Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Doktorszolgálat - Orvosi jelentés E-mail: okf@seemail.hu
Állománytag neve: Evan Grant Állománytag rendfokozata: tű. Törzszászlós A páciens sérülései: Végtagtörés Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: Egy 2024.03.07.-i tűzeset előtt Liam tű. Őrmester kolléga karja enyhén eltört, ezért a helyszínre siettem segítséget nyújtani. A helyszínen a karra végtagrögzítőt helyeztem fel, majd ezt követően jeleztem a kárhelyparancsnok felé a szituációt. A sérült kolléga ezt követően a kórházba ment további ellátásokra, kezelésekre.
Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Doktorszolgálat - Orvosi jelentés E-mail: okf@seemail.hu
Állománytag neve: Evan Grant Állománytag rendfokozata: tű. Törzszászlós A páciens sérülései: Lábzúzódás Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: SF/DSZ-el felderítést hajtottam végre, amikor is Flint County területén, egy útmenti gyalogos szenvedett sérülést. Azonnal a segítségére siettem, komolyabb sérülései nem voltak, zúzódások érték a lábát. A zúzódásokat fertőtlenítettem, jégzselével láttam el, majd mull lappal, és mull pólyával fedőkötést készítettem a sérült felületre.