Evan Grant Doktor - Doktorszolgálati Jelentései

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Doktorszolgálat - Orvosi jelentés
E-mail: okf@seemail.hu

Állománytag neve: Evan Grant
Állománytag rendfokozata: tű. Zászlós
A páciens sérülései: Jobb kari horzsolás, zúzódás
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.07.-én Johnny T Alexandros tű. Hadnagy kérte a Doktorszolgálat segítségét. Szolgálatban én voltam a DSZ-ből, ezért egyből a segítségére siettem. Befáradt a központba, ahol megvizsgáltam sérüléseit. A jobb könyökén voltak horzsolások, illetve alkarja megzúzódott. A sérülést először hidrogén-peroxidos oldattal fertőtlenítettem, majd a horzsolást fedőkötéssel láttam el. A zúzódást jégzselével láttam el, ezt követően mull pólyával, és mull lappal fedőkötéssel láttam el.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Váll zúzódás
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.07.-én a Honvédelem riasztotta állományunkat sürgősségi rádión egy kényszerleszállást végrehajtó vadászrepülőgéphez. Bővebb leírás az esetről Evan Grant tű. Zászlós műszaki mentési jelentéseinél olvasható. A Doktorszolgálat részéről én voltam jelen az esetnél, ezért a kényszerleszállást követően megvizsgáltam a pilótát. A válla a művelet közben megsérült, megzúzódott a rázkódások alatt, feltehetően. A sérülést betadin tartalmú oldattal fertőtlenítettem, majd ezt követően jégzselét vittem fel a felületre. A sérülést mull pólyával, és mull lappal fedtem le, fedőkötést alkotva.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Izületi fájdalmak, gyulladás
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.07.-én Carolus Tomosvary tű. Százados kérte a Doktorszolgálat segítségét, miután fájdalmat érzett egyik térdében. A vizsgálat után derült ki, hogy valószínüleg izületi gyulladás okozhatja a fájdalmakat. A sérülésre minimális mennyiségű jégzselét vittem fel a hűtés érdekében, illetve fájdalomcsillapítót ajánlottam fel.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Bokazúzódás
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.07.-én este, Carolus Tomosvary tű. Százados ellátását követően Aiden C Grant tű. Törzszászlós kérte a segítségemet. Kerékpározás alatt megsérült a bokája. A vizsgálat után derült ki, hogy zúzódás keletkezett a bokáján. A zúzódott felületre jégzselét vittem fel, majd mull pólyával, és mull lappal fedőkötést készítettem a sérülésre. Fájdalomcsillapítót adtam még a sérültnek.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Bal lábi zúzódás
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.07.-én este, egy leendő beosztott tűzoltó segítségére voltam. Jelentkezési eljárásának ideje alatt kért segítséget, mert a fizikai felmérés előtt fájdalmat érzett a lábában. A bal lábán található volt egy kisebb zúzódás, melyet jégzselével láttam el, ezt követően egy szorosabb fedőkötést készítettem mull pólyával, és mull lappal. Fájdalomcsillapítót adtam még neki.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Törött jobb kéz
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.09.-én SF/02 bevonulás alatt lett szemtanúja egy frontális balesetnek. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy járőregysége ütközött egy civil autóval, műszaki mentést nem kellett végrehajtani. A helyszínen én voltam ott a Doktorszolgálat részéről, a civil jármű sofőrét kellett ellátnom. A jobb kezén törést észleltem. A sérült végtag felületét fertőtlenítettem hidrogén-peroxidos oldattal, majd aláfedő kötést készítettem rá. A végtagot végtagrögzítővel láttam el, majd a sérültet átadtam az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Feji sérülések, horzsolások
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: Az úr fején kisebb sérülések, horzsolások voltak fellelhetőek. A sterilizálást hidrogén-peroxidos oldattal hajtottuk végre. Ezt követően fedő sapkakötést készítettünk a sérült fejére, mull lappal, és pólyával. Az ellátás végeztével a műszaki mentési munkálatokban segédkezett OKF-DSZ.

Tömösváry

Írnok deák
Támogató
2020. 02. 24.
544
317
Szeged
V4 karakter
Carolus Tomosvary
Tisztelt Helyszíni Elsősegélynyújtó [✚I]!

Jelentéseit átolvastam, azokat elfogadtam. Szép munkát végzett a hétre, csak így tovább!

Tisztelettel:
Carolus Tomosvary
tű. százados
Tűzoltó doktor osztályvezető [✚IV]

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: McCurry

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Eszméletvesztés
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.14.-én az esti órákban Alex Weber tű. Törzszászlós kolléga az udvaron rosszul lett. A laktanyán tartózkodtam, így azonnal a segítségére siettem. Eszméletét vesztette egy megbotlást követően, beverte a fejét. A sérültet elláttam, ezt követően további javaslatot tettem neki pihenésre.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Jobb kézi horzsolások
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.15.-én a délutáni órákban Erick Morrisen tű. Törzszászlós keresett fel a laktanyán. A kollégának a jobb alkarján, kezén voltak kisebb-nagyobb horzsolások. A sérüléseket lefertőtlenítettem, majd sebtapasszal, fedőkötéssel láttam el.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Bal kari zúzódások
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.15.-én az esti órákban műszaki mentésen vettem részt. A helyszínen az egyik balesetet szenvedett résztvevőnek a bal karján voltak zúzódások, amiket fertőtlenítést követően jégzselével, és fedőkötéssel láttam el. Ezt követően a műszaki mentésben segítettem a szereknek.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Bal kari zúzódások
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.16.-án, az esti órákban OKF-DSZ felderítést hajtott végre. Felderítésünk alatt egy balesetnél álltunk meg, ahol a Közlekedésrendészeti Osztály szanitéc kollégájával egy sérültet láttunk el. A bal karját fertőtlenítést követően jégzselével láttuk el, majd fedőkötést alkalmaztunk a karra.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Kéztörés
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.19.-én Adam D Lewis tű. Hadnagy, helyszíni elsősegélynyújtó kollégámmal egy közúti balesetnél álltunk meg. Egy sérültnek több végtagtörése volt, a kézi töréseit az Országos Mentőszolgálat kiérkezéséig elláttuk. Fertőtlenítés után végtagrögzítést hajtottunk végre, majd a sérültet átadtuk a mentőszolgálat munkatársainak.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Végtagtörés
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.19.-én az esti órákban OKF-P-03-al hajtottunk végre felderítést Arnold Montgomery tű. Dandártábornokkal, amikor is egy közúti balesetnél álltunk meg. Mint doktorszolgálati személy, az Országos Mentőszolgálatnak segédkeztem az ellátásban, végtagrögzítésben. Ezt követően a műszakimentést is végrehajtottuk.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Kar zúzódás
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: 2024.01.19.-én, az esti órákban közúti balesetet szenvedtünk, ami után egymás segítségére siettünk a kollégáimmal. Adam D Lewis tű. Hadnagy karján zúzódás keletkezett. Ezt fertőtlenített, majd jégzselével, és fedőkötéssel láttam el.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Végtagtörés
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: Ashen Gundir tanuló kolléga a laktanyán keresett fel, fájó lábbal. Vizsgálat után kiderült, hogy a lába enyhén megrepedt, törést szenvedett. Fertőtlenítést követően aláfedő kötést készítettem, majd végtagrögzítővel láttam el a lábat, a kórházi látogatásig.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Lábi horzsolások
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: A laktanyán egy sorakozót követően Vasziljevics tű. Főtörzsőrmester kolléga felkeresett engem, és Adam D Lewis tű. Hadnagy kollégámat, lábfájásával. A lábán kisebb sérülések, horzsolások voltak amit a helyszíni elsősegélynyújtó kollégával szakszerűen elláttunk.

Tömösváry

Írnok deák
Támogató
2020. 02. 24.
544
317
Szeged
V4 karakter
Carolus Tomosvary
Tisztelt Tűzoltó doktor [✚II]!

Jelentéseit átolvastam, azokat elfogadtam. Szép munkát végzett a hétre, csak így tovább!

Tisztelettel:
Carolus Tomosvary
tű. százados
Tűzoltó doktor osztályvezető [✚IV]

• Tetszik
Reactions: McCurry

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Törött láb
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: SF/01 kérte rádión az OKF-DSZ riasztását. Mint Doktorszolgálati személy azonnal megkezdtem a vonulást a helyszínre. A sérült állampolgárnak a lába tört el, melyet felületileg fertőtlenítettem, illetve aláfedő kötéssel láttam el. Ezt követően végtagrögzítővel láttam el a lábat.

McCurry

Pötyögtető
2020. 02. 19.
507
333
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
okflogod7spt.png
doktorl11.png

A páciens sérülései: Láb zúzódás
Rövid leírás az esetről, a sérülések ellátásáról: Miközben OKF-DSZ-el egy helyszínen voltam kint, a Terrorelhárítási Központ munkatársai jöttek oda hozzám, sérüléseikkel. A mentőszolgálat munkatársaival elláttam egy sérültet. A zúzódott lábat hidrogén-peroxidos oldattal fertőtlenítettem, ezt követően jégzselével láttam el. Fedőkötést készítettem ezután a lábra.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.