frakció pályázás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

WZ113

Újonc
2022. 10. 25.
47
189
V4 karakter
x
LV karakter
Silas Zhuang
V2 karakter
x
Nem lesz frakciópályázat ameddig kb 200 ezer forintot kell költeni ha saját F3-mat akarsz. Há' nyilván!

De nem is kell F3-ha RP-zni akarsz egy frakciót jó vezetői képességekkel illetve társak kellenek egy frakcióhoz, na meg rp tudás, sajnos ebben eléggé híján van a játékosbázis nagyrésze. De nem a srcipt fog téged megakadályozni, hogy egy frakciót alapíts, vezess, vagy legyél tagja. Ha meg űber fasza gyerek vagy akkor lesz F3 egy idő után, mert valami fk leader be fog venni téged.

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 689
2 754
LV karakter
tomo vomo
Tudomásom szerint közel sem ennyibe kerül egy F3-mas FK, de majd a V4-ben kiderül.

GustavoHans15

Zöldfülű
Támogató
2021. 08. 12.
191
326
19
Magyarország-Mátészalka
V4 karakter
Gustavo Hans
LV karakter
Gustavo Hans
V2 karakter
Gustavo Hans
Azt hittem leirod, hogy mit hallottál.
Mindegy, nem akarok eltérni a tárgytól. Szerintem a lényeg kiderült igazából.
Egy-másfél éve egy frakció 80-150k között volt. Sok mindentől függ - mapolás objectek száma, skinek, mit kértek (gondolok itt autókra, itemekre, stb.)
Tuti drágult kb január környékén kértem egyedi ajánlatot helikopterről stb-ről és drágultak a dolgok. Ami érthető mivel kb minden csak drágult , ezáltal gondolom a szerót se olcsóbb fentartani , + a fejlődéshez gondolom muszáj anyagi részen is erősitteni.

• Tetszik
Reactions: Macseek

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Alapvetően, nem kellene script ahhoz, hogy valaki tudjon RP-zni. Nyílván ha egy scriptes frakcióról beszélünk több ember jelentkezik oda RP-zni, tapasztalataim alapján általában eme előnyöket akarják kihasználni. Úgy gondolom, kétféle baj van jelenleg a frakciókkal illegál terén. Az egyik baj, hogy frakció pályázat alkalmával mindenki pl: néger banda, vagy cartell lesz, vagy bármi, de a meglévő frakciók zöme ugyanaz. Számos embert ismerek, akik pl: csak maffiában tudnak RPzni, néger bandába nem. Tehát mikor régen volt 6-8 frakció, voltak: néger bandák, maffiák, cartellek, mob, mc, redneck stílusú frakciók, minden ember megtalálta a saját magának megfelelőt és minden frakcióban RP-ztek legalább 15-20-an. Tehát ez az egyik probléma, hogy nincsenek szétosztva a frakciók témák szerint. Részben az is befolyásolja ezt, hogy kevés frakció van.

Ebből az következik, hogy kevés a jelentkező a frakciókba, mivel nem találják meg a maguknak tetsző témát. Mert az egyáltalán nem igaz, hogy össze-vissza váltogathat scriptet egy frakció, mindenki alkalmazkodjon hozzá, mert emberek vagyunk, nem gépek, és fontos az, hogy élvezzük amit RPzünk.

Másik legjelentősebb probléma, hogy az adott frakciók is az a három ami van, 2-3 hónapot álltak. Tisztelet a kivételnek, tudjuk jól, kik azok akik csinálták a dolgukat. Viszont a másik két frakció felett eltelt 2-3 hónap úgy hogy azt nem tették ki, hogy léteznek, nem hogy egy képet. Szerintem felháborító az a tény, hogy egy script váltás után, 2 hetet RPzik valamelyik fk valamit és utána lehúzzák a redőnyt 2-3 hónapra. Szóval ez a masik probléma, hogy ha valaki akarna se tudna RPzni scriptes frakcióba.

NS-ekkel már más a helyzet, mindig vannak jó Ns-ek, és szerintem egy NS frakció hangulata sokkal jobb és összetartóbb, mivel ott mindenki csak az RP miatt van ott. Viszont a kezdőjátékosok meg ezt nem látják, csak a jéghegy csúcsát. Így ők nem jelentkeznek oda, ezért érdeklődés hiányában 2-4 hónapon belül jobb esetben is bezár az NS. Nyílván az lenne a megoldás, hogy egy NS aki jó és szorgalmas, társulna egy scripteshez, mivel azok úgy is csak állnak. Aztán a scriptjük alatt RPznének, hogy ha már aki a scriptes frakcióban van és 2-3 hónapig nem tesz ki semmit, jó dolgában, legalább aki akarna annak adják meg a lehetőséget.

Hogy mi a megoldás? Nem a frakciópályázat, mert javarészt, olyan emberek nyernék meg akik, hosszútávon többet vennének ki belőle mint amit beletennének. Mert arra a 2 hónapra összeszednék magukat a pályázat előtt. Tudnának olyan frakciót csinálni, hogy megnyernék. Egyszerű a megoldás, 2-3 hónaponta van egy NS és azt kellene felkarolni, hogy tudjanak tagokat toborozni, illetve amiben kell segítség, megkapják a segítséget, azon jelenlegi frakcióktól akik állnak 2-3 hónapja, pontosabban álltak.

Továbbra is azt vallom, hogy RPhez nem kell script, de ha valaki RPzik normalisan és 5-10 oldalt csinál NS-be az megérdemel egy scriptes frakciót. Aki nem tud témát csinálni scriptesbe és 2-3 hónapig inaktiv a frakciója, az adott illetékeseket el kellene bocsájtani pozíciójukból, mivel egyértelműen alkalmatlan a feladatra.

Tehát összességében, az lenne a megoldás, hogy az adott frakciókat scripteseket feltölteni jó NS témákkal, akár oldalágon, ha az adott frakció működik normalisan, de legalább történne valami RP is és nem halna ki az NS.

Vállalom a véleményemet, nem indulatból írtam ezt, csak ez nem tegnapi probléma meg nem előző heti, hanem 2 éve fennáll ez a probléma, ami nem kerül megoldásra. Valószínű, hogy nem is fog. Akit megsértettem attól, szíves elnézést szeretnék kérni, nem áll szándékomban, de ezek a nyers tények. Úgy mondom ezt, hogy a deaktivált és a jelenlegi frakciókat összegezve kb 80%-át megjártam ezeknek.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Macseek és doms

charlee

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 25.
338
512
21
Szombathely
LV karakter
Frederik Durmishi
felesleges túlbonyolítani 4-5 éve haldoklik az egész. jobb sose lesz, a közösség se a régi sőt. régen, esetleg 2015 be még elfogadható volt. most már az rp nem prio, kocsi, lé, hatalomvágy stb. de nem is kell meglepődni, minnél több ember játszik valahol annál jobban vegyül a dolog.

charlee

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 25.
338
512
21
Szombathely
LV karakter
Frederik Durmishi
nem fogok egy idegennek szabadkozni(főleg hogy privát a profilod). így tégy te is mivel semmit nem tudsz rólam :) életemből majdnem egészen 10 évet eltöltöttem itt szerintem csak el tudom dönteni hogy a diagram felfele megy vagy lefele.

charlee

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 25.
338
512
21
Szombathely
LV karakter
Frederik Durmishi
9.) A hozzászólásodnak legyen értelme, ha nincs és nem kapcsolódik a témához OFF-nak fogjuk tekinteni! @Skylot
attól hogy van egy barátod nem kell a szádnak nagynakk lennie

• Vicces
Reactions: zxgy és pumba

charlee

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 25.
338
512
21
Szombathely
LV karakter
Frederik Durmishi
szépen, mert többet elért ő itt 1 év alatt mint te a 10 alatt...
attól még nem kellene ilyen viselkedést tanusítani.
Valhogy sikerült az emailek miatt ide kerülnöm újra és nézzük csak meg mi lett belőle.
Nem tudom miért kell ilyen ellenségesnek lenni, nektek ez jo mikor be tudtok szólni valakinek és este mosolyogva lefeküdni hogy ma is hozzá tettél a világhoz? Hát csak gratulálni tudok. Sajnos bánom ezt hogy még mindig itt tartunk, látjátok ahogy írtam az első hsz-embe itt nincs semmivel baj csak ezekkel az emberekkel. undorito ahogy viselkedni tud néhány ember. lezártam, éljetek ahogy tudtok.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Mivel már értelmes hozzászólás nem érkezett, a felesleges hozzászólásokért pedig az illetékesek megkapják a szankciót, ezért a téma lezárásra kerül a bírálatig, megelőzve a további felesleges hozzászólást.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.