Elfogadva Frederick Benson - Kroos

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2023. 11. 07.
9
0
V4 karakter
Frederick Benson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Frederick Benson

A ban időpontja:
2024.10.01

A ban időtartama:
Örök

Admin neve, aki bannolt:
Kroos

A ban oka:
Állítólagos Venomos átverés félreértés miatt

Amiért szeretnéd az unbant:
Nem szeretemm volna senkit átverni, azért nem tudtam reagálni a 24órás PK-ra, mert sajnos munka miatt nem voltam elérhető. Volt egy közös Teamspeakes megbeszélésünk Kroos-al, illetve a másik féllel, akinek felajánlottam, hogy a félreértés miatt egy sokkal drágább autót adok vissza. Abban maradt az ügy, hogy a kárt Kroos megfizette a játékosnak, amit én nekem is oda kellene adnom Kroosnak, viszont azóta megint most adódott lehetőségem elővenni a játékot. Nagyon sok percem és PP-m van a játékban amit nem szerettem volna egy ilyen félreértés miatt elbukni, Mai napig ezt tartom a világ legjobb MTA szerverének és nem szeretnék lecsúszni róla egy nem észrevett PK miatt. Megbeszéltük a sráccal, hogy anyagilag kárpótolom. 26 éves Debreceni srác vagyok aki néha oda jut a gép mellé. Szeretném ha esetleg megtudnánk mégegyszer beszélni. Hiszem, hogy mindenkinek jár második esély, főleg, ha olyan miatt követett el hibát amiről nem volt fogalma sem. Úgy hirdettem a gépjárművet, ahogy nekem is eladták. Logomból biztos ltható, hogy abban az időben nagyon sokat foglalkoztam PP-zéssel másoknak és autókereskedelemmel.

Megjegyzés:
Köszönöm, ha esetleg elolvasásra kerül a jegyem és addig is további szép napot/estét/reggelt kívánok az egész See csapatának! Üdv: Kecskeméti Zsolt

LAJCSIKA88

Újonc
2025. 04. 29.
4
2
V4 karakter
Hopkins Luigi
IC nevem: Luigi Hopkins
Bann Időpontja:2025. 01. 21. 22:02
Bann időtartalma:Örök
Admin neve aki bannolt:Maki
Bann oka: Non rp, Admin ügy alatti funnolás, OOC stílus
Amiért szeretném az unbant:
Tisztelt Adminisztrátorok!

Szeretnék unban kérelmet kérni a Seemta V4 szerverre. Tudomásom van róla, hogy örökös bant kaptam non-RP viselkedés, admin szituáció alatti funolás és OOC stílus miatt.

Szeretném elmondani, hogy amikor ez történt, az volt az első RP élményem, akkor vettem meg a gépem és a barátaimmal együtt próbáltam ki a szervert. Sajnos nem voltam tisztában az RP szabályaival és komolyságával, így hibákat követtem el, amiért vállalom a felelősséget.

Azóta eltelt idő alatt több RP szerveren játszottam, tanultam és megértettem az RP lényegét, valamint a szabályok fontosságát. Szeretnék esélyt kapni arra, hogy ezt bizonyíthassam, és korrekt, szabályos játékosként visszatérhessek a közösségbe.

Nagyon sajnálom a történteket, és ígérem, hogy többé nem fordul elő hasonló viselkedés. Tisztelettel kérem a döntésem felülvizsgálatát és az újracsatlakozás lehetőségét.

Megjegyzés: Előre is köszönöm a választ és köszönöm ha elolvassátok!

• Fájdalmas
Reactions: Sehi

Clancy

Egy elbűvölő személyiség
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 09. 17.
528
693
V4 karakter
John Shelton
Ennek nem ez a módja. A minta kitöltésével nyiss egy unban kérelmet és ott fejtsd ki ezt.

2023. 11. 07.
9
0
V4 karakter
Frederick Benson
Kedves Clancy!

Tudnál kérlek segíteni mire érted a hozzászólásodat? Mert sajnos nem értelek. Ezt is unban kérelemben fejtettem ki, ezért nem értelek sajnos.
Válaszod várom és előre köszönöm! Addig is további szép napot/estét/reggelt!

Üdv Zsolti,

Clancy

Egy elbűvölő személyiség
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 09. 17.
528
693
V4 karakter
John Shelton
Nem rád értettem.

2023. 11. 07.
9
0
V4 karakter
Frederick Benson
Kedves Marcy vagy Clancy! Kérhetnék segítséget a szerver Teamspeakes elérhetőségében?

Előre is köszönöm!

Üdv Zsolti,

marcy.

Fórum Mester
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 602
20 188
V4 karakter
Lydia Nicolati
megbeszélve, pp levonásra került, megkapta a lehetőséget

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.