Elutasítva Floris R Kevinez - Lac

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

HKevinTheBoss

Újonc
2025. 02. 01.
10
24
V4 karakter
Floris R Kevinez
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Floris R Kevinez

A ban időpontja:
2025.03.16 02:33:30

A ban időtartama:
Örök

Admin neve, aki bannolt:
Lac

A ban oka:
NonRP, Adminügy alatti komolytalanság

Amiért szeretnéd az unbant:
Megbántam amit tettem , a komolytalanságot azért mert : már késő van és igen persze megértem miért lettem ki bannolva , csak azért is irok topicot hisz szeretek fent jáccani a szerveren és ez a legnagyobb időtőltésem, bocsánatot szeretnék kérni a komolytalanságért és a nonrp ért is! Kitartó leszek hogy elfogadjátok az unbant, persze az volt a cél hogy kicsit rp zünk a srácokkal de sajnos rosszul fajult el, hibáztunk mindnyájan és bocsánatot szeretnék kérni a barátaim szemben is! ha el is fogadnátok ezt akkor ez nem fordulna elő legközelebb, és még egyszer bocsánatot szeretnék kérni a barátaim és leginkább az én viselkedésem miatt! legközelebb nem fordul elő.

Megjegyzés:
megbántam tetteim és jogosan kaptam a BAN-t ,mindennel eggyet értek, egy útólsó esélyt szeretnék kérni tőletek és megigérem többet nem fog elő fordulni és nem fogok hibázni sem.

• Vicces
Reactions: Bari

Lac

Fórum Mester
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 564
2 276
V4 karakter
Kayden Neal
Szia.

Nem egyszer lett már rád szólva az adminügy során, te ugyanúgy folytattad a funolást. Szerintem az a minimum, hogyha elkövetsz valami szabálysértést, akkor legalább korrekten, és normálisan állsz hozzá a dolgokhoz.

Odaálltál a másik játékos elé, animokat nyomtál be előtte, meg még el is kezdtél verekedni. Attól, mert már késő van, még muszáj lesz tudni komolyan venni az ügyet, főleg, ha a panasz rád érkezett.

Nem tudom levenni a kitiltásodat.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.