Engedjetek meg nekem is egy vélemény kifejtést. Az egész legelején mikor a pályaműveitek beadásra kerültek jól tudtátok, hogy nem biztos, hogy nyertek. Egyszerűen szörnyű és nevetséges olvasni, hogy mennyi emberből jön elő a rosszindulat ha nem ők nyernek meg valamit.. Itt előjött az a tipikus dolog, hogy az ember másban keresi a hibát és nem önmagában. Mindenki tudott fröcsögni, hogy az adott pályamű miért rosszabb mint az övé és mennyivel kevesebb idő s munka van benne. Egy olyan commentet sem láttam, hogy elismerték, hogy a másik jobb pályaművet csinált és abból tanult. Nem, itt ment egyből a szitkozódás és negativítás… Rajz kategórián ragadt meg a szemem első sorban mivel ott csapta ki az embereknél a biztosítékot az a tény, hogy egy fekete - fehér rajz nyert. Egy fekete - fehér rajz elkészítése sokszor több idő és energia mint egy színesé. Árnyékokra kell figyelni, maszálódás elkerülésére, tónusozásra ezáltal látványosabb is lesz a végeredmény. Mower helyében ilyen közösségnek semmit nem szerveznék a továbbiakban. Undorító az a stílus amit egyesek képesek megengedni maguknak csak azért mert nem ők nyertek és akkor megmondó emberként majd sikert aratnak.
Győzteseknek gratula innen is! Smoky voltam, peace. ?