Falcone Crime Family

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Admin megjegyezte, hogy egy forum topiccal alatamaszthatjuk a tevekenysegunket. Amit iderittyentettetek, az meg nem velemeny, hanem egy cukkolas, hergeles.

Mit magyaraztok, hogy miattunk tart itt a szerver, meghogy nincs eszunk az rphez, nokedlik vagyunk stb.? Mit kepzeltek ti magatokrol, ti szartatok a spanyolviaszt?

Tudod hogy nezne ki egy felnott, intelligens jatekos reszerol iranyulo negativ kritika?

Sracok! A kepek nem az igaziak, a fogalmazasban vannak hibak es a kompozicio se adja at megfeleloen a kep mondanivalojat.

Alairom, nem a legjobb kepek. Istenem, nem all meg a vilag. Annyit kerek, fejezzetek be a flegmulast, nincs mire!

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 695
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
nem szaroztam, meg nem szidtalak eddig semmivel mint te, nem tudom honnan veszed ezt xd
annyit mondtam hogy csupan az miatt lett letrehozva a topic, hogy tudjatok daralni, ami igaz is mivel minden mondatoban ott van h ADMIN MONDTA

• Tetszik
Reactions: akeem

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Hiaba magyarazok neked, rarohadt az ajto a toronyra, nem jut fel a hang. Akkor a tovabbiakban eld ebben a tudatban az eleted. Tovabbiakban nem fogok a baromsagaidon bosszankodni, a hozzaszolasokat koszi, reakcio nem lesz reszemrol. Megyek porkoltet enni, mellevalo akad. Szia!

• Vicces
Reactions: real beno
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.