Fizetések átdolgozása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NVE

Újonc
2019. 02. 17.
19
41
22
V4 karakter
Kyree Olson
LV karakter
Aydincan Acar
Sziasztok!

Ez az ötlet egy olyan "probléma" miatt jött létre, ami szerintem már sok dolgozó játékosnak is feltűnt. Ez pedig nem lenne más, mint a munkák fizetése.

Jelenleg 6 munka található meg a szerveren:
  • Buszsofőr (Városi)
  • Buszsofőr (Vidéki)
  • Postás
  • Gyártósori munkás
  • Pizzafutár
  • Nagyker. futár

Tapasztalataim szerint - illetve a szerveren is jól látható -, hogy a jelenleg elérhető 6 munka közül a nagyker. futár éri meg a legjobban.

A problémám ezzel az, hogy egy idő után meglehetősen unalmas ugyanazt az egy munkát végezni. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy RP szerver, és a szerepjáték kellene, hogy előtérben legyen, viszont láthatóan még mindig több embert érdekel a vagyon, mint a szerepjáték, így a játékosok nagy százalékának üdítő lehetne ez a fajta fizetés átdolgozás.

Véleményem szerint már azzal fellehetne lendíteni ezt az egészet, ha egyensúlyba hoznánk a fizetéseket. Tehát minden munka ugyanannyi időbefektetéssel ugyanannyi fizetést adjon, és ne csak azért nagykerezzen mindenki, mert az éri meg a legjobban. Ezáltal szabadkezet adhatnánk a játékosoknak, hogy azt a munkát végezze amelyiket szeretné, és a város is kicsit szebb/sokszínűbb lenne, ha nem csak nagykeres autókat látnánk, hanem újra megjelennének a pizzafutárok, postások, buszosok.

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Tudomásom szerint ez egy Roleplay szeró ahol a legfőbb priorítás az RP nem pedig a végtelen grindolás meg kaszinózás. A Grindot inkább legyen meghagyva az mmorpgeknek meg a mainstream telefonjátékoknak.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Egyébként nagyon sokan félreértik mi a célja ezeknek az alap munkáknak, ezek egy kezdőpénzt adnak az elején az embernek, aztán elmegy frakcióba, vagy NS frakcióba kezd és ott megismerkedhet emberekkel, jókat RP-zhet stb. Csak nagyon sokan azt csinálják, hogy megállás nélkül űzik az alap munkákat, hogy megvehessék a hőn áhított autót, nos ezzel sincsen baj, csak teszem azt farmozással több pénzt lehet keresni kevesebb befektetett idővel és a fennmaradó idődet fordíthatod akár egy frakcióra, NS-re vagy RP-re.

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
Sziasztok!
Én személy szerint támogatom az ötletet, hiszen sokkal színesebbé tudná tenni a szerver összképét, ha különféle munkásokat látnánk, nem csak mindig a nagykereseket.
Valamilyen szinten egyetértek az előttem szólókkal, viszont én úgy gondolom, hogy nincsen mindenkinek annyi ideje vagy olyan időbeosztása, hogy tudjon egy, vagy akár több farmmal is foglalkozni. Én úgy vettem észre, hogy szép számmal vannak "hobbijátékosok" a szerveren, ami azt jelenti, hogy néha fel-fel jár, amikor kedve van, kicsit játszik, kikapcsolódik és számára ennyi a játék. Ezzel szerintem semmi probléma nincsen, viszont a fentebb említett NS-ek és egyéb frakciók így kiesnek. Úgyhogy ezeknek a játékosoknak ténylegesen a munka marad.
Másrészt nem gondolnám, hogy olyan hatalmas grindolásokról lenne szó, csak azért mert valaki a szerver adta munkákkal tölti el az idejét, amit bevallok még én is néha-néha csinálok 75-ös szinten, mert jó kis munkák ezek. Szóval nem látom a negatív hatását annak, hogy miért lenne baj, ha balanszolt lenne minden munkának a fizetése. Illetve még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy eléggé kihalt lenne a szerver, ha mindenki csak az első 100.000$-ját nagykerezné ki. Én úgy gondolom, hogy ez pont így szép és jó, hogy láthatunk munkásokat, számomra dob az összképen.
Köszi, ha végigolvastad, helló!

• Tetszik
Reactions: Morozno

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Tisztában vagyok vele, hogy ez egy RP szerver, és a szerepjáték kellene, hogy előtérben legyen, viszont láthatóan még mindig több embert érdekel a vagyon, mint a szerepjáték, így a játékosok nagy százalékának üdítő lehetne ez a fajta fizetés átdolgozás.
Aki pénzt akar szerezni, nem pedig RP-zik, az dolgozzon csak.

• Tetszik
Reactions: trinton és LRbrah

LRbrah

Barangoló
2020. 09. 19.
107
489
20
London
LV karakter
dareion_hampton
Tudomásom szerint ez egy Roleplay szeró ahol a legfőbb priorítás az RP nem pedig a végtelen grindolás meg kaszinózás. A Grindot inkább legyen meghagyva az mmorpgeknek meg a mainstream telefonjátékoknak.
Ezekben a szavakban, helyet tudok foglalni! +1

• Tetszik
Reactions: dagika

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Szia, sok-sok más lehetőség van a VH-s melókon kívül. Tegyük fel. Feljön a szerverre xy. Elmegy a VHra, kipróbálja a melókat. Mire végez lesz ~50 ezre. 50 ezerból összerak egy farmot, közbe csinálja azt a melót, ami a legjobban megéri neki. És beérik a farm/felnőnek az állatok - lesz 5-10es szintű, ekkor meg már mehet frakcióba, vagy valami mást kipróbálni. Szóval ezt nem tudom támogatni.
amugy, irl se keres egy futár ugyanannyit, mint egy pizzafutár legjobb tudomásom szerint.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.