Neved:
< Puzsér >
A ban időpontja:
< fél órája >
A ban időtartama:
< 1 hónap >
Neve, aki bannolt:
< Bármelyik fórum moderátor >
A ban oka:
< "Szabályok megszegése" >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nos, mivel nem tudom a pontos indokot, ezért csak találgatásaim vannak.
Ez valószínűleg az alábbi 2 darab indok:
1. Nevem miatt: Nos tudom hogy bármilyen politikus nevet nem lehet beállítani de fontos tudni, hogy Puzsér nem politikus hanem csak egy újságíró és kritikus, valamint műsor vezető.
2. Az aláírásom: Nos tegnap készíttettem a barátommal egy pacek aláírást. És gondba voltunk az aláírás mérettel. Mivel a megadott méret kb ikon nagyságú volt, és benne van a szabályzatban hogy nem lehet egy hozzászólásnál nagyobb, ezért arra gondoltam hogy idézetbe rakom, és csak akkor lehet látni az egész képet hogyha rá kattintasz így nem lesz zavaró senkinek. Gondolom nem volt látható ez az idézés, valószínűleg nem jól raktam rá a kódot. Nem is nagyon foglalkoztam vele ezért lehetett vele gond. A mai nap során észrevettem hogy eltűnt az aláírásom, de nem kaptam semmilyen üzenetet moderátortól így azt hittem valamit elrontottam tegnap. Az előző nap lementettem a kódot, így azt újra bemásoltam. Mivel nem láttam a kódolást, mert hiába be-ki kapcsoltam a "BB kódolásokat" nem működött, ezért egy üres aláírást láttam lementettem azt hidve, nem lesz így aláírásom. Röviden ennyi. Nem akartam az összes topicot elsötétíteni az én alírásommal.
Szükségem van a fórum accountomra hogy folytathassam az NS-emet.
Előre is köszi. >