EREDMÉNYHIRDETÉS

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Hát... Amilyen munkák születtek rajz kategóriában, ez nevetséges dobogó.. Rohadtul nem azért írom mivel én is neveztem és nem kaptam semmit, hanem mert készültek az enyémnél sokkal jobb művek és azok még megemlítésre se kerültek? Wtf? Az első rajzban max fél órás munkát ha látok.. Vonalzóval neki esni egy lapnak se nem tehetség, se nem kreatívitás kérdése... A második helyezet ügyesen rajzolt, de egyáltalán nem a 2. helyet érdemli.. Aki a dobogót zárta, annak kellet volna a dobogót nyitnia.. Legközelebb több szempontból is nézzétek meg a rajzokat mert szerintem ez a bírálat egyszerre nevetséges és felháborító
pont te vagy az egyik aki miatt Jerry ideírt.

Royal

タ legendary member タ
2019. 01. 10.
186
1 605
22
Budapest XV.
LV karakter
shaamil beyodoun
Te jó isten mennyire szánalmas a közösség. Egy eventről beszélgetünk ahova ingyen benevezhettetek. Nem nyertetek és sír a szátok?

Talán így most nem fogja futni venomra meg autókra? Netán kell valamit rpznetek a /do beveri a fejét-en kívül?

Nőljetek fel srácok, mert ez így nagyon nem okés.
@Kemeron. @ErgoTM @DiaGixx @Ander

Utoljára szerkesztve:

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Na igen, ha nyertem volna a motoros videnyóval, most nem lenne ez a nagy hajcihő!
:D
Nekem tetszett az event, lehetne jövőre is. Ha nem is nyer az ember, de legalább foglalkozik értelmes dolgokkal és fejleszti magát.

Royal

タ legendary member タ
2019. 01. 10.
186
1 605
22
Budapest XV.
LV karakter
shaamil beyodoun
És mennyire igaza lesz, ha ezek után nem akar többet. Sok munkája volt vele, és akik nem nyertek fel vannak háboorodva, mert nem tudták növelni a virtuális vagyonukat. @Jerry

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Butch és Bohóc

tomesz

beat the odds
2019. 01. 10.
295
1 161
23
V4 karakter
Gustavo Montes
LV karakter
Phil Cozzi
Atya úr isten..
Ezt a komment harcot végigolvasni is elvett az életemből értékes perceket, és ismét rá kell jönnöm a “jövő generációja” mennyire alacsony szinten van...
Még egy fikàzós komment és lezárom ezt a dolgot itt.

Azért van honnan visszavenni neked is. Először "fikázod" a "jövő generációját" majd pedig megtiltod az átlagos playereknek, hogy Ők ezt ne tegyék. Követendő példa.

Az eventen pedig gratulálok a helyezetteknek és mindenkinek aki időt szánt rá.

Bohóc

holding the stick or the Glock
2019. 01. 10.
427
1 408
21
Berlin
V4 karakter
heiner.moser
És mennyire igaza lesz, ha ezek után nem akar többet. Sok munkája volt vele, és akik nem nyertek fel vannak háboorodva, mert nem tudták növelni a virtuális vagyonukat. @Jerry

mert a játékosok nagynak érzik magukat hogyha több virtuális vagyonuk van, mint IRL pénzük. :confused:
ne értsen félre senki, nem azokat "nézem" le akiknek esetleg IRL nincs annyi pénzük, de akkor kérlek ne verjük már a nyálunkat egy virtuális játékon, mert gáz.

Utoljára szerkesztve:
2019. 05. 30.
57
232
Szlovakia
V4 karakter
KorpasBendeguz
Eloszor is gratulalok a nyerteseknek es mindegyik alkotonak aki koze tette alkotasat!
Koszonet Mowernek es a tamogatoknak a megrendezesert.A sorrendel nem igazan ertek egyet rajznal es videonal sem de Mowernal volt a dontes es minden embernek mas az izlese amit tiszteletben kell tartani.
Azert megengednek magamnak egy szubjektiv velemenyt.Az event a kreativitasrol szolt igazan nem a latvanyrol.Szerintem barmilyen csunyabb rajz ami a keszitoje fejebol pattant ki es van mondanivaloja,hattere tobbet er mint egy barmilyen gyonyoruen lemasolt kep.
A videonal ugyanaz a helyzet-Eljatszok egy filmjelenetet(jelen esetben jatek trailer) es az tobbet er mint egy sajat fejbol kipattant otlet megvalositasa egyedi mondandoval ,komoly temat feszegetve? ( pl. a 168 ora )Tobbet er a latvanyvilag mint a cselekves?Ez a baj a mai filmekkel is,latvanyfilmeket keszitenek semmitmondo cselekmenyell es az emberek ezt igenylik,jatekoknal ugyanaz.
Termeszetesen nem szeretnem kicsinyiteni a alkotok erdemeit mert mindenki beletette magat es en legszivesebben minden keszitonek adtam volna valamit aki ehez hozzajarult valamilyen formaban,kis vigaszdij is tobb mint a semmi.
Valaki azzal is beerte hogy dijaztak es pozitiv visszhangot kapott a munkaja valaki masok munkajat ocsarolja mert az ove nem nyert.

Mower inditotta el az eventet igy o dontott neki mi tetszik tehat nem a mi izlesunket kellett figyelembe vennie.
Mindenkeppen jok ezek az eventek csak a kozosseg nincs erre felkeszulve
En a magam neveben megegyszer koszonom Mower nek es a tamogatoknak hogy megrendeztek ezt az eventet es minden alkotonak kulon koszonet aki valamilyen alkotasaval hozzajarult!

• Hűha
Reactions: Mike_Freetown

SL4Y3R

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 30.
162
361
18
Dunaföldvár
V4 karakter
Isaiah Reece
Te jó isten mennyire szánalmas a közösség. Egy eventről beszélgetünk ahova ingyen benevezhettetek. Nem nyertetek és sír a szátok?

Talán így most nem fogja futni venomra meg autókra? Netán kell valamit rpznetek a /do beveri a fejét-en kívül?

Nőljetek fel srácok, mert ez így nagyon nem okés.
@Kemeron. @ErgoTM @DiaGixx @Ander
már rég nem kommentelt egyikünk sem, de akkor légyszíves dolgozz órákat a semmiért, boldog leszel nyilván. És kiszálltam, köszi.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Engedjetek meg nekem is egy vélemény kifejtést. Az egész legelején mikor a pályaműveitek beadásra kerültek jól tudtátok, hogy nem biztos, hogy nyertek. Egyszerűen szörnyű és nevetséges olvasni, hogy mennyi emberből jön elő a rosszindulat ha nem ők nyernek meg valamit.. Itt előjött az a tipikus dolog, hogy az ember másban keresi a hibát és nem önmagában. Mindenki tudott fröcsögni, hogy az adott pályamű miért rosszabb mint az övé és mennyivel kevesebb idő s munka van benne. Egy olyan commentet sem láttam, hogy elismerték, hogy a másik jobb pályaművet csinált és abból tanult. Nem, itt ment egyből a szitkozódás és negativítás… Rajz kategórián ragadt meg a szemem első sorban mivel ott csapta ki az embereknél a biztosítékot az a tény, hogy egy fekete - fehér rajz nyert. Egy fekete - fehér rajz elkészítése sokszor több idő és energia mint egy színesé. Árnyékokra kell figyelni, maszálódás elkerülésére, tónusozásra ezáltal látványosabb is lesz a végeredmény. Mower helyében ilyen közösségnek semmit nem szerveznék a továbbiakban. Undorító az a stílus amit egyesek képesek megengedni maguknak csak azért mert nem ők nyertek és akkor megmondó emberként majd sikert aratnak.

Győzteseknek gratula innen is! Smoky voltam, peace. ?

simo

Zöldfülű
2019. 01. 31.
202
774
V4 karakter
armin krebs
LV karakter
eliyah gamble
Még ilyet szól hogy dolgozz órákat a semmiért :ROFLMAO:

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
  • Tetszik
Reactions: Royal és Butch

Olivér0802

Barangoló
2019. 09. 27.
131
89
20
V4 karakter
Bertie Thompson
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Mower helyében ilyen közösségnek semmit nem szerveznék a továbbiakban.
  • Nem csak te vagy egyedül aki így gondolkodik, hogy nem érdemelnének több ilyen nyereményjátékot

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: ervo

Tranes

baby, mafia wie montana
2019. 01. 09.
1 715
15 157
Wien
V4 karakter
Tommy Delgado
LV karakter
Terrence Soto
az is gyerekes hogy még mindig ugyan az a téma lol, inkább zárják le a topicot, mert csak a felesleges feszültségkeltés megy...

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.