Eric Keller Zászlós áthelyezési kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Eduard.

Vagy Mindent Vagy Semmit
Támogató
2021. 04. 13.
444
620
16
Kaposvár
V4 karakter
eric keller
LV karakter
eric keller
V2 karakter
eric keller

Nemzeti Nyomozó Iroda hivatalos áthelyezési forma
Jelentkezést összeszerkesztette, formázta: Charlie Cortez, Zane Cortez, Joshua F Cortez


1. paragrafus: OOC, játékon kívüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereden kívüli tudnivalókra vagyunk kíváncsiak, amit szívesen megosztanál velünk. A válaszaidban teljes, kerek mondatokat alkoss, mindvégig ügyelj a helyes nyelvhasználatra.


Hány éves vagy?
- 16 éves vagyok.
Mennyi ideje játszol a See Game System MTA San Andreas szerverén?
- 2018-ban regisztráltam, de 2021 nyara óta játszok aktívan.
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kirúgva, kitiltva, a szerverről? Indokokat is mellékeld, ha jogtalannak találtad akkor is!(kép)
- Mik voltak az előző neveid a szerveren? Opcionális: Írd le miért váltottál nevet X-ről Y-ra!(kép)
- Hány játszott perced / órád van a karaktereden?(kép)
- Mellékeld a karakter ID-d. (UCP)
- 205516


2. paragrafus: OOC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel/előző karaktereiddel kapcsolatos OOC információkra vagyunk kíváncsiak.


Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Részletezd, hogy meddig jutottál, milyen névvel, meddig voltál ott és miért hagytad ott! (Ha V2 vagy LV jelezd)
- OKF itt Törzsőrmester-ig jutottam 3 hónapot töltöttem el. Azért hagytam ott mivel már nagyon monoton volt a frakció és valami újra vágytam.

NAV itt 1.5 hónapot voltam Törzsőrmester-ig jutottam, innen kiléptem mivel nagyon fiatal voltam és nem gondoltam át ,hogy mit is akarok ezért ,egy gyors döntés elhatározva kiléptem.

Rendőrségbe mentem ahol sajnos csak Őrmesterig jutottam itt sajnálatosan megint előjött az akkori fiatal és átgondolatlan viselkedésem és hülyeséget csináltam, ezért kirúgtak, 1 hónapot voltam itt, de ezt az ügyet azóta a leaderek-el megbeszéltem.

Ismét vissza mentem OKF-be ahol Törzsőrmester-ig vittem ismételten, azért léptem ki mivel már nem volt ugyan az a társaság mint amikor kiléptem így teljesen elment a kedvem az egész frakciótól, 1 hónapig voltam.

Parkolás Felügyelet, ahol 1 hónapot voltam felügyelőig vittem el, kilépése oka , hogy nagyon monoton volt a frakció.

Honvédség itt 9 hónapot töltöttem el, Zászlós rendfokozatig jutottam el, azon belül a mesterlövész alakulat főkiképzője voltam innét azért kellett kilépnem mivel át szerettem volna jönni NNI-be, amit leadereim-el meg is beszéltem olyan feltétellel ha nem sikerül akkor távoznom kell a frakcióból, az áthelyezési időszak alatt jött egy lehetőségem ,hogy admin legyek és ez mellett döntöttem így ki kellett lépjek.

OMSZ-be mentem ahol 2 hónapot töltöttem el, Mentőszakápoló-ig jutottam, azért léptem ki mivel lehetőséget kaptam ,hogy vissza mehessek honvédségbe amivel éltem is.

Ismételten honvédségbe mentem itt másodjára 7 hónapot töltöttem el Törzszászlósig vittem, azon belül Különleges Műveleti Zászlóalj al-parancsnoka voltam és a mesterlövész alakulat kiképzője és MP tag, innen azért léptem ki mivel a frakcióban szoros baráti kapcsolatoban voltam több taggal is, akikkel sajnos konfliktus alakult ki köztünk és ezáltal úgy döntöttem ,hogy ott hagyom a frakciót a konfliktus helyzetek elkerülése végett.

Seering Services-ben voltam 3 hónapot ahol leader-ig vittem innét azért léptem ki mivel már monoton volt nagyon az egész frakció és beleuntam.


Mutasd be a szerveren elért eredményeid (Adminisztrátor, TS/Fórum moderátor stb).
- Adminisztrátori pályafutásom alatt 4-es adminig sikerült elvinnem 2023.04.01-2023.08.28-ig voltam admin. Jelenleg a TS moderátori csapatban vagyok Moderátor 5.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, és ebből mennyit tudnál az NNI-re fordítani?
- Hétköznap olyan napi 3-4 órát, hétvégén 5-6 órát is vagy többet.
Játszol-e a SeeGameSystem többi szerverén (LV, V2), töltesz-e be bármilyen pozíciót? (Frakciótagság, vagy adminisztrátor)
- Nem töltök be.
Mellékeld a karaktered fórumtörténetét, vagy három élményképet amire büszke vagy (Opcionális).
- -


3. paragrafus: IC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel fogsz válaszolni. Szerepjátékhűen töltsd ki, a karakteredhez méltóan.


Neve?
- Eric Keller
Állandó lakcíme, Telefonszáma, Email címe?
- Las Colinas 47, - +38-76-255-2834, - eric.keller@seemail.com
Miért szeretne a Nemzeti Nyomozó Irodához csatlakozni?
- Szeretném a központi nyomozó főosztályban szerzett nyomozói tudásomat fejleszteni és bővíteni, emellett szeretnék még több kapcsolatot építeni. Szeretnék kiteljesedni a munkában és még jobb eredményeket elérni és új célokat állítani magam elé. Többször volt lehetőségem belátni a nemzeti nyomozó iroda munkásságába és nagyon tetszett amit láttam emellett ismerősöm Ermis Ariti r.Zászlós-tól nagyon sok pozitívumot hallok és ez is sokban motivált ,hogy áthelyezési kérelmemet benyújtsam.
Melyik rendvédelmi szervezettől szeretne átjönni a Nemzeti Nyomozó Irodához? Hol, milyen rangon és mennyi ideig szolgált? Mi volt a távozásának az oka?
- A Nemzeti Adó-és Vámhivatal állományában püőr. Zászlós rendfokozatban, a Központi Nyomozó Főosztály főnyomozójaként, közel 2.5 hónapja. Távozásom okát fentebb már említettem, de röviden tapasztalat szerzése és nyomozói tudásom fejlesztése.
Ajánló levél a parancsnokától. ((Plussz pont ha hozzáír a leadered komment formájában. Ha nem, hagyd üresen))
- -


4. paragrafus: Hitelesítés
A jelentkezés során az igazat és csak az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg az enyémbe belecsempészni.


-Eric Keller
 
Utoljára szerkesztve:

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 030
5 601
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
Tisztelt Jelentkező!

Köszönjük, hogy benyújtotta pályázatát.

Jelentkezési lapját a vezetőség átolvasta, az átjelentkezéshez nem járulunk hozzá.
 
  • Szomorú
  • Tetszik
Reactions: kubik és Eduard.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.