Folyamatos Crash

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kovuku0000

Újonc
2019. 01. 12.
17
1
V4 karakter
Jack D Abruzzi
LV karakter
Jack D McKinnon
Sziasztok! Folyamatosan kidobál a játék, az elején még semmi probléma nemvolt, kb 1órát játszottam erre kidobott, gondoltam ez egy véletlenszerű crash, de a mai nap már folyamat kidobál, 10percet ha fent vagyok és kidob!! Ez miért lehet? Valaki találkozott már ezzel a hibával? Válaszokat előre is köszi.

Aura

Barangoló
Támogató
2023. 01. 03.
123
280
V4 karakter
Mia Goldberg
Hali!
Hát ja így V4 nyitásra eléggé tele van a szerver, ami okozhat fagyásokat bőven, pláza körül meg ahol nagyon sokan vannak.
Először is milyen konfigod van? Pusztán kíváncsiságból kérdem.
Másodszor... Ugyanaz a problémám nekem is, mint neked -> fagyásra sajnos nincs megoldás főleg, ha folyamatos a jelenség... ha fagysz, fagyni fogsz ezután is, legalább is nálam nem nagyon váltak be ezek a hókuszpók mindenre is jó method-ok.

Na de hogy ne csak a "pofámat jártassam" feleslegesen, mutatok neked egy csodamódszert, amivel én akár 3-4 órát is kihúzok a szerón az átlag 1 óra helyett:

Alkalmazd ezt a beállítást te is. Bűn ronda lesz de hát ez van, ezt kell szeretni.
In-Game beállításba meg a látótávolságot csapasd 1000 alá és kapcsolj ki mindenféle csilli-villi bloom effektet, feleslegesek ezek az effektek, 20 éves játék, jó ez így rondán is!

Utoljára szerkesztve:

pate112

Újonc
2020. 02. 05.
13
33
Egercsehi
V4 karakter
Dork Patrik
LV karakter
Dork Patrik
V2 karakter
Dork Patrik
Ugyan ez a hibám is, engem mostmár töltésnél is kidob.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.