝒫𝓇𝑜𝓊𝒹 𝒮𝑒𝒸𝒶𝒹𝒶
2019. 01. 11.
182
431
21
Budapest
V4 karakter
Maximiliano Alejandro Secada
LV karakter
Maximiliano Alejandro Contrera
V2 karakter
Maxi Keenway
Várom az RP-ket srácok. Good luck!!

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
852
LV karakter
Josue Illescas
Szia!Szeretnék egy kicsit segíteni benne, a /me-t használjátok ezt a kódot:#c2a2da,/do-nál meg ezt:#ff2850..

• Tetszik
Reactions: Jason Frederico
2019. 01. 10.
45
82
V4 karakter
Sergio Carlos Secada
Hali! Köszike :D tegnap keresgéltem a szín kódokat de nem találtam úgyhogy ez most jól jött :D Következő rp képeken már úgy lessz. Pacsi!

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
[Ban]: Jason Frederico ki lett tiltva a szerverről Adam által. (168 óra)
[Ban]: Indok: Bugoltatás [Lőszer nélkül ne lövöldözz]

Tesó, minőségre figyeljünk.

whyme

zzzZzzZzz
2019. 01. 09.
1 430
4 464
V4 karakter
Nicolao Lamberti
LV karakter
Feliciano Nunes
pedig ahogy nézem kalapra volt penz, loszerre meg nem? :(( nemár srácok

• Tetszik
Reactions: Wice
2019. 01. 10.
45
82
V4 karakter
Sergio Carlos Secada
Tesó, más kárára nem ment, egy hét pihi. Úgyis túlzásba vittem a seet napi 6óra+game hétvégén 10óra+

Ui: Több száz lőszer volt a kocsiba csak fasz voltam.

2019. 01. 10.
45
82
V4 karakter
Sergio Carlos Secada
Teljesen jól tudom, van élet a gépen kivül is. Csak bele kezdtünk valamibe és akkor már rendesen aktívkodok benne.

Utoljára szerkesztve:

Á D Á M

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
132
41
H U N G A R Y
V4 karakter
Mason Khan
LV karakter
🚬
V2 karakter
Ivano Delucci
Nem minősíteni akartalak ezzel, se semmi ilyen csak számomra fura, hogy egy játékba, hogy lehet ennyi időt beleölni.? De lehet, hogy tényleg csak számomra fura ez.?‍♂️

2019. 01. 10.
45
82
V4 karakter
Sergio Carlos Secada
Számomra is fura, énse tudom megérteni miért. Este mindig elgondolkozok hogy frankón átgépeztem a napot de mégis csak vissza térek hozzá nap mint nap, sajnos ezért is van ennyi jailem. Egy nap pld 8 órája seezek akkor már nem annyira figyelsz sajnos minden dologra oda. Arra viszont nagyon figyelek hogy másnak ne csináljak kárt. Ezen a héten több mint 60 órát játszottam, legfőképp seen. De a ban lejárta után biztosan változtatni szeretnék ezen, ez a ban sokat fog segíteni ebbe.

2019. 01. 10.
45
82
V4 karakter
Sergio Carlos Secada
Willi bá, úgylátszik neked a forum. Mehetsz tovább, pá.
Nem kellenek a felesleges hozzászólásaid.

Utoljára szerkesztve:

Yadoo

Újonc
2019. 01. 10.
72
216
V4 karakter
Den Caiden
Kedves Willi Bá
Miért az tán jobb lenne, hogy ha 0-24 kint kereskednénk AKK-n? Ha valami nem tetszik, nem kell nézni. Ha pedig "segíteni" szeretnél akkor egy normális hangnemben leírt építő kritikát/tanácsot szívesen elfogadunk -mindenkitől-, de annak, hogy itt HSZ huntolsz kötekedő HSZ-kel, annak semmi értelme nincs.

The Anton

Újonc
2019. 01. 10.
4
6
V4 karakter
Marshall A Loone
LV karakter
-
V2 karakter
-
Jaj, de jót nevettem most. Ez a felfogás pedig egyszerűen szét bassza az idegrendszeremet egyesek felől. :))
Jason. Egy kibaszott életed van... és nem See-re gondolok. Míg a ban-od van, addig hajrá. Csinálj valami hasznosat is.

Yadoo. Amit meg te írtál, az olyan förtelmes nagy faszság hogy aztarohadt... Inkább te maradtál volna csendben.

Aztán hajrá a projectre.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.