Frakció ötlet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Akkor minek találta ki a vezetőség ezt az opciót anno?
Tény hogy jopar inaktív fk is volt palyazva, de mellette voltak jó projektek is.
Amugy meg ebben van igazsag, csak gondolom ok se akarjak megszivni tobb ilyen eset utan, igy ez azok sara akik elcsesztek a frakciokat.

• Tetszik
Reactions: dagika

dagika

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
738
4 429
Las Venturas.
LV karakter
cruz_ireneo
kriminális ami itt megy legalább annyira mint a pont a címben
majd a fejlesztők eldöntik ha lesz fk pályázás miért kell rinyálni? nem kell script a roleplayhez:(:(:(
Igen,ebben teljes mértékben igazad van,nem kell script egy rphez. Annak egy tökéletes lehetőség hogy aki még nem tett le az asztalra az meg tudja mutatni most/majd (ha meg lesz szavazva) hogy ő is tud annyit mint a nagyobb leader és egy remeg frakciót összerakni. Mindenki érdemel egy lehetőséget. Aki meg újra szeretne egy frakciót vinni annak is el lehetőség. Igen NSbe is meg tudja mutatni.. ezzel tisztába vagyok és van mindenki, de ha már lehetne akkor mért egy ns-el mutatná be?! Lehetne azt is hogy a frakció pályázatába csatolja a saját élményképeit. Úgy tudom régen volt egy kettő ember aki ezt meg is csinálta.

Nem mintha most mashogy lenne ?
Melyik frakciókra gondolsz ? :unsure:

Sezlonyizátor3000

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
821
3 251
24
Salzburg
V4 karakter
Tolja_Popov
LV karakter
Pablo_Sancho
Amugy meg ebben van igazsag, csak gondolom ok se akarjak megszivni tobb ilyen eset utan, igy ez azok sara akik elcsesztek a frakciokat.
Valóban nem :ROFLMAO:
Ezért inkább eladjak őket minthogy lehetőséget adjanak azok szamara, akik még egyáltalán rpzni szeretnenek, arra se méltatjak magukat hogy az 1 éves mappolasokat kiszedjek :ROFLMAO:

Sponge

Újonc
2020. 04. 10.
25
49
Magyarország
V4 karakter
Freddy Capone
LV karakter
Carl Ramirez
Szerintem ez jó ötlet. Meg lehetne ezt úgy csinálni ha megpályázzák a frakciót akkor a bírálók 2-3 hétig követik mennyire aktívak a tagok, hogy rpznek, értik-e a dolgukat. Ahogy fent említették hogy leadták a leaderek 1 hónap után, ha valaki 2-3 hetet törődik a dologgal nem hiszem hogy utána már csak úgy leadná.
Kövezzetek meg ha hülyeséget mondtam!

• Imádom
Reactions: dagika

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Szerintem a kitartás és az aktívság szükséges egy bármilyen frakciónak a meglétéhez. Ez a két pont sajnos nem mindenkinek teljesíthető dolog.
Pedig, ha odatennék magukat, akkor létre is hozhatnának valami újat, vagy épp egy meglévő dolgot fejlesztenének tovább.
Bandát NS-ként is meg lehet alakítani vagy csatlakozni is lehet a meglévő illegális frakciókhoz.
Ettől, hogy ismét pályázhatóvá váljon egy illegális frakció eléggé tartok, mivel nem tudni milyen ember kezébe fogják adni a frakció vezetését. Az, hogy legálisan tudjanak DM-ni azt szerintem senkinek sem fog hiányzik.
Ha még is úgy is alalakul, hogy pályázhatóvá váljon, akkor viszont szigorúan oda kell figyelni a tagok aktívságára stb., de erre nem látok semmi esélyt a közel jövőben...

Nem támogatom

Sponge

Újonc
2020. 04. 10.
25
49
Magyarország
V4 karakter
Freddy Capone
LV karakter
Carl Ramirez
Szerintem a kitartás és az aktívság szükséges egy bármilyen frakciónak a meglétéhez. Ez a két pont sajnos nem mindenkinek teljesíthető dolog.
Pedig, ha odatennék magukat, akkor létre is hozhatnának valami újat, vagy épp egy meglévő dolgot fejlesztenének tovább.
Bandát NS-ként is meg lehet alakítani vagy csatlakozni is lehet a meglévő illegális frakciókhoz.
Ettől, hogy ismét pályázhatóvá váljon egy illegális frakció eléggé tartok, mivel nem tudni milyen ember kezébe fogják adni a frakció vezetését. Az, hogy legálisan tudjanak DM-ni azt szerintem senkinek sem fog hiányzik.
Ha még is úgy is alalakul, hogy pályázhatóvá váljon, akkor viszont szigorúan oda kell figyelni a tagok aktívságára stb., de erre nem látok semmi esélyt a közel jövőben...

Nem támogatom
Mind szép és jó hogy ns-ként, de a játékosok nagy részét egy ns nem érdekli, nem akarnak csatlakozni mert nem scriptes. :cry:

• Tetszik
Reactions: Mateh és dagika

Borisov

Zöldfülű
2019. 02. 11.
213
991
LV karakter
Sergei Borisov
Lehet jelenleg nincs frakciópályázat, de illegál Ns-ként is simán ellehet bármit kezdeni. Voltak már elég szép példák erre. Aki ebben gondolkodik nyugodtan ráírhat fórumon is bármelyik scriptelt frakció leaderére és összelehet hangolni az rp-t. Lyuberetskaya OPG nevében mondhatom, hogy keressük az NS bandaként működő csoportokkal az rp lehetőséget. Többi frakciót is bátorítom, hogy keresse a lehetőséget az NS frakciókkal. Közös érdek, hogy működjön az illegális élet a szerveren.

Mogyikah

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
318
505
V4 karakter
Franklin_Lawrence
LV karakter
Qudamah_Aziza
Elő példa vagyok, a The Triple Clutchers NS frakcióval. Volt nálunk is élet, mi a mai napig autókkal RP-zünk, igaz most a topicunk kicsit inaktív, új terveink vannak. De egyszerűen nem tudunk látványosan alkotni autókkal RP-t, HQ nélkül. (nem magán birtokra gondolok itt, hanem egy egyszerű oldgarage Objectre, ilyenekre. Ha lehetne garázst is berendezhető interiorral kérni, bőven jó lenne az is. F3 nem a rangok miatt kellene véleményem szerint sok frakció indító fantáziás embernek, hanem egy kisebb mappolás, ahol tudnak is valamit kezdeni. Volt jó és rossz összetűzésünk más NS, illetve scriptes frakcióval, azzal nincs baj. De egy kis területre van szüksége a komolyabb NS frakcióknak is.

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Nagyon sok NS azért került jégre mert nincs ember és megunják.(Tapasztalatból mondom) A legtöbb ember a skinekre és a scriptre gerjed aminek az okát a mai napig nem tudom de így van.(Ha tévednék akkor elnézést) Mogyikah szavaival egyetértek. Egy jó mappolás elég sokat hozzá tud tenni, sok új rp lehetőséget biztosít. Viszont fent áll az a veszély hogy esetleg rossz ember kezébe kerül egy fk, viszont ezt idővel úgy is észre fogják venni. Mindent egybevéve Támogatom az ötletet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.