- 2023. 11. 07.
- 9
- 0
- V4 karakter
- Frederick Benson

InGame neved:
► Frederick Benson ◄
A ban időpontja:
► 2024.10.01 ◄
A ban időtartama:
► Örök ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Kroos ◄
A ban oka:
► Állítólagos Venomos átverés félreértés miatt ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Nem szeretemm volna senkit átverni, azért nem tudtam reagálni a 24órás PK-ra, mert sajnos munka miatt nem voltam elérhető. Volt egy közös Teamspeakes megbeszélésünk Kroos-al, illetve a másik féllel, akinek felajánlottam, hogy a félreértés miatt egy sokkal drágább autót adok vissza. Abban maradt az ügy, hogy a kárt Kroos megfizette a játékosnak, amit én nekem is oda kellene adnom Kroosnak, viszont azóta megint most adódott lehetőségem elővenni a játékot. Nagyon sok percem és PP-m van a játékban amit nem szerettem volna egy ilyen félreértés miatt elbukni, Mai napig ezt tartom a világ legjobb MTA szerverének és nem szeretnék lecsúszni róla egy nem észrevett PK miatt. Megbeszéltük a sráccal, hogy anyagilag kárpótolom. 26 éves Debreceni srác vagyok aki néha oda jut a gép mellé. Szeretném ha esetleg megtudnánk mégegyszer beszélni. Hiszem, hogy mindenkinek jár második esély, főleg, ha olyan miatt követett el hibát amiről nem volt fogalma sem. Úgy hirdettem a gépjárművet, ahogy nekem is eladták. Logomból biztos ltható, hogy abban az időben nagyon sokat foglalkoztam PP-zéssel másoknak és autókereskedelemmel. ◄
Megjegyzés:
► Köszönöm, ha esetleg elolvasásra kerül a jegyem és addig is további szép napot/estét/reggelt kívánok az egész See csapatának! Üdv: Kecskeméti Zsolt ◄