Eredeti rendszám keresése annak ID-je alapján

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aMatt

Zöldfülű
Támogató
2019. 09. 02.
161
314
21
V4 karakter
kiante epps
Sziasztok!

Elhoztunk nektek egy hasznos kis leírást arról, hogy hogyan is találhatjátok meg az egyedileg
rendszámozott járműveiteknek az eredeti rendszámát egészen A-tól, Z-ig!
Az eredeti ötletet @encsibrancs, @KwEiN és @PReDi -nek köszönjük! Tőlük inspirálódtunk!

A táblázatot pedig erre a szövegecskére kattintva érhetitek el.
A jármű ID-nek az utolsó 2 számjegye az eredeti rendszám két számát takarja.
(pl.: MDD-15; 239715)

Készítette / folytatta: @benyavok és @aMatt

Utoljára szerkesztve:

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
815
2 172
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
WOW!
Köszi srácok, hogy megcsináltátok a komplett táblázatot! Bár annyit hozzátennék, hogy NNN-99 után fogalmunk nincs, hogy mi lesz. Lesz-e O vagy valami más lesz utána. Mindenesetre tényleg köszi, hasznos lehet egyeseknek!

Jegoldo

Újonc
Támogató
2019. 01. 23.
40
66
V4 karakter
Jake_Wilson
LV karakter
Billy_McFinnegan
Múltkor alig tudtam elaludni, mert azon matekoztam, hogy mégis hogy a bánatban működnek a jármű ID-k. (valószínűleg nem kicsit gondoltam túl a dolgot, mert sokkal egyszerűbb, mint azt gondoltam. Bár lehet ezt csak most gondolom így, mert így már tudom, hogy mi is ez) Konkrétan számológéppel, és kombinatorikával számolgattam, mert egyszer arra jutottunk Haverral, hogy biztos sorszám, viszont ha sorszám lenne, akkor sokkal nagyobb számok lennének az ID-k. Viszont most, hogy ezt kizártam, félsikernek könyvelem el a dolgot, főleg, hogy mostmár tudom, hogy mi alapján működik az ID rendszer :D. Meg egyébként is érdekes lehet ezzel visszakeresni egy autó rendszámát. Szóval az előbbiért is, meg az utóbbiért is nagy-nagy köszönet, Srácok :D Pacsi!

encsibrancs

Újonc
2019. 06. 17.
42
803
23
V4 karakter
Tomy J Sayer
LV karakter
Tom Jonas
V2 karakter
Tom Jonas
Először mi is számológéppel számolgattuk a rendszámokat (sokat agyaltunk rajta, hogy mégis hogyan működik a számlálás, de végül nagy nehezen rájöttünk :D ), aztán az egyszerűsítés kedvéért össze lett foglalva egy táblázatba a fent látható módon. Egyébként az LV-s recovery miatt került kipublikálásra a "rendszer", úgy látszik volt értelme. Köszönjük a bővítést! :)

Legacy

Zöldfülű
Támogató
2020. 04. 26.
161
599
22
V4 karakter
Nico Walker
LV karakter
Bobby McBride
V2 karakter
Ryan Evans
Hogy én ezen mennyit gondolkodtam, de tök egyszerű a rendszer. @Jegoldo komámmal volt pár álmatlan éjszakánk e miatt xd

Spatulka

Újonc
Támogató
2019. 07. 23.
69
209
17
Veresegyház
www.youtube.com
V4 karakter
Dr. John Spatula
Aztán mi lesz majd ZZZ-99 után? Kicrashel a szerver, esetleg megint A rendszámos járművek lesznek(mondjuk az eléggé pog lenne)? Mindenestre hasznos lett ez a táblázat, már csak egy programot kéne írni rá, ami automatikusan megmondja neked a rendszámot, nem kell kikeresni... na remek, lesz egy hobbi projektem a hétre :'D

• Tetszik
Reactions: benyavok és aMatt

Skylot

Qualis vir, talis oratio
2019. 01. 10.
1 079
1 832
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Aztán mi lesz majd ZZZ-99 után? Kicrashel a szerver, esetleg megint A rendszámos járművek lesznek(mondjuk az eléggé pog lenne)? Mindenestre hasznos lett ez a táblázat, már csak egy programot kéne írni rá, ami automatikusan megmondja neked a rendszámot, nem kell kikeresni... na remek, lesz egy hobbi projektem a hétre :'D
Megoldható dolog, belga mintára elkezdjük elölről, viszont teszünk eléje egy 1-est, vagyis 1AAA-00 lesz az új rendszám.

Egyébként hasznos a leírás, az Lv-s recovery során hasznát vettem az eredeti topicnak.

Morgo

Pötyögtető
Támogató
2020. 01. 26.
527
323
V4 karakter
🇪🇸 Felix Suarez
LV karakter
🇷🇸 Drago Vartolomej
V2 karakter
❌
Nagyon fasza leírás lett, hatalmas respect hogy összeszedtétek ezeket!

• Tetszik
Reactions: aMatt

Zlusty

Újonc
2019. 12. 21.
68
548
V4 karakter
ilad-sahebi
LV karakter
ilad-sahebi
PRO TIPP: Mentsd le a topic jobb felső sarkában és nem kell mindig idáig eljönnöd, hanem csak a profilodra kattintva a mentéseknél meg lesz.

Ezzel spóroltál: 15 másodpercet. :)

Egyébként hasznos topic, köszi!

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.